IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    И това ми били кавалери... Да се шегувате с дамата.. Хаймани с хаймани... Обяснете му възпитано на момичето че фадромата е едно голямо, желязно, дето прави бръм - бръм, брррр и и се използва да плаши хората с малки деца по моловете...
    Не се шегуваме - ще я правим рокерка след малко и сме й избрали расова "кобила", ама тя още не го знае. Само на левият вариант да не се спре, че то т'ва е жребец - хихи

Сега чакаме да стане 5 часа ( следобед ) време за чай ( лонг тий ) - нали сме с по 2 английски възпитания, само събрани в тоя форум ...

Цък на снимката:
    Attached Files
    Last edited by marandi; 04.11.2012, 15:48.

Коментар

• И това ми били кавалери... Да се шегувате с дамата.. Хаймани с хаймани... Обяснете му възпитано на момичето че фадромата е едно голямо, желязно, дето прави бръм - бръм, брррр и и се използва да плаши хората с малки деца по моловете...

ПС. Събубих се и повърнах... Май много съм се догодил снощи.. И пак съм пушил цигари макар че г отказах скоро... Голямо съм говедо..

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        туй си мислех, че е багер, но става верно за мяткане...малко ще го поизцапам къвто е новичък, ама си заслужава
        На лежанка или за бицепс вдигаш с фадрома? По колко серии/повторения прайкаш

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Ей тва
          Да бе, да.......
          Ако е със синя кабина е фадром, а ако е с червена е фадрома...

Коментар

туй си мислех, че е багер, но става верно за мяткане...малко ще го поизцапам къвто е новичък, ама си заслужава

Арти, къде си...изпи ли си кафето )
            http://www.youtube.com/watch?v=iKQ-FOLU59c
            Хубава е.
            Last edited by val/she; 04.11.2012, 13:05.

Коментар

Ей тва

Арти, къде си...изпи ли си кафето )
              http://www.youtube.com/watch?v=iKQ-FOLU59c

Коментар

Ей тва
                А, защо няма стикери за ГО ( Гр. Отговорност ) и винетка на джама? Ърмм ...?
                Last edited by marandi; 04.11.2012, 12:11.

Коментар

Добро утро на всички и усмихнат ден

какво беше фадром, нещо с вода ли....щото, ако имаш втори, аз от него ще ги мяткам
                  Ей тва

Коментар

• Добро утро на всички и усмихнат ден

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Добрутро! Аз пък не помня колко пъти съм гледал Смъртоносно оръжие и Умирай трудно)))
                    Космо, ако ми дойдете такива в махалата да се състезавате, ще ви мяткам с фадрома
                    какво беше фадром, нещо с вода ли....щото, ако имаш втори, аз от него ще ги мяткам

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Може би това е старостта..................
                      Визирам цяло БГ като процес, а не себе си. Някъде 1996-97 г. усмивките на хората започнаха да изчезват и вече ги няма.

П.П. Между другото ключът за вкъщи до преди 3 месеца стоеше под прага на вратата с надпис Сем. Мама ( Х ) и Тати ( Игрек ) - сем. Еди-кое си в продължение на 30 години - т.е. в къщи не е прието да се "заключва".

Едва преди 2 месеца го махнахме - чаках Ламята да вземе сам решение, но целият блок си знаеше, че там си държим ключа + 2 раздадени по комшийките за всеки случай

Демек, всеки от пътя може да си идва на гости по всяко време и е добре дошъл. Шъ му сипя 1 ракойка и салата - ко ся. А, па ако излезе "сериозен" магазини и кръчми наоколо бол - хихи
                      Last edited by marandi; 04.11.2012, 11:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Изчезнаха усмивките, батка вече

'орицата се затвориха в себе си и озлобиха и спряха да се усмихват. Неслучайно се шегувам с БГ-то - да си клинично здрав с безпричинна усмивка - орисия.

П.П. По-рано обожавах да карам нощем ( докато почти не се пребих на няколко пъти кат' нацелих 2 кучета и 2 котки с колата и без малко да се нашия в някоко стада с крави и овце по тъмниците. Единия пес тръгна да пресича пред фаровете и едва успях да го прицеля с ръба на бронята само, а беше 90 кила и карах с 90 км/ч - направо ми вкарваше двигателя в скута, ако беше челно ). Та, тогава по 500 км на ден ги нямах за нищо. Случвало ми се е да спра нейде по пътя по нощите в тъмниците ( примерно видял съм контейнер и да си метна пепелника с фасове или да пусна една вода. Карах с варненска регистрация тогава и ако ти кажа, че зададе ли се кола по пътя - само като видеха чужда регистрация ( от друг град ) - всяка втора кола ми спираше и изскачат разни момчета и питат "Пич, да не си закъсал, нужда от помощ?".

Ся кога ще се случи т'ва, че не мо'а се сетя? А, беше само допреди 15-20 години
                        Може би това е старостта..................

Коментар

Koсмо като прочетох какво си написал неволно мислено се пренесох в младостта.Имам няколко страхотни случки.Благодарение на един мой съсед на село голям пич и бивш шеф на полицията в града си седнах на задника.Някой път като ми дойде музата ще ти разкажа.
                          Изчезнаха усмивките, батка вече

'орицата се затвориха в себе си и озлобиха и спряха да се усмихват. Неслучайно се шегувам с БГ-то - да си клинично здрав с безпричинна усмивка - орисия.

П.П. По-рано обожавах да карам нощем ( докато почти не се пребих на няколко пъти кат' нацелих 2 кучета и 2 котки с колата и без малко да се нашия в някоко стада с крави и овце по тъмниците. Единия пес тръгна да пресича пред фаровете и едва успях да го прицеля с ръба на бронята само, а беше 90 кила и карах с 90 км/ч - направо ми вкарваше двигателя в скута, ако беше челно ). Та, тогава по 500 км на ден ги нямах за нищо. Случвало ми се е да спра нейде по пътя по нощите в тъмниците ( примерно видял съм контейнер и да си метна пепелника с фасове или да пусна една вода. Карах с варненска регистрация тогава и ако ти кажа, че зададе ли се кола по пътя - само като видеха чужда регистрация ( от друг град ) - всяка втора кола ми спираше и изскачат разни момчета и питат "Пич, да не си закъсал, нужда от помощ?".

Ся кога ще се случи т'ва, че не мо'а се сетя? А, беше само допреди 15-20 години
                          Last edited by marandi; 04.11.2012, 11:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Бе, ако те събаря за сън се опъни за малко да си поспиш. Тоя Ред Бул само ще опъне нервите

Завчера, си викам няма да спя, ко толкоз 1 ден да се прескочи. Ама към 7 сутринта устисках първата вълна да си легна и към 18ч съм заспал баш на Пиронкова и Фулъм с Бербо даваха и 2 часа съм поспал - хихи

П.П. И сега я карам кат' ми се спи - спя, кат' ми се кърка си къркам, кат' ми се хапва си хапвам и т.н.

А, по-рано можех по 3 дни да не спя и не ми личеше въобще. Ся одъртях ма'а му да'е ...
                            Ще лягам.. Нема да устискам иначе.. Оставам Ви да къркате без мен, па като стана ще се включа..

ПС. Пеше чакам и твоите истории... Както съм ти казал обичам истории... Представям си аз как бих реагирал на твое място...

Коментар

Че не си длъжна да им осигуряваш апартаменти вили и коли е ясно.Истинския въпрос е можеш ли?
                              В БГ-Да.

Коментар

• Koсмо като прочетох какво си написал неволно мислено се пренесох в младостта.Имам няколко страхотни случки.Благодарение на един мой съсед на село голям пич и бивш шеф на полицията в града си седнах на задника.Някой път като ми дойде музата ще ти разкажа.

Коментар

Working...
                                X