If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Космо,
разведри се малко, като пуснат горният клип по сателита и все за тебе се сещам,
от всичките описания и премеждия,които си описал и аз те виждам в мислите си като големият мъжага, който танцува. Не искам да те обидя, просто така си те представям
Еееех Маранди
Да отвориш очите на мадам Шъ и Валчето.
Вярно е, че те са друго поколение (не че съм далеч от тях) и нещо не могат да ги вдянат тия работи.
Обаче има и още един частен случай
Не знам как да ги нарека.
Тези, които не търсят някой да прецакат.
Просто търсят някой да ги издържа. Цял живот.
Те не са от тези, които описваш, защото нито са много хубави, нито са много умни, но са достатъчно умни, за да знаят че едва ли ще имат втори шанс.
И ако се намери някой балък да ги омотае - култ.
Във фирмата, в която съм, сме 4 колеги в София.
От които 2-ма - женени за жени като гореописаните.
Единия от тях - освен редовната работа има и втора - прави 5 бона поне на месец.
Жена му - не работи. Завършила някаква икономика, не може да си намери работа, ходи на курсове по английски (по негово настояване).
Ако той не настоява - нито си търси работа, нито прави нещо допълнително, нищо. Играе си на компа.
Един ден идва до офиса, за да вземе колата, за да ходи на лекар (има някакви проблеми, но както и да е, човек не си избира партньора по здравословното състояние).
Той и обяснява - имам спешен проблем, изчакай ме моля те половин час.
При което тя полудява?!?!
Да кажеш, че е красавица 1,75 висока и 50 кила и затова я търпи - не е.
Да кажеш - имат вече и деца, затова я търпи - нямат.
Нищо не разбирам вече.
Може би остарявам
Не му се ходи по срещи- минал е по този път.
То и за мацките с данни 175 см и 50 кг не е лесно, хеле пък ако имат мозък и добре платена работа.
Мале утре требе да се работи... Голема тъпня... А като човек не вижда смисъл в работата става два пъти по голема тъпня.. А акто ти нямаш мотивация как да си мотивираш служителите????
Води ги всеки уикенд на зелено училище-пиене, ядене и след това кекс за изтрезняване на някоя полянка по или в полите на Витоша, като може да не са в тази последователност.И не всички, че ще станат по-мързеливи, само ще чакат да дойде края на седмицата;а само тези които покриват определена норма.
Мале утре требе да се работи... Голема тъпня... А като човек не вижда смисъл в работата става два пъти по голема тъпня.. А акто ти нямаш мотивация как да си мотивираш служителите????
.... Трябва да знаеш, че има много смели момичета, които в или извън статистиката заслужават поне едно уважение. ..
Знам,Арти....знам ! И заслужават повече от Уважение ....също съм наясно....
Цитат от Пушкин -"Евгений Онегин"
"Чем меньше женщину мы любим,
Тем легче нравимся мы ей
И тем ее вернее губим
Средь обольстительных сетей.
Разврат, бывало, хладнокровный
Наукой славился любовной,
Сам о себе везде трубя
И наслаждаясь не любя.."
Интересен спор се е развихрил във форума. Дамите и джентълмените се развивали теории и са ги подкрепяли с примери - всеки от висотата на своята камбанария.
За мен това противопоставяне е губене на време.
Всеки има право да следва мечтите си и да направи всичко възможно да ги постигне. Дали ще направи това на всяка цена, без да се съобразява с болката, която може да причини е друг въпрос.
Интересен спор се е развихрил във форума. Дамите и джентълмените се развивали теории и са ги подкрепяли с примери - всеки от висотата на своята камбанария.
За мен това противопоставяне е губене на време.
Всеки има право да следва мечтите си и да направи всичко възможно да ги постигне. Дали ще направи това на всяка цена, без да се съобразява с болката, която може да причини е друг въпрос.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар