Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеПфу успях да дам заплати и този месец... Вече това е голям успех в малкият и среден бизнес в нашата татковина...
ПС. Наздраве. Предлагам за днес да приключваме.
http://www.youtube.com/watch?v=fvPpAPIIZyoЧл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКазва се дамаджани с вино и сух сейджук.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
Абсолютен бозайник съм. Днес се стъкнах с едни панталони и установих, че съм обрала всички луфтове
. Зима иде - организма си иска своето.
Гледам, че и колегите около мен са започнали да се тапицират като врати на директорски кабинетХарно изглеждат хорицата. Очаквам да започнат да се разнасят бутилки с вино и суджуци из канцелариите и да се премине към приключване на стопанската 2012 година
Хубав ден на момичетата и момчета!
Коментар
-
Добро утро, тайфата!
Абсолютен бозайник съм. Днес се стъкнах с едни панталони и установих, че съм обрала всички луфтове
. Зима иде - организма си иска своето.
Гледам, че и колегите около мен са започнали да се тапицират като врати на директорски кабинетХарно изглеждат хорицата. Очаквам да започнат да се разнасят бутилки с вино и суджуци из канцелариите и да се премине към приключване на стопанската 2012 година
Хубав ден на момичетата и момчета!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
До-о-обро утро-о-о-о!
Виетнам!
Баси, влизам тука и не мога да прищракам темата!
Казвам си - това е щото си трезвен.Напоследък.
Сипах една халба?Нъц!Сипах още една - пак нъц.Сложих и уиски - не би!
Не е това моята си тема и това си е!
Патьом почнах да премислям.
- Нов вид пиянство?
- Не е.Всичкото ми регулаторни органи си бачкат!
- Вдявам иглата още на четвъртия път.Като ме защави бодежа по пръстите, почнах да правя сметките.Като ги докарах до печалба, реших че това не ми е свойствената дейност.Смених плочата и измих чашите, щото снощи ги извапцапахме с един клиент.Чукнах едната в другата, колкото да се пукне.Ма щото съм изследовател, реших да видя дали ще капчи.И докато я пълна - цапардосах другата халба.Неемам думи!
- Знам си аз, чаши се мият само във форсманджорни обстятелства.
После реших да подготвя работата на подопечните.Обмислих вариантите и накрая реших сам да си я свърша.
Както казах - органите цинкулират ли?
- Цинкулират!
/............"А теляците функционират ли?
- Функционират.
Тогава, дайте ми два билета за две лица.
- Началство-о-о!А гъзовете нема ли да си мием?"/
Бах мааму!
Ще излезе че аз съм си читав, пък вие сте сбъркани!
Ще излезе, че кризата вече е свършила!
И е дошла рецесията.Щото ората като са рецесирани, вече не им пука кой знае колко.И си признават въодушевено, иначе длибоко скриваните щения.
- Музикалните нтереси.
Примерно.
- Но то нема лошо.Тъй е по-добре, отколкото на сън да ми фърля гюбеци и дамгосва по ташаците.И гат я ръгна по тарамбуката, да ми споделя че сънувала НГК казуси.
Ма това с оня пич, дето дръжи мухоловката в ръката и бройка черната вдовица/вид паук/, гат ша я наплюнчи на стената?Не го осмислих.
- Ма кво ѝ се назлъндисва толкова?Па она му се лиготи.
- Не види ли, че е фанала паужини по бедрата?И перушини по камбанарията?
Пък да не би на депресия да фърчат нещата?
.................................................. ......
Не изклучвам и да бръкам:
-Това да са Фреди и Фидоската?
Гат беа млади?Около трийсетака.
Но не виждам - "да спестяват и и да имат възможност да започнат свой собствен бизнес".
Не ли?Last edited by sergo; 06.11.2012, 07:18.
Коментар
-
Kosmo bate, varlo lepa e spor nyama...i az si padam po visoki kobilki ama lepoticata mai e ot Bosna! Ama da e jiva i zdrava i da hikyadi....Are i ot batko nazdrave! Kazal sam n atapanarite tineidjari che ako me trovyat s chalga pone da e Brena ili ILic e ima i oste ama sre im stane mnogo....
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=6-cm...eature=related
Космо какво ще кажеш за горните изпълнителикласика от 90-те
а от Лепа Брена
http://www.youtube.com/watch?v=HmSW7...eature=relatedLast edited by silistra; 05.11.2012, 22:55.
Коментар
-
Голям фен бях на карате филмите и сръбското в средата и края на 80-те.На сръбското чак фен не съм бил малко ги пресилих нещата, но китайската авиация-хон гил дон и класиката манастира Шаолин, Непобедимите от Удан и много др. съм ги гледал не зам колко пъти, но винаги като за първи път-с голям интерес.Сръбското беше много разпространено по онова време и предимно него слушахме като се събирахме по рождени дни на безалкохолни, сандвичи бонбони и солети!!!
Коментар
-
Като сме започнали със сръбско, няма как да не ви поздравя с това парче!!!
http://vbox7.com/play:edf4b689
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеГолеми са братята сърби... Националисти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКосмо а тея юнаци помниш ли ги?Най ме кефи като и забоде китката у гъзо и я помириса.
http://www.youtube.com/watch?v=IltS4...eature=related
Коментар
Коментар