IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро, тайфата!

Къде се загубихте? Човек няма с какво да си разведри тежкото работно ежедневие
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Ей дъртофелници да вземете да се стегнете,Мъже в разцвета на силите а хленчите.Ще намерите начин да се оправите независимо дали в България или другате.Няма да се предавате никога не е късно щом човек е жив и здрав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        При мен проблема е че вече нямам мечти.. Четири брака и все за силни жени имам и вече човек не ми трябва.. Трябва ми някакво бижу което да ме раадва и да ме слуша... А ти не е трябвало да я изпускаш тази дама - това е сбъдната мечта.
        Космо

няма вечна любов, но има вечно разбирателство, подкрепа, обич

това е проблема

жените обичат опозицията, а силния мъж го дразни това

http://www.youtube.com/watch?v=L72e7...ure=watch-vrec
        Last edited by badboy333; 06.11.2012, 21:49.
        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
          Сериозна работа са 4 брака, как си намерил сили... А туй бижу чух, че станала абсолютна трезвеничка, без никаква капка алкохол Няма загуба, сякаш съм гледал в бъдещето

Дано да го намериш, никой не заслужава да е сам, ама днешните са малко особени, като ги засърби, не знаят дали им се пишка или искат нещо друго.
          Жалко за жената... Такова богатство..

Коментар

Приятелю и аз да съм с 20 години по млад веднага ще избягам от тази държава.. Не че не я обичам, ама няма никакво бъдеще тук... А не си заслужава и да се жертваш да правиш опити да променяш, защото народа не заслужава.. Стадо и като стадо ще си умре от естествена смърт...

Аз остави че съм едър ами имам и много лош поглед.. Иначе съм много добър по душа ама от страни много респектирам наистина.. И често се възползвам от това си качество като трябва да въведа ред някъде... На времто бях много луда глава.. Сега пак съм си луд по душа но тялото вече не ми е същото.. Пак ставам ама не като преди 20 години..
            +1

за теб приятелю

Наздраве

http://www.youtube.com/watch?v=gm1cMKz9vGQ

и аз съм на твоя хал с кеф бих се махнал от стадото ама годинките си взеха своето
            Last edited by badboy333; 06.11.2012, 21:41.
            Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Сериозна работа са 4 брака, как си намерил сили... А туй бижу чух, че станала абсолютна трезвеничка, без никаква капка алкохол Няма загуба, сякаш съм гледал в бъдещето
              Трябва ми някакво бижу което да ме раадва и да ме слуша.
              Дано да го намериш, никой не заслужава да е сам, ама днешните са малко особени, като ги засърби, не знаят дали им се пишка или искат нещо друго.

Коментар

Космо тя душата не остарява, и аз едно време пиех по една бутилка ракия на сядане, ама сега не става. Мъжете са много интересни в България все искат жените им да не пият, да не пушат, да не кръшкат и т.н, аз имах една сериозна връзка с една другарка, която пиеше по-вече от мене Носеше ме до в къщи и после си заминаваше по живо по здраво, по този начин и внимаваше да не правя бели, защото винаги бе по трезва от мен. Един съученик си пийваше доста и накрая се ожени за една хубава жена, която има същите интереси като него. В университета се намериха Имат си две деца и никой на никого не брой чашите.
                Космо май на теб не ти върви, понеже нямаш силен човек до тебе в живота, който да те възприема такъв какъвто си.
                При мен проблема е че вече нямам мечти.. Четири брака и все за силни жени имам и вече човек не ми трябва.. Трябва ми някакво бижу което да ме раадва и да ме слуша... А ти не е трябвало да я изпускаш тази дама - това е сбъдната мечта.

Коментар

• Космо тя душата не остарява, и аз едно време пиех по една бутилка ракия на сядане, ама сега не става. Мъжете са много интересни в България все искат жените им да не пият, да не пушат, да не кръшкат и т.н, аз имах една сериозна връзка с една другарка, която пиеше по-вече от мене Носеше ме до в къщи и после си заминаваше по живо по здраво, по този начин и внимаваше да не правя бели, защото винаги бе по трезва от мен. Един съученик си пийваше доста и накрая се ожени за една хубава жена, която има същите интереси като него. В университета се намериха Имат си две деца и никой на никого не брой чашите.
                  Космо май на теб не ти върви, понеже нямаш силен човек до тебе в живота, който да те възприема такъв какъвто си.

Коментар

Имах един много добър приятел, на когото баща му е като тебе значи, като вървеше по улицата и хората сами се дърпаха неволно и му правеха път. На белот все с мене бе двойка и все ги биехме, понеже много ама найстина много лъжеше Да ама жена му бе дреба и синът му бе висок колкото него, ама много хилав по рождение, нямаше структурата на баща си. Известно време гледам в България хората масово се смаляват.
                    Туй новото поколение като почнат да се вземат най много да изкарат пинчери. Истинските българи май се претопяват.
                    Приятелю и аз да съм с 20 години по млад веднага ще избягам от тази държава.. Не че не я обичам, ама няма никакво бъдеще тук... А не си заслужава и да се жертваш да правиш опити да променяш, защото народа не заслужава.. Стадо и като стадо ще си умре от естествена смърт...

Аз остави че съм едър ами имам и много лош поглед.. Иначе съм много добър по душа ама от страни много респектирам наистина.. И често се възползвам от това си качество като трябва да въведа ред някъде... На времто бях много луда глава.. Сега пак съм си луд по душа но тялото вече не ми е същото.. Пак ставам ама не като преди 20 години..

Коментар

Няма мкакво да се обидя.. Мъжагата от клипа е Коце Ламята... ПОзнаваме се бегло от едно място дето не обичам да говоря с него.. Много е близък със фолк звездата Азис (някои твърдят че имат и интимна връзка, други че са само медиен продукт).. Горе долу приличам на Коце но съм доста по висок и поне 15 кила по тежък.. Иначе сме набори и имаме еднакви прически.. А и аз не танцувам.
                      Имах един много добър приятел, на когото баща му е като тебе значи, като вървеше по улицата и хората сами се дърпаха неволно и му правеха път. На белот все с мене бе двойка и все ги биехме, понеже много ама найстина много лъжеше Да ама жена му бе дреба и синът му бе висок колкото него, ама много хилав по рождение, нямаше структурата на баща си. Известно време гледам в България хората масово се смаляват.
                      Туй новото поколение като почнат да се вземат най много да изкарат пинчери. Истинските българи май се претопяват.

Коментар

Пфу успях да дам заплати и този месец... Вече това е голям успех в малкият и среден бизнес в нашата татковина...

ПС. Наздраве. Предлагам за днес да приключваме.

То Бизнеса в България е само за Дянков, само той може да се похвали, че що годе му върви да прави пари.
                        Останалите едвам кретат, забелязвам от едно известно време нова вълна на емигранти от България

Коментар

• Наздраве.. Звънна ми съседа че тръгнал да затваря кисело зеле и да потърся един бидон в мазето...

Коментар

• къде се покрихте бре Космо наздраве

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=mYPvAMrMzwI

А тази тупалка сега я слуша младежта и танцуват като напушени...
                              Знам в къщи ме подлудиха вчера с нея децата

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=mYPvAMrMzwI

А тази тупалка сега я слуша младежта и танцуват като напушени...

Коментар

Working...
                                X