Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение:
http://www.youtube.com/watch?v=8sPj0...feature=fvwrel
Коментар
-
Вчера, то дори днес по малките часове лепотицата Драгана Миркович направо ни разби, е няма такъв глас, без плейбек пя, с оркестърът си , извънземна е. Никоя от нашите силиконки не може да и се мери на малкият пръст. Братята сърби го бяха много добре организирали в една сръбска дискотека. Такава показност от страна на посетителите ме върна в 90те. В 80 процента на масите алкохола се носеше с бутилките, на няколко маси от онези 3 литровите с помпите
Сбъдна се една мечта, още по-вече че бях по едно време има няма на по малко от метър до нея и баш тогава запя любимата ми песен,
https://www.youtube.com/watch?v=oJTaWrbEGI0
имах чувството,
че ми я пя на ухото специално за мене, е нямаше по-щастлив от мене тази вечер сигурно...
Ето я лепотица Драгана
Last edited by silistra; 10.11.2012, 10:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМечо, каквото и да напуишеш ти е интересно.. Просто ти си колоритна и интересна личност, със интересна професия и нестандартен поглед към жиовта.. Аз съм ти от фен клуба твърдо.. И те обичам и ми липсваше много по един приятелски и чист начин...
ПС, Съни имаш и моите съболезнования... Смъртта е най лошото и в същото врем естествено нещо в цикъла на живота... За съжаление по някога улисани да се ядосваме, защо колежката ни пуска климатика или защо съседа ни си пуска кучето без каишка, забравяме колко сме преходни и колко за малко сме на тоя сввят... За това трябва да решаваме проблемите бързо и без емоции... Днес мога и аз да ида на гробищшата.. Още веднъж съжалявам.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХахах, имам работник от ПетърчОтглежда зеле. Вчера гледам се размятат некви чували из Вабриката
Нямам нищо против, даже ще му дам камиона ако поиска да донесе на хората зеле
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеВеднага ще ти кажа защо не си един от тях (аз открих отговора на въпроса когато напуснах инистерството и почнах частен бизнес и съпоставих едните и другите хора).. Значи хората коиот са наемни работници, когато трябва да променят нещо (нова работа, частен бизнес итн), пъров мислят какви негативи ще има новото начинание и кави рискове крие, хората коиот по душа са авантюристи точно обратното - те мислят какви позитиви ще извлекат и9 въобще не се замислят за рисковете... Човек се ражда с тези качества и само единици успяват да се продолеят....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАз няма много да обикалям бате Кирчо. Живея много близо до пазара Иван Вазов и от там ще взема. Имма един трик - почвам първо разговор с продавача или ако е от камион гледам номера, за да не ме набутат със зеле от Турция или от Кремиковското поле (едното не вкисва, другото е пълно с метали)..Па и не ми се мъкне че 50 кила са си 50 кила... Па от студа нещо ме наболява коляното (спортна травма)....Отглежда зеле. Вчера гледам се размятат некви чували из Вабриката
Нямам нищо против, даже ще му дам камиона ако поиска да донесе на хората зеле
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДобро утро лъвове и лъвици. Космо за тебе това лечение не се препоръчва- ти трябва да приемаш редовно дозите си от маркови питиета и мезета и силиконки и всичко ще е наред
. И аз утре ще ходя по пазарите за зеле за баща ми
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМоят случай не е точно такъв. Попаднал съм на хора. Работя с тях от 17 години. Нито ще ме бутне някой, нито ще ме махнат, естествено ако не направя голяма издънка. Такава няма как да направя. Друг е въпросът, защо не съм един от тях, като имах всички предпоставки през годините???? Вече не го и мисля. Съвсем други неща са ми в главата на мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеДа си Изпълнителен директор ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеПС. Аз днес ще ходя със съседа да купуваме зеле, че съм решил тая година да затворя повечко зеле защото миналата го изядоха моите приятели за две седмици и тазя година ще затворя поне 50 кила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИма си смисъл. Вместо да си плащам заплатата я плаща здравната каса, след 3-ия денИ аз съм наемник Космо
CEO, но наемник
ПС. Аз днес ще ходя със съседа да купуваме зеле, че съм решил тая година да затворя повечко зеле защото миналата го изядоха моите приятели за две седмици и тазя година ще затворя поне 50 кила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеВземи си разбира се.. Ама то при теб няма смисъл.. Болничните са за наемните работници.
Да бе вярно какво стана със Зарко? Къде се изгуби това момче. Преди пишеше много интересни постове и пускаше уникални снимки?И аз съм наемник Космо
CEO, но наемник
Коментар
Коментар