IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Събота

Само в Събота няма да бързам.
    Тоз живот и без мен си тече...
    И проблеми на възел завързани
    нека друг вместо мен разплете...
    Днес е ден за любов. И за птици.
    И за още милиарди неща,
    дето носим в душите – искрици,
    но пропускаме някак в света...
    Днес е ден, в който правя магии,
    от онези – които мълчат.
    Ще засаждам цветя във саксии,
    и ще чакам до тях – да растат.
    Днес е ден за летящи небета.
    Всичко в Събота май е възможно.
    И запяла песента на сърцето си,
    цяла обич ще съм. Неотложно.
    Всичко друго – търпи на отлагане.
    Да не чувам забързани стъпки!
    Тоз живот не е вечно надбягване.
    Той е миг. Тишина. И прегръдка.

irini

В Р Е М Е
    Текат минути, часове и дни,
    в безспирен бяг безследно отлетели.
    Как страшно в тези четири стени
    ти блъскаш свойте мисли посивели.
    И чакаш някого. Но идва ден,
    когато по пътеки осветени,
    от блясъка на слънце озарен,
    с изопнати от дъжд прохладни вени,
    ще спреш за миг внезапно покосен
    от мисъл: младостта е изживяна!
    И как ли ще признаеш ужасен
    пред себе си, че тя е пропиляна.
    И истински все още не живял,
    денят ти сив отмерва пулс последен.
    И времето ще сграбчиш ти без жал
    със трескави ръце и ужас леден.
    Към слънцето с пресъхнали очи,
    съсипан, прежаднял ще се катериш.
    Но слънцето жестоко ще мълчи
    и нищо ново няма да намериш,
    Защото си съвсем обикновен човек
    на средна възраст. Много скоро
    е може би и онзи страшен ден,
    когато смърт очите ще затвори.
    Ще върнеш ли, дали ще върнеш пак
    загубеното, вече пропиляно?!
    На карта ще залагаш, светъл бряг
    ще търсиш, но в тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

Изтича песента като вода!
    Но времето остава нейна стража.
    До тука свършва моята следа,
    а имах толкоз много да ви кажа!

Текст: Roger Waters
    Превод: Петя Дубарова
    Изпълнява: PINK FLOYD

http://www.bghelp.net/forums/printth...&pp=10&page=62
    Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Къде е Манчо?

1 - В дупка е./Мидас/.
      2 - Сърдит е на себе си.И се страхува да не ни натовари.
      .................................................. .................................................. .....
      5 - Преструктуира се./Дойде време, всичкото българи да се преквалифицират./
      .................................................. .................................................. .....
      8 - Андропауза.
      12 - Самонаказан е.
      .................................................. .................................................. ....
      17 - Търси./Под вола - ъхъ...../
      .................................................. .................................................. ....
      38 - Влюбен е.
      358 - Некоя силиконка го е забърса̀ла и съ̀га оди като гламав.
      Last edited by sergo; 10.11.2012, 18:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Ей велики сте... Утре ще си пишем че сега отивам на гости у едни познати....
        Ще къркаш ли?Аз последните пет дни не съм близвал, което си е изключение за последните ми няколко месеца.Днес обаче ще се понаквася порядъчно с триста-четиристотин гр. вино, което за моя детски организъм си е много.
        Last edited by zapalkata; 10.11.2012, 18:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Кев, вземам си думите назад. Поста не мога да изтрия, щото уж Манков го няма. Ама дали го няма или само дебне ???
          Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!

На Димитровден отново ми поправи граматическата грешка, която бях допуснала и между другото спомена, че преустановява участието си във форума. Написах му, че ще има да го търсиш като се появиш във виртуалното пространство. Може в твоя чест да се появи с гръм и трясък.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
            https://www.youtube.com/watch?v=1T9v...eature=related

Само за това че са запазили националистическия си дух и нямат такива крадци политици Сърбите са на светлинни години от нас въпреки преживяното и изстраданото от тях!

Поздрав за всички и да не спамим тук поне с политика!
            Извинявам се на всички!
            Наздраве!

https://www.youtube.com/watch?v=tsr4...eature=related
            Ей велики сте... Утре ще си пишем че сега отивам на гости у едни познати....

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
              Вчера, то дори днес по малките часове лепотицата Драгана Миркович направо ни разби, е няма такъв глас, без плейбек пя, с оркестърът си , извънземна е. Никоя от нашите силиконки не може да и се мери на малкият пръст. Братята сърби го бяха много добре организирали в една сръбска дискотека. Такава показност от страна на посетителите ме върна в 90те. В 80 процента на масите алкохола се носеше с бутилките, на няколко маси от онези 3 литровите с помпите
              Сбъдна се една мечта, още по-вече че бях по едно време има няма на по малко от метър до нея и баш тогава запя любимата ми песен,
              https://www.youtube.com/watch?v=oJTaWrbEGI0
              имах чувството,
              че ми я пя на ухото специално за мене, е нямаше по-щастлив от мене тази вечер сигурно...
              Ето я лепотица Драгана
              https://www.youtube.com/watch?v=1T9v...eature=related

Само за това че са запазили националистическия си дух и нямат такива крадци политици Сърбите са на светлинни години от нас въпреки преживяното и изстраданото от тях!

Поздрав за всички и да не спамим тук поне с политика!
              Извинявам се на всички!
              Наздраве!

https://www.youtube.com/watch?v=tsr4...eature=related
              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Мечо, там дет си има ли китайски ресторанти бря? Доходи ми се на китайско
                Има. И много вкусно готвят. Аз в Китай се научих да ям китайско. Два пъти съм бил на ремонт по 1 месец, и няколко пъти както сега за по няколко дни. И е евтино.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Мечо, там дет си има ли китайски ресторанти бря? Доходи ми се на китайско

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Ще има какво да сложиш в кутиите от сладолеТ

--------------
                    Яко!Като бях ученик, един приятел алкохолик, на пет-шест ракии-на един купон, изяде една малка кутия кола маска, щото помислил, че е сладолед.

Коментар

• Кев, вземам си думите назад. Поста не мога да изтрия, щото уж Манков го няма. Ама дали го няма или само дебне ???
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                        "Баща спасил детето си в Аляска... с урина. 5-годишното дете, при -30 градуса по Целзий, близнал парапети на стълбите и езикът му залепнал за желязото. Решението на бащата било да се облекчи върху сина си с цел размразяване. "

Eто на това тука казвам философско въображение,
                        всичко останало, което ти казват, че било полезно,
                        че трябвало, не го признавам!

4. Чисто съзнание- .............да се обичаме с жената и да правим каквото трябва,
                        а да става каквото ще.
                        В същност аз им вярвам на колегите. И на теб също. Подигравам ги само, а и себе си, защото ми се видя смешно.

Малко груби шеги, но за сега ми прощават
                        И те са ме вземали за мезе де.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          Поостаряла е малко но още излъчва същата енергия даже и на снимка..

ПС. Затворих зелето... Сега почивам. Съседа ужщеше да ми помага той дойде пиян като животно и само ми пречеше...
                          Ще има какво да сложиш в кутиите от сладолеТ

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Добро утро tnm
                            Добро утро красавици и юнаци

Философски погледнато, си има такива неща дето се пият, и такива дето се пи*аят. Урината се пи*ае. То за това и се вика още и ... по народному.
                            "Баща спасил детето си в Аляска... с урина. 5-годишното дете, при -30 градуса по Целзий, близнал парапети на стълбите и езикът му залепнал за желязото. Решението на бащата било да се облекчи върху сина си с цел размразяване. "

Eто на това тука казвам философско въображение,
                            всичко останало, което ти казват, че било полезно,
                            че трябвало, не го признавам!

4. Чисто съзнание- .............да се обичаме с жената и да правим каквото трябва,
                            а да става каквото ще.
                            Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
                              Вчера, то дори днес по малките часове лепотицата Драгана Миркович направо ни разби, е няма такъв глас, без плейбек пя, с оркестърът си , извънземна е. Никоя от нашите силиконки не може да и се мери на малкият пръст. Братята сърби го бяха много добре организирали в една сръбска дискотека. Такава показност от страна на посетителите ме върна в 90те. В 80 процента на масите алкохола се носеше с бутилките, на няколко маси от онези 3 литровите с помпите
                              Сбъдна се една мечта, още по-вече че бях по едно време има няма на по малко от метър до нея и баш тогава запя любимата ми песен,
                              https://www.youtube.com/watch?v=oJTaWrbEGI0
                              имах чувството,
                              че ми я пя на ухото специално за мене, е нямаше по-щастлив от мене тази вечер сигурно...

Ето я лепотица Драгана

Поостаряла е малко но още излъчва същата енергия даже и на снимка..

ПС. Затворих зелето... Сега почивам. Съседа ужщеше да ми помага той дойде пиян като животно и само ми пречеше...

Коментар

• Кев, пуснах и аз един коментар в ОНЯ форум. В темата за Дзен Будизма. Обаче то няколко часа минаха, още пише, че чака да го одобрят. Сериозна работа е. Добре, че не го написах в моя си стил, а му сложих костюм и вратовръзка.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X