IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнение
    Силиконки, ама гаранция никой няма да се замисли да ... такава баба
    Къде бе... това са уникални жени... Баби, дядовци няма значение ако изглеждат така.
    Last edited by Beti; 11.11.2012, 12:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Добрутро дъртофелници!!!

Ай по една баба за всеки
      http://vipzona.bg/goreshto/10280-eha...oreshti-snimki

MILF-Mum I'd Like to Fuck

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Знам ги тия бразилски силиконки...
        Силиконки, ама гаранция никой няма да се замисли да .... такава баба
        Last edited by Beti; 11.11.2012, 12:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Добрутро дъртофелници!!!

Ай по една баба за всеки

Знам ги тия бразилски силиконки...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Ами защо да се обединяват- многообразие на живота. Нека всеки да пише където му харесва- даима дух на свобода и веселие. Понякога стават много интересни дискусии, но иначе всички сме притиснати от ежедневито
            Така е бате Кирчо

Коментар

• То в песента не беше ли обратното

Имаше един филм за гладиатори. Едните ги облякоха като картагенци, а другите като римляни. И за римляни уж сложиха по здрави, ама картагенците победиха. И императора пита. "А бре, аз да не съм я забравил историята. Нали уж ние ги бихме картагенците"
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• ИМАТЕ ЛИ БАБИ ИМАТЕ ЛИ БАБИИ ДАИТЕ ГИ НАСАМ

Коментар

• Добрутро дъртофелници!!!

Ай по една баба за всеки

Коментар

• Ами защо да се обединяват- многообразие на живота. Нека всеки да пише където му харесва- даима дух на свобода и веселие. Понякога стават много интересни дискусии, но иначе всички сме притиснати от ежедневито

Коментар

То човек се изчерпва.. В един момент просто нямаш какво да пишеш... Живота на обикновенният човек е доста лишен от новини и освен обикновенните лакардии (коиот в повечето случаи са безинтересни за повечето хора) няма какво да споделиш.. Съдя по себе си.... И си е малко демотивуиращо, когаот вложиш много в някакво начинание (било то и пост в анонимен форум) и се сблъскаш с характерната за българският народ пасивност и липса на зяаинтересованост, ако не става въпрос за нещо егоистично... Странна нация сме. Нищо не ни вълнува ако не случва в къщи...

ПС. Зарко ще дойде. Той е заредена с енергия личност и ще се появи. Друг е въпроса (зачетох две три мнения от неговата тема) дали да не обединим двете теми, защото ми се струват много сходни... Ама лошо няма, макар че мисълта се накъсва... Има и една друга тема - Виртуалната кръчма - Айде тя си е целенасочена, за отпускане на нерви, и подобни постове много ще ни смъкнат нивото, но ези 700 и кусур поста в темата на Зарко са си стойностни и днес ще ги прочета всчичките (до сега не знаех за тази тема)...
                      Откакто направи темата и момичетата прехвърлиха почти половината от постовете си там. Заради него. И пак ги навиква недоволен от време на време. Не знам дали могат да се обединят темите. Може да е по добре така. Темата му има малко по друг дух. Ще видиш. Качеството е на висота естествено както и тук.
                      tnm

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- ПРИЯТНА ПОЧИВКАЕЕЕЕ КОСМО ТАЗИ КАКА МНОГО НЕСТАНДАРТНА.ОПАСНА ПАЧАВРА А.Хубаво е да се философства с водка и добри мезета- и аз е обичам тази философия- ха спорен ден

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Той всъщност се отказа да пише. Дано да се върне пак. Не знам що се карам с него, но постовете му ги чета и ми харесват. А бе знам що. Щото се опитвам да му дам акъл, като забравям, че старо дърво само брадва го оправя. Сякаш аз позволявам на някой да ми дава акъл.
                          То човек се изчерпва.. В един момент просто нямаш какво да пишеш... Живота на обикновенният човек е доста лишен от новини и освен обикновенните лакардии (коиот в повечето случаи са безинтересни за повечето хора) няма какво да споделиш.. Съдя по себе си.... И си е малко демотивуиращо, когаот вложиш много в някакво начинание (било то и пост в анонимен форум) и се сблъскаш с характерната за българският народ пасивност и липса на зяаинтересованост, ако не става въпрос за нещо егоистично... Странна нация сме. Нищо не ни вълнува ако не случва в къщи...

ПС. Зарко ще дойде. Той е заредена с енергия личност и ще се появи. Друг е въпроса (зачетох две три мнения от неговата тема) дали да не обединим двете теми, защото ми се струват много сходни... Ама лошо няма, макар че мисълта се накъсва... Има и една друга тема - Виртуалната кръчма - Айде тя си е целенасочена, за отпускане на нерви, и подобни постове много ще ни смъкнат нивото, но ези 700 и кусур поста в темата на Зарко са си стойностни и днес ще ги прочета всчичките (до сега не знаех за тази тема)...

Коментар

• Той всъщност се отказа да пише. Дано да се върне пак. Не знам що се карам с него, но постовете му ги чета и ми харесват. А бе знам що. Щото се опитвам да му дам акъл, като забравям, че старо дърво само брадва го оправя. Сякаш аз позволявам на някой да ми дава акъл.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              На Зарко. Чарът на нещата от живота и трябва ли царя да бъде гол.
                              Мале вчера питах къде е Зарко.. А той си направил собствена тема. Ще я прочета като роман тия дни. Зарето ми е голям любимец.

Коментар

Коя е оная тема?
                                На Зарко. Чарът на нещата от живота и трябва ли царя да бъде гол.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X