IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Ако продължим с метафорите:
    В 99% от случаите, малкият мозък е по-прав от главния мозък.

П.П. за анатомичните мозъци говоря.
    Абсолутно!!!
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първо удобна дата.София най-добре.Главен организатор който да получи парите и резервира масата.От опит знам ,че от първоначалните навитаци до края половината изпадат.Затова нека който каже че желае да присъства найстина да дойде.

Коментар

• Що да съм я объркал?

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
          "Сега те хванах"... комикса по-еротичен от снимката...нали!...познато
          Ако продължим с метафорите:
          В 99% от случаите, малкият мозък е по-прав от главния мозък.

П.П. за анатомичните мозъци говоря.

Коментар

• Е? Предпоследно, къде и кога и кой кво да носи ?
            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Аз предпочитам еротиката - по-добре полугола, отколкото гола жена.
              "Сега те хванах"... комикса по-еротичен от снимката...нали!...познато

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                Аноне ти си жив българин, черноглед от всякъде , за нероден Петко сълзи лееш....
                Аз предпочитам еротиката - по-добре полугола, отколкото гола жена.

Коментар

• Дните не трябва да си приличат ...Аз съм сериозен агент Само кажете!!1

Коментар

Работата ще стане Fish Brother - хубави очаквания, лоша реалност.
                    А и темата след това никога няма да бъде същата.... и току-виж се върнал Зарко.
                    Аноне ти си жив българин, черноглед от всякъде , за нероден Петко сълзи лееш....

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                      Е туй е дума на място другите да кажат, космооо заспа ли друже и другите... ще ли се напиваме и преяждаме нейде ил нЕма

Един да носи домашното пийенье, друг рибата, трети рибата и четвърти - рибата За останалото и за приготвянето ний шъ съ погрижими, за к'во сме толкус мацки у форумо, все шъ ги сготвимИ тея рибоци, нале Само Космо да измисли де шъ ни събере сичките, я някоя кръчмичка да затворим само за инвестора ама трЕбе да е голЕма, тъй щото шъ додат много орица, предчувствувам ох олях се

така де по смисъл ме разбрахте, нали?
                      Аз-рибата...друг-салатата...трети-картофите/гарнитурата/...четвърти суджуците/мезетата...друг-ракията...друг виното...друг-ядки/бадемите/...друг Уйскито...друг ще поеме залата ...и т.н....долу горе всеки ще сложи по 30-40 и готово.Този е по-трудния ,но по-самобитния начин на организация.Другия ...всеки ,който ще участва изпраща по 10лв капаро за резервация на маса в някое приятно кръчме и хоп готово .За менюто ще се уточним без гевезълъци и хоп готово.
                      То банкет с мераклии лесно става

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                        Е туй е дума на място другите да кажат, космооо заспа ли друже и другите... ще ли се напиваме и преяждаме нейде ил нЕма

Един да носи домашното пийенье, друг рибата, трети рибата и четвърти - рибата За останалото и за приготвянето ний шъ съ погрижими, за к'во сме толкус мацки у форумо, все шъ ги сготвимИ тея рибоци, нале Само Космо да измисли де шъ ни събере сичките, я някоя кръчмичка да затворим само за инвестора ама трЕбе да е голЕма, тъй щото шъ додат много орица, предчувствувам ох олях се

Работата ще стане Fish Brother - хубави очаквания, лоша реалност.
                        А и темата след това никога няма да бъде същата.... и току-виж се върнал Зарко.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Здравей Кмете, щом си рибар, значи не мое да си бил на кораб без рибари. Мъка е.
                          Верно мъка кат на люснат на реида дет нищо не кълве.

Коментар

Ъ, ти пък ...то тук след 16ч котки няма по улиците.Балчик зимата е като Каспичан само дето се чува шума на вълните. .Ама аз съм за подобен Форум ,на който да си обменим идеи.Както казва Буров "Евреите са богати ,щото се за пари говорят,а ний...за кой,кого е..ал" Тъй че само дайте знак

16:00 много късно , аз ако до 12:30 не ми са обади "директора"че е закъснял за училище отварям първата биричка за деня.

Коментар

Токущо купих чернокоп на 3лв от зайкоджиите/матрампазите/,демек прекупвачите,... на лодките цената сигурно е била 1.50-2.00.Аз мога да напълня един багажник ,а и ледогенератор имам ....тъй че само дайте знак.

There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Здравей Кмете, щом си рибар, значи не мое да си бил на кораб без рибари. Мъка е.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X