IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бате Космо вземи бързо от тези препарати докато не се е разрастнало възпалениетоМного помага и маслото от тиквани семки- има и препарат кукурбита. Има го в големите вериги магазини.Знаеш ли, че в Китаи защото ядат по традиция много тиквени и динени семки- люпят ги както ние слънчогледа има много по малко страдащи от простата Пък и ползваи чорапчето, чесегашните силиконки кои знае какви клоаки са.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- ПРИЯТНА ПОЧИВКА
      http://profit.bg/news/Ofisut-na-Uoru...nid-98619.html
      ИНТЕРЕСНО
      човека се труди съзнателно и непрекъснато , за разлика от тебе дето висиш пред компа за да пускаш разни линкове....

днес колко линкчета си ни приготвил....

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- ПРИЯТНА ПОЧИВКА
        http://profit.bg/news/Ofisut-na-Uoru...nid-98619.html
        ИНТЕРЕСНО

Коментар

• Ох банда май простатата ме алармира... Тая нощ съм ставал да пикая 4 пъти.. И усещам че не се изпикавам хубаво... Ей старост 0- нерадост... Днес ще си купя от аптеката някакви хапчета от тия дето ги рекламират... Че ме е страх да ида на доктор че прегледа бил много брутален... Какво да закуся мааму да е...??? Само мезета има дома... А това винце на снимката май е от Нова Зеландия или Австралия.. Те развиват много тая индустрия, ама вкуса на техните вина е малко специфичен.. Та за това не Ви е харесало. Обаче автобуса дето сере с кеф е хит.. Само ние и руснаците сме такива олигофрени в рекламата..

ПС. Днес що ранота имам не е истина.. Налазиха ме вера едни приятели - трябва да караме една гарнитура от София до Ботевград. После да ходя до майка ми и баща ми че бойлера течал (уж чисто нов) и да им дам парите за месеца че ги забравих.... През това време трябва да теглим и една катострофирала кола около Брезник (там няма да ходя лично, ама нали знаете че всяко нещо дето не идеш занчи поне 20 разговора по телефона с разни кретени)... Къде се хванах с тези общински дейности.. Уж само пари щяхме да взимаме, без да работим а то кво стана.. Зимата за малко да умра докато вадехме една машина от една река (друг път ще Ви разправям тоя случай че е много писане, а сега ме мързи)...

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
            Шампанското и аз не го харча, ама хич. Имам един познат, нещо от рода на сомелиер, съветва клиентелата в Метро, мнооого скъпи вина имат... та ми препоръча ей това

И аз да съм на далавера купих направо 1л. само за 50 евро, ама изобщо не ми харесва,ще гледам да го пробутам като поканя някой на гости.

Убедих се, че няма нищо по-хубаво от
            Сливенска перла, Силистренска кайсиева и Троянска сливова-отлежала поне 7г.
            а от вината Мавруд от Асеновград и Траминер от Хан Крум.

Тази хвалба на новото Божоле не я разбирам. Три поредни години купувам, ама все едно че са оплакнали бурето с вода и каквото излязло го наляли. Дори вината на "шато Карнобат" са по-читави
            Опитай Врачански мискет.

Коментар

• До-о-обро утро Виетнам!

Аз този ден на майстора не го концумирах.Но и не спах, щото пак се бяха насъбрали онези хиляди дребни неща, които имат свойството да ни затрупват като лавина.
              Но пък тази вечер не я пропуснах.
              Отидох на жива музика и се надявах да срещна и живи хора.

Не би.

А като поздрав към глутницата, ето един нов "прочит" на
              "Whole Lotta Love" от Led Zeppelin и Jimi Hendrix:

http://www.youtube.com/watch?v=QxcCC...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=2PTeK...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                На всичкото се "тъпча" с някакви солети и го броя за ядене - цял ден

От тези солети ли са

Коментар

• Шампанското и аз не го харча, ама хич. Имам един познат, нещо от рода на сомелиер, съветва клиентелата в Метро, мнооого скъпи вина имат... та ми препоръча ей това

И аз да съм на далавера купих направо 1л. само за 50 евро, ама изобщо не ми харесва,ще гледам да го пробутам като поканя някой на гости.

Убедих се, че няма нищо по-хубаво от
                  Сливенска перла, Силистренска кайсиева и Троянска сливова-отлежала поне 7г.
                  а от вината Мавруд от Асеновград и Траминер от Хан Крум.

Тази хвалба на новото Божоле не я разбирам. Три поредни години купувам, ама все едно че са оплакнали бурето с вода и каквото излязло го наляли. Дори вината на "шато Карнобат" са по-читави

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Да бе да, с 5 кила рибешко 3 бутилки шампанско Тва инвеститори и бизнесмени ли са?
                    Всеки разход, който не е ежедневен и обичаен за стандарта, си е живо, селско изхвърляне кат' чикия на мокър пясък в стил Бай Ганя, за да се показва публично

П.П. Ако ме поканят тия със сметката 1 година да ги видя, че всеки ден т'ва им е менюто, шъ ги призная. Русото не обича шампанско и риби - така, че няма да ги ощетя

Ъъъ ... и сметката да не служебна, т.е. "командировъчни", а от личния джоб

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
                      [IMG][/IMG]

Е това е сметка на истински инвеститор или бизнесмен
                      Да бе да, с 5 кила рибешко 3 бутилки шампанско Тва инвеститори и бизнесмени ли са?

Коментар

• Е това е сметка на истински инвеститор или бизнесмен

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                          Jon Bon Jovi - Blaze Of Glory - http://www.youtube.com/watch?v=MfmYC...225&playnext=1

Хубава събота вечер!
                          Страхотна песньовка. Трябва да я включи за турнето в БГ. Миналата година не я пя

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Ами сигурно - подобно на чая от сина! Ама не ти трябват тия простотии щото това изтънява червата и ако продължиш с терапията по-дълго време ще береш ядове .....Не забравяй девиза на Карлсон (който живее на покрива ) - прилично дебел и в разцвета на силите си ...

Относно това дето си написал за фашизма - в интерес на истината той е създаден от либерални евреи (за разлика от болшевизма - който е радикален понеже е рожба на юдаизма ....) и от него има какво да се научи и приложи в днешно време.....Поради тази причина (а и с цел умишлено принизяване....)в пространството циркулира невярната теза че между болшевизъм и фашизъм няма разлика ...Дори наскоро в Русия излязоха разсекретени архиви,че СССР почти няма участие във вътрешните работи на Германия до 1936 г.,колкото и отстрани да изглежда обратното!

И накрая - понеже по-долу споменах куонтатив изинг - първата подобна операция е извършена в СССР през 1918 г. от правителството на Ленин-Троцки и точно тя е в основата на хиперинфлацията и масовия глад през 1920-23 г. по времето на НЕП-а.Точно това ще се случи и скоро по света горе-долу 100 години по-късно щото пра-пра-внуците на ония(юдеите...),сега отново са на възловите постове в централните банки по света и правят същите простотии,които ще доведат отново до масов глад с надеждата да извлекат мръсни дивиденти от сорта "унищожаване на вярата в хората" (гоите - както те ги наричат....) .

Има много вярно във думите ти... Тежки времна ни чакат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                              ... Да не се проакам от топлата вода сутрин?
                              Ами сигурно - подобно на чая от сина! Ама не ти трябват тия простотии щото това изтънява червата и ако продължиш с терапията по-дълго време ще береш ядове .....Не забравяй девиза на Карлсон (който живее на покрива ) - прилично дебел и в разцвета на силите си ...

Относно това дето си написал за фашизма - в интерес на истината той е създаден от либерални евреи (за разлика от болшевизма - който е радикален понеже е рожба на юдаизма ....) и от него има какво да се научи и приложи в днешно време.....Поради тази причина (а и с цел умишлено принизяване....)в пространството циркулира невярната теза че между болшевизъм и фашизъм няма разлика ...Дори наскоро в Русия излязоха разсекретени архиви,че СССР почти няма участие във вътрешните работи на Германия до 1936 г.,колкото и отстрани да изглежда обратното!

И накрая - понеже по-долу споменах куонтатив изинг - първата подобна операция е извършена в СССР през 1918 г. от правителството на Ленин-Троцки и точно тя е в основата на хиперинфлацията и масовия глад през 1920-23 г. по времето на НЕП-а.Точно това ще се случи и скоро по света горе-долу 100 години по-късно щото пра-пра-внуците на ония(юдеите...),сега отново са на възловите постове в централните банки по света и правят същите простотии,които ще доведат отново до масов глад с надеждата да извлекат мръсни дивиденти от сорта "унищожаване на вярата в хората" (гоите - както те ги наричат....) .
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Какво е цейлонска канела? Да не се проакам от топлата вода сутрин?
                                Не се е оплаквал в тази насока, но това зависи и от организма на човек.
                                Канелата бива няколко вида. Най-разпространена е китайската /нарича се касия/, а с най-лечебни качества е цейлонската. Има и индонезийска - нея я продават в повечето случаи на пръчици. Тази, която е като подправка по магазините е касия.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X