IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?v=5ukus...ature=related;)

Коментар

• ХА наздраве с едно малко ДЖОНИ С МАСЛИНИ И ЛУКАНЧИЦА
      ТОВА СЛУШАМ ЗА НАСТРОЕНИЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Ей кво ще вземем на бат Пешо за рождения ден
        http://vbox7.com/play:f676a0e6b1
        Много яко Пешката ще се изкефи максимално.. Чао.. Ч съвсем окъснях ама като ми е кеф да си поркам с Вас...

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=gkDXN...&feature=share
          ЗА ДОБРО НАСТРОЕНИЕ

Коментар

• МНОГО ЯК ТРАКТОР

Коментар

• Ей кво ще вземем на бат Пешо за рождения ден
              http://vbox7.com/play:f676a0e6b1

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Браво Космо . че си отказал цигарите и аз вече повече от 10 години не пуша- много се събира с годините брат, а и все се тормозиш че нямаш цигари. Държах стекове у дома и пак след купони сме свивали цигари от фасовете, абе гадна наркомания си е
                Много кашлям... И почна сърцето да ми тупти... Ха наздраве.. Пия едно малко и тръдвам че днес съвсем ми се объркаха плановете, а имам работа за китайският народ...

Коментар

• Браво Космо . че си отказал цигарите и аз вече повече от 10 години не пуша- много се събира с годините брат, а и все се тормозиш че нямаш цигари. Държах стекове у дома и пак след купони сме свивали цигари от фасовете, абе гадна наркомания си е

Коментар

• Тъпако в цял свят интелигентните и самостоятелни хора са опозиция на управляващите- но ти това няма да го разбереш. Ти си ибрикчия и отрепка която се гордее че лиже навсякъде силните на деня. Отрепки като тебе принизиха форума и разсипаха държавата. Боклуци нямат място в тази тема на свестни хора. Иди си при господарите да си окръгляваш устните.м Какво да ти се обяснява за Космо или хората в тази тема- ти можеш с твоите качества само да ни лижеш подметките- за пари разбира се и то по начина на космо на капака на колата, а може и други работи да искаш да правиш щом все се вреш в тази темаМарш при политиканите, доносниците и подслушвачите

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф
                      и още нещо мишок...човек на който някакъв измислен образ "Космонавт" му е кумир и пътеводна светлина е за съжаление и презрително подминаване....
                      ????? Теб дори не те познавам или не помя да сме си писали.... Както и да. Кирчо е много стойностно момче с много богата обща култура и много познания за бизнеса и живота... Ако си направиш труда да го опознаеш ще разбереш колко съм прав. Иначе не аз съм му кумир на на него, а той на мен.. Ако въобще може да говорим за кумири във анонимен форум...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Добро утро! Абе що никой не е измислил доставка на цигари до врата онлайн? Ся трябва да си наруша идилийката и да ходя до магазина
                        Аз ги отказах преди седмица и вече го нямам този проблем.. Иначе имах двама таксиджии агенти коиот ми ги караха срещу 20 лева до вратата...

Коментар

• Мечо май отплава

Коментар

• Добро утро! Абе що никой не е измислил доставка на цигари до врата онлайн? Ся трябва да си наруша идилийката и да ходя до магазина

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Бате Космо вземи бързо от тези препарати докато не се е разрастнало възпалениетоМного помага и маслото от тиквани семки- има и препарат кукурбита. Има го в големите вериги магазини.Знаеш ли, че в Китаи защото ядат по традиция много тиквени и динени семки- люпят ги както ние слънчогледа има много по малко страдащи от простата Пък и ползваи чорапчето, чесегашните силиконки кои знае какви клоаки са.
                              Абе със съжаление трябва да кажа че качеството на курвите (платени и по любов) много падна през кризата, че всичко читаво вече е в чужбина или роди по едно чаве на някой мамин син и си оправи живота.. Ей голям срам за достойната българска жена майка са тези боклуци.. Само като ги видя разни грозни кифли, бутат количка и до тях накакви дебили с мобилни телефончета и веднага ми става ясна ситуацията... Поредния маин син е намерил жената на живота си... Жалко за децата, че майките ги ползват като лост да си оправят живота, а никое дете не заслужава това... Казвал съм Ви за моята съдружничка дето това прави от 15 години и е толко напред с парите че и дрога да беше продавал нямаше да е толко добре...Сега са останали много яки и пълни с болести боклуци или такива дето тотално не се оценяват правилно.... А аз кйато всеки истински българин презерватив слагам само трезвен, коетро е под 2% от половите актове коиот осъществявам... И май ще се ходи по лекари, макар че съм по добре от през нощта...

Коментар

• Ако сутринта, след пиянска вечер, четката за зъби не може да ви влезе в устата, значи това е четката за дрехи...

Коментар

Working...
                                X