ПС. А за тройката аз не мога да участвам защото самолета е на ремонт и само мога да светя на тоя етап...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЪрмм,
то от 2 дена си пишем само ТНМ-чева, Космо и Русото - нещата отиват към тройка
П.П. Офф ... от предния петък тая йена ме кара да се занимавам с нея. Ти я плющиш - тя ти вика още мога да лапам.
Луда работа, ама извърях към 30 транзакции нейде. Що не "помилвах" 2 пуйки, кат' оня у Щатско, ами се занимавам с глупости се чудя
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЪрмм,
П.П. Офф ... от предния петък тая йена ме кара да се занимавам с нея. Ти я плющиш - тя ти вика още мога да лапам.
Луда работа, ама извърях към 30 транзакции нейде. Що не "помилвах" 2 пуйки, кат' оня у Щатско, ами се занимавам с глупости се чудя
Добро утро, тайфата!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнениесуша ли настана
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеХа, наздраве!
Минах и аз на ракойка ( нЕква сливова от 2008 г. ), че спах 1-2 часа вчера по навик и съм станал още в 1ч - демек за Русото е вече късна вечер - хихи
П.П. Мехлем е ракойката, ама Ламята тая тая година отказа да вари, а па аз не мога - той си е майстор и къпя на някакви последни запаси и се опитвам да свикна на конфекцията в магазините.
Баф' ма'а как са развалили всичко - не е истина, само спирт с есенция и кат' видиш 5% дестилат си биеш задника в тавана. Както съм свикнал на 100% двойна дестилация - ужасТ! Сигурна съм, че ако решиш, ще я докараш ракойката не по-лоша от тази на Ламята.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеХа, наздраве!
Минах и аз на ракойка ( нЕква сливова от 2008 г. ), че спах 1-2 часа вчера по навик и съм станал още в 1ч - демек за Русото е вече късна вечер - хихи
П.П. Мехлем е ракойката, ама Ламята тая тая година отказа да вари, а па аз не мога - той си е майстор и къпя на някакви последни запаси и се опитвам да свикна на конфекцията в магазините.
Баф' ма'а как са развалили всичко - не е истина, само спирт с есенция и кат' видиш 5% дестилат си биеш задника в тавана. Както съм свикнал на 100% двойна дестилация - ужасТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеДобър си Коле.. Аз за днес свърших работата и почвам да пия.... Тоя колега дето му било готово зелето се оказа съвсем не готово.. На това зеле му трябват още две седмици... Пратих ги за нормална салата и месни деликатеси..
Баф' ма'а как са развалили всичко - не е истина, само спирт с есенция и кат' видиш 5% дестилат си биеш задника в тавана. Както съм свикнал на 100% двойна дестилация - ужасТLast edited by marandi; 22.11.2012, 12:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеУтро ВСИЧКИМ ХОРАМ !!!
И мен ми се пий, та ми се лае, ама къто примерен книжен плъх, съм на ралта от заранта ...
Оня ден на мача, нещо съм преебал кръстака, та сега два деня не ходя до залата и съм нервен ...
Довечера ще приема вълшебната хомбинация - ВОДКА + СЕЛЬОДКА ...
Пък петъка на работа с очила ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМного ми се пие и на мен, но имам малко работа сутринта.... После ще се вложа максимално... Днес съм на кайсиева ракия... И един колега вика че му е станало киселото зеле и ще донесе...
И мен ми се пий, та ми се лае, ама къто примерен книжен плъх, съм на ралта от заранта ...
Оня ден на мача, нещо съм преебал кръстака, та сега два деня не ходя до залата и съм нервен ...
Довечера ще приема вълшебната хомбинация - ВОДКА + СЕЛЬОДКА ...
Пък петъка на работа с очила ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДобро утро, Фффиетнам! - изсмя се Графът на развален испански
И днес Времето ще е идИалнУ за къркане. Серго ( Губерке, мамина златна ) - днес искам много да се раздаваш пред бутилката.
Мъгливо е и бродят вируси
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
П.П. Какви се тези нови екстри в Инвестор?
Трогнати сме - хихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДобро утро, Фффиетнам! - изсмя се Графът на развален испански
И днес Времето ще е идИалнУ за къркане. Серго ( Губерке, мамина златна ) - днес искам много да се раздаваш пред бутилката.
Мъгливо е и бродят вируси!
Русото, вирусите мъжки ли са или женски?
П.П. Какви се тези нови екстри в Инвестор?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар