IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Моеш и с тилифоня да пробваш. Той е по-голяма флашка

беше предишния, ама началото на годината ми падна пердето след като за пореден път го изтървах в снега разглобен на всичките му части..накрая си взех една най-обикновена нокиа, която става за ало, ало и нищо повече

http://www.youtube.com/watch?v=Eq01a...eature=related

п.п. щях да питам някой познат за външен хард да не се тормозя, ама имах толкова неща, че забравих
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      не ставало...и това пробвах Нищо де, много мина...мъничко остана
      Моеш и с тилифоня да пробваш. Той е по-голяма флашка

Коментар

• не ставало...и това пробвах Нищо де, много мина...мъничко остана

Коментар

Да!

Нямам външен хард, флашките са малки, не мога да ги включвам в мрежа едновременно затова се мъча така по малко
          Слагаш стария си диск като втори или трети, зависи колко имаш, и преточваш информацията.

Коментар

И що не вържеш стария диск на новия комп?
            Това щях да й кажа.

Коментар

Аз казах ли ви, че си смених компютъра и сега докато свикна с по-новата версия windows но това е малкото "зло", по-кофти е, че прехвърлям с една мааалка флашчица папка по папка /като капка по капка/ инфо
              И що не вържеш стария диск на новия комп?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                За настолни компютри ли става дума?
                Да!

Нямам външен хард, флашките са малки, не мога да ги включвам в мрежа едновременно затова се мъча така по малко

Коментар

Аз казах ли ви, че си смених компютъра и сега докато свикна с по-новата версия windows но това е малкото "зло", по-кофти е, че прехвърлям с една мааалка флашчица папка по папка /като капка по капка/ инфо
                  За настолни компютри ли става дума?

Коментар

Ей ти нещо на юридическа тематика
                    ммм папа си жената... днес не съм яла нищо добре, че един фреш изпих, че както не съм спала вечерта нямаше да изкарам до това време, пък и още ме чака

Коментар

• Аз казах ли ви, че си смених компютъра и сега докато свикна с по-новата версия windows но това е малкото "зло", по-кофти е, че прехвърлям с една мааалка флашчица папка по папка /като капка по капка/ инфо

Коментар

Ами 50-100 бройки от артикул Благодаря ти сега го разглеждам Макар, че си мисля че ще искаме нещо с юридическа тематика пък може и да не ...
                        Ей ти нещо на юридическа тематика

Коментар

Аз си ги правя в печатницата, дет ми прави опаковките. Но за малки бройки сигурно няма да ти върже цена, а и не знам дали ще се захванат. Ако ще правиш до 50-60 бройки по добре вземи готови календари, на които да ти принтнат лого. Аз например много харесвам на National Geographic
                          http://geoportal.bg/index.php?lan=bg&item=7&page=cat
                          Ами 50-100 бройки от артикул Благодаря ти сега го разглеждам Макар, че си мисля че ще искаме нещо с юридическа тематика пък може и да не ...

Коментар

Девойки и младежи някаква фирма за рекламни материали да имате в предвид, че си търся? Такава, която да изготвя фирмени календари, тефтери, химикалки, ключодържатели...ей такива рекламни сувенири
                            Аз си ги правя в печатницата, дет ми прави опаковките. Но за малки бройки сигурно няма да ти върже цена, а и не знам дали ще се захванат. Ако ще правиш до 50-60 бройки по добре вземи готови календари, на които да ти принтнат лого. Аз например много харесвам на National Geographic
                            http://geoportal.bg/index.php?lan=bg&item=7&page=cat

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Такава хубава вечер се заформя а вие за брадви си говорите .... опа ... за сватби.
                              Нямаме за какво друго

Някои сме на изпит тази седмица! Не е за хвалба...

Коментар

• Такава хубава вечер се заформя а вие за брадви си говорите .... опа ... за сватби.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X