IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Истината е,че фундамента днес се повтаря с почти хирургическа точност ...А най-куризното е - има го феноменално описан в роман през 1951 г. от един "заклет" комунист като Димитър Димов : ....Обаче кой да чете и да мисли навремето - с цел да си хеджира бъдещето :
    Аз като убеден анархист си мисля, че действително до пълна свобода не може да се достигне чрез насилие. Който е извършил насилието ще вземе властта. После ще измисли и философия. Ще каже, че истината е абсолютна и ще си я присвои. До пълна свобода може да се достигне само чрез осъзнаване на критична маса от народонаселението.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Нищо не му стана, даже не изскимтя. Обаче аз три дни след това още куцах.
      Мани, моя котак, докато беше още малко котенце..... Както си върях в стаята изневиделицата ми скочи.... много яко ме уплаши и аз инстинктивно му теглих шута. Получи се нещо като с рекламата на Умбро с кучето
      http://vbox7.com/play:8b065118&al=2&vid=56339

От тогава ми е съвестно, но и имам голям авторитет

А куче веднъж ме е хапало. Не знам как стана, скъса ми дънките, скъса ми и чорапа, а на крака нямах и драскотина

Коментар

Еврейчетата .....
        Истината е,че фундамента днес се повтаря с почти хирургическа точност ...А най-куризното е - има го феноменално описан в роман през 1951 г. от един "заклет" комунист като Димитър Димов : ....Обаче кой да чете и да мисли навремето - с цел да си хеджира бъдещето :

...Ураганът от падащи цени беше почнал в Съединените щати, прекоси океана, забушува в Европа, обхвана като стихийно бедствие целия свят. От що произлизаше тази дяволска пропаст между индустриални и земеделски цени? Коя мрачна сила караше фермерите от Айова и Тексас да употребяват житото си вместо гориво, докато в Индия и Китай милиони хора умираха от глад? На младини Костов беше размишлявал до втръсване по тия въпроси, за да успокои най-после съвестта си със заключението, че насилственото премахване на капиталистическия строй води към още по-големи злини.....
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Здрасти, Мечо !
          Плаваш, плаваш...пък пак кацнеш във форума......
          Манков се появи за едно постче и се разсърди на модито.....На него му минава бързо - ще се появи....
          Космо се покри неестествено дълго.....
          Неприятностите идват учудващо бързо.....
          Днес се разхождам по обяд ( след обяда...) и изведнъж усещам остра болка в крака...
          Един пес без никакво предупреждение ме ухапа ....След това се спря на 2м излая и побягна..
          Прасеца ми похапна гадината..
          Болници, превръзки, болки....ей така от нищото...( все едно да поплуваш около кораба и да видиш голямата бяла... - да чукаме на дърво...)

пп Да ме извинява модито (дамата) ако след два дни започна да се държа агресивно...
          Здравей, чичо

Веднъж бях отишъл в една циганска къща в двора и си приказвах с циганите. По едно време кучето им (малко кученце от декоративните) ме захапа за обувката над петата. Здраво чене ти казвам. Зъбите се отбелязаха през коравата обувка. Ако беше захапало малко по нагоре щеше да откъсне месо бре.

Един друг веднъж с един приятел играехме виенска на стари години като децата. Жена му пуснала кучето им (голямо коли) да отиде при него. Моя топка беше. Като се засилих да бия шут със сичка сила, то животното както си подтичваше насам натам и като се хвърли и захапа топката и аз му наритах муцуната. Нищо не му стана, даже не изскимтя. Обаче аз три дни след това още куцах.
          tnm

Коментар

• Здравейте,
            за който го интересува, пържолките станаха страхотни

Коментар

Еврейчетата

А бре, къде е Манков ???
              Здрасти, Мечо !
              Плаваш, плаваш...пък пак кацнеш във форума......
              Манков се появи за едно постче и се разсърди на модито.....На него му минава бързо - ще се появи....
              Космо се покри неестествено дълго.....
              Неприятностите идват учудващо бързо.....
              Днес се разхождам по обяд ( след обяда...) и изведнъж усещам остра болка в крака...
              Един пес без никакво предупреждение ме ухапа ....След това се спря на 2м излая и побягна..
              Прасеца ми похапна гадината..
              Болници, превръзки, болки....ей така от нищото...( все едно да поплуваш около кораба и да видиш голямата бяла... - да чукаме на дърво...)

пп Да ме извинява модито (дамата) ако след два дни започна да се държа агресивно...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                ....променят всичко наред!

Драснах за божественото племе и тайнствения цензор-скрипт веднага се активира ....Та се наложи да допиша отделно .....
                Еврейчетата

А бре, къде е Манков ???
                tnm

Коментар

• ....променят всичко наред!

Драснах за божественото племе и тайнствения цензор-скрипт веднага се активира ....Та се наложи да допиша отделно .....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    ..... с възрастта размислите ми по отношение поемане на определени рискове започнаха да се увеличават.
                    Демек,колкото повече остаряваш - толкова повече рискове си склонна да поемеш ....Значи можеш да скочиш с бънджи от Аспаруховия мост или да се хързулнеш с найлон от К2 ....

И какво означава,че се съобразяваш с Природата? Познаваш ли нейните Закони ?

Примерно аз не надявам нощница щото според Законите,тялото трябва да диша по естествен начин ....

Болшевиките са сменили календара (от Преди Христа - става От Новата Ера....)понеже всяко Начало си има Край и така донякъде са се "съобразили" с Постулатите й .......

Фюрерът обаче е бил по-хитър - не сменя нищо,а рови назад в далечното минало търсейки 'приемственост' . Нещо което е характерно за либералните евреи - докато радикалните(юдаистите),променят директно - вж.примера ми с болшевиките .

Коментар

Като стане топло започват да пикират едни птеродактили из този район
                      Като врабчета.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Уф.... Одъртяваме мамка му Да не мислиш, че на времето ми пукаше какво е времето, че да тръгна А сега.... Каня се за Коледа да навестя Варна. От ся мисля къв ще е пътя, къв хотел, с коя кола и т.н.
                        Винаги съм се отнасяла с необходимото уважение към Природата. От опит знам, че аз трябва да се съобразявам с нея, а не тя с мен.

П.П. Но си прав, че с възрастта размислите ми по отношение поемане на определени рискове започнаха да се увеличават.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Добро утро tnm

Убаво е у Руси. Живях една две години там. Като стане топло си я искай командировката.
                          Като стане топло започват да пикират едни птеродактили из този район
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Анди гледам прописал при нас. Похвално. Се хубави хора се събрахме. Доктора с винкело
                            tnm

Коментар

Добро утро, Мечо!
                              Добро утро, тайфата!

Бях тръгнала да ходя в командировка в хабитата на Кев, ама нещо се оказа, че зимата е изненадала Североизточна България.
                              Хубав зимен ден на момичетата и момчетата!

П.П. Лека му пръст на Калата!
                              Уф.... Одъртяваме мамка му Да не мислиш, че на времето ми пукаше какво е времето, че да тръгна А сега.... Каня се за Коледа да навестя Варна. От ся мисля къв ще е пътя, къв хотел, с коя кола и т.н.

Коментар

Добро утро, Мечо!
                                Добро утро, тайфата!

Бях тръгнала да ходя в командировка в хабитата на Кев, ама нещо се оказа, че зимата е изненадала Североизточна България.
                                Хубав зимен ден на момичетата и момчетата!

П.П. Лека му пръст на Калата!
                                Добро утро tnm

Убаво е у Руси. Живях една две години там. Като стане топло си я искай командировката.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X