IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?v=O1MzpLHtnZs

Коментар

• За протокола:

Снимките дето постнах съм ги вадил от публичното нет-пространство, докато проучвах.
      Не съм и няма да ползвам каквато и да е информация от изпратени ми лични документи.
      Щото смятам, че е неделикатно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Серго, тази не става. Не те е послушала. Не стига че не е дошла без бельо, ами и със шапка Няма да научи занаят, като не слуша майстора

Не-е-е,
        Рускинчето е стар христоматиен пример.

А тези вчера трябваше да ги викам днес за интервю.
        Въртях ги, суках ги, проучвах ги и накрая се отказах.Днес пак им препрочитам докюментите, разигравам отдавна случвали се сценарии и пак не става.

И пак ми свършиха дериватите, и пак ме мързи да излизам, и пак ще отхлупя кашончето с ефтиното френско шампанско.

.......................................
        И щото ме присетихте за иглата, ще си го пия връз шевната машина.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Серго, вълк в кошарата не вкарвай....

Вълк, вълк, колко да е вълк?
          Едвам крета вълчото в него.

Време му е вече пак да сменя памперси и купува от Била бурканчета с детски храни.
          Лесно е.
          Той щанда е съседен на оня с водката и уискито.

Ма що се дърпа!

............................................
          Помните ли оня култов филм "Пършивото куче"?

А "Един идиот във Париж"?
          Дето Бурвил рече:
          "Най добрата любов се получава между уморен мъж и пияна жена."

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Серги брат много благородно ти завиждам на професията.... Браво. А и ти си точната личност за професията която имаш.. Е това прави хората щастливи - когато луичностните им качества, съвпаднат с професионалната им реализация... И какво стана с рускинчето, като дойде без бельо????

На какво и колко можеш да научиш едно девойче, което на второто интервю вече си идва подмокрено?
            Какви програми, какви договори да му правя, като как да го градя и кога ще си върна инвестицията?
            Такива са предавали каузата още при първия сгоден случай.
            Ти му говориш с часове за етапите на дизайнерското израстване, а то те гледа с бляскав поглед.
            Се едно си му светнал със светодиод в ушите.
            И се влюбват!
            Мамка им!
            Щото приемат мойта грижа като ..... друг вид грижа.
            Пък после ме наказват.
            То и моя мотив да фана иглата бе секса, ма в повечето време наистина държах иглата.

Пък и аз се давам само на равностойни жени.Не по опит и състояние - а по воля, амбиции и светоглед.
            /Зестрата играе само роля на превантивна мярка спрямо женските простотии./

Затуй в добрите времена оставях приятелите-ергени да се грижат за тях.И винаги с условието да ги подкрепят в професионалното им развитие.
            Един да се издъни и направи бройка от моя подопечна - спирах кранчето и на "свързаните фирми".
            И така, докато не остана никой който да поеме тегобите.

Ма още имам три депутатши, дето първо ги направих моделки.

А рускинчето записа някакви курсове.Взеха му парите.Покани ме на откриването на ателието си.Помогнах му с купуването на машините.Следващите три години идваше да ме пита за разни профи неща и после ............. заглъхна.

Сам човек е за никъде.
            Last edited by sergo; 26.01.2013, 10:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
              Да вадя ли още от торбата с нови кандидат-дизайнерки?

]
              Серго, тази не става. Не те е послушала. Не стига че не е дошла без бельо, ами и със шапка Няма да научи занаят, като не слуша майстора

Коментар

Я пак да я огледам.. Не трябва да взимаме прибързани решения я...

Да вадя ли още от торбата с нови кандидат-дизайнерки?

Коментар

• Добрутро! Кастинг гледам прайте

Коментар

• Браво лъвове хубаво нещо е модата а. Нали е културен феномен..Да не забравяме , че тя се повтаря през периоди и отразява обществото ха-ха. Ама бате Космо тези рускинчета все са по модата нали хаа

Коментар

Покани я на второ интервю.. И аз ще дойда. Ще наблегнем на производството на бельо, та в тая насока интервюто ще се провежда по бельо..

Серго, вълк в кошарата не вкарвай....

Коментар

Случвало се е и по-куриози.
                        Сети ме за една млада рускиня, която искаше да я уча за дизайнерка.Бе едно лято преди седем години.Момичето изглеждаше свестно, привлекателно, доста амбициозно и готово да си плати.
                        Но бъкел не отбираше от мода.

На нейното интервю се случи да правя некакъв кастинг на моделки.Не че не бях извикал приятели, изпитани с години да помагат.Не че нямах по това време една чудесна заместничка, която ги строяваше подобаващо.Не че вече не ми бе писнало да се радвам на природните красоти.Не че си нямах, както винаги грижи.
                        Но незнайно защо, в някой от етапите съм се намесил и ....развалих дисциплината.
                        - От някъде се появиха бутилки, извадиха дрехи, гримове, надуха уредбата и на огромната ми тераса си заформиха пилотно ревю.
                        Дотук добре.Приех, че мойте хора разчупват стеснителността на аматьорките тествайки ги, както от години съм ги учил - умението да владеят /голотата на/ тялото.Баланса на движението, което кара зрителя да задържи погледа си върху манекена.Че чак после да изразяват чувството, което е вложил дизайнера в дрехата.
                        Пък те навличаха тънките вталени рокли връз сутиените.От ония в които гърдите им придобиваха еклектиката на кубистичния период на Пикасо.
                        - "И следващия път да ми дойдете с рокли, но без бельо! От дома, по улиците, та до тук ще трамбовате, за да изпръхнете!"
                        Ма кой ме би по чутурата да го обяснявам толкова увличащо и пред младото дарование.

На второто интервю рускинчето ми дойде с една ефирна вискозена рокля с големи букети, панделка на кръста и сатенени пантофки.
                        И под нея нищо.
                        Щото така съм бил казал.

Серги брат много благородно ти завиждам на професията.... Браво. А и ти си точната личност за професията която имаш.. Е това прави хората щастливи - когато луичностните им качества, съвпаднат с професионалната им реализация... И какво стана с рускинчето, като дойде без бельо????

Коментар

Покани я на второ интервю.. И аз ще дойда. Ще наблегнем на производството на бельо, та в тая насока интервюто ще се провежда по бельо..

Случвало се е и по-куриози.
                          Сети ме за една млада рускиня, която искаше да я уча за дизайнерка.Бе едно лято преди седем години.Момичето изглеждаше свестно, привлекателно, доста амбициозно и готово да си плати.
                          Но бъкел не отбираше от мода.

На нейното интервю се случи да правя некакъв кастинг на моделки.Не че не бях извикал приятели, изпитани с години да помагат.Не че нямах по това време една чудесна заместничка, която ги строяваше подобаващо.Не че вече не ми бе писнало да се радвам на природните красоти.Не че си нямах, както винаги грижи.
                          Но незнайно защо, в някой от етапите съм се намесил и ....развалих дисциплината.
                          - От някъде се появиха бутилки, извадиха дрехи, гримове, надуха уредбата и на огромната ми тераса си заформиха пилотно ревю.
                          Дотук добре.Приех, че мойте хора разчупват стеснителността на аматьорките тествайки ги, както от години съм ги учил - умението да владеят /голотата на/ тялото.Баланса на движението, което кара зрителя да задържи погледа си върху манекена.Че чак после да изразяват чувството, което е вложил дизайнера в дрехата.
                          Пък те навличаха тънките вталени рокли връз сутиените.От ония в които гърдите им придобиваха еклектиката на кубистичния период на Пикасо.
                          - "И следващия път да ми дойдете с рокли, но без бельо! От дома, по улиците, та до тук ще трамбовате, за да изпръхнете!"
                          Ма кой ме би по чутурата да го обяснявам толкова увличащо и пред младото дарование.

На второто интервю рускинчето ми дойде с една ефирна вискозена рокля с големи букети, панделка на кръста и сатенени пантофки.
                          И под нея нищо.
                          Щото така съм бил казал.
                          Last edited by sergo; 26.01.2013, 09:16.

Коментар

Привет,

Чак пък на второ интервю да се гърча!
                            Пък и има нови.

Я кажи например, туй моме дъл ще ми върши работа?
                            Вече има две колекции.

Я пак да я огледам.. Не трябва да взимаме прибързани решения я...

Коментар

Доро утро-о-о, глутницата-а-а!

И какво излиза сега?
                              Аз затварям, аз отварям дюкяна!Като в реалното ми ежедневие.
                              И къде ми е далаверата?

Орисия някаква ще да е.

А имаше величави времена, когато човекопотока през нощя бе като парадния вход на Сън сити/виждам го от терасата/.
                              Е това бате Серги е мой туип жена - руса, висока... Естествено че ще ти върши работа. С времето ще решим и точно каква, но ще намерим..

Коментар

Привет,

Чак пък на второ интервю да се гърча!
                                Пък и има нови.

Я кажи например, туй моме дъл ще ми върши работа?
                                Вече има две колекции.

Коментар

Working...
                                X