Абе, още ли я има тази тема за коментари. Не се ли изчерпа вече.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеДа бе не са...всичко у нетО сме "гоУеми"На мен свят ми се завива сега като трябва да си плащам семестъра в нбу, нали ми замина стипендията 1550
(заради една единствена петица и то щото едно тролче се намеси да ми я намалят оценката, ах..само да ми падне...некой ден в съдебната зала ще му скъсам шортите и няма да му е хубаво
) пък за к'ви 50 хил. на година си говорим
Но пък мога да си мечтаяи като понатрупам малко излишни някой ден ако ми е още такъв голям мерак ще направя една магистратура
глезотии, мИчтииии
Eva Cassidy - "Fields Of Gold" - http://www.youtube.com/watch?v=Efro-QrHdnkВместо да разрешиш набързо сложния юридически казус на Чичо. А иначе, то си има и пълни стипендии, както и студентски заеми
Коментар
-
Eva Cassidy - "Fields Of Gold" - http://www.youtube.com/watch?v=Efro-QrHdnkLast edited by artemida_sofyanska; 12.02.2013, 09:15.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеTnm, припомни ми филмите за английски колежани, членуващи в някакви общества и носещи специфични пръстени, правещи ги разпознаваеми сред "свои" и "чужди" на студентското обществото
п.п. напоследък съм се размечтала за оксфорд, толкова е хубавоама е толкУс скъпо, че...
се отрезвявам бързичко
Иначе ми звучеше добре, доктор на юридическите науки - Артемидка Артемидкова
И Харвард не е никак зле, но там също иде реч за баснословни суми...ето снимка...some day I'll be there
Eva Cassidy - Somewhere Over The Rainbow - http://www.youtube.com/watch?v=Ce-5OWBNGNw
Няма и 50 К долара.....на година....
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеTnm, припомни ми филмите за английски колежани, членуващи в някакви общества и носещи специфични пръстени, правещи ги разпознаваеми сред "свои" и "чужди" на студентското обществото
п.п. напоследък съм се размечтала за оксфорд, толкова е хубавоама е толкУс скъпо, че...
се отрезвявам бързичко
Иначе ми звучеше добре, доктор на юридическите науки - Артемидка Артемидкова
Коментар
-
Eva Cassidy - Somewhere Over The Rainbow - http://www.youtube.com/watch?v=Ce-5OWBNGNwLast edited by artemida_sofyanska; 12.02.2013, 09:16.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЕй ся се изложих. Уж съм гледал всички пиратски филми и съм чел всички книги, обаче това съм го забравил. Старост нерадост, както казва Наивника.
Мой познат е завършил твоето училище. Имаше пръстен с котва. Заинтригува ме точно котвата. Като го попитах ми каза, че пръстена му е скъп спомен от висшето училище, което е завършил.
Та затова реших, че всички випусници на ВВМУ имат такова бижуПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнениеДнес и на мен ми се наложи да поправям мебели.То бива кекави ПДЧ та ама чак толкова не бива.И едни малки рапидки на тези големи шейни.Направо смехория.
Гледам че си запалена колекционерка на камъчета.Та имам една мъка по тези камъчета.
Миналата година си донесох от Матерхорн и Гросглокнер камъчета.За спомен и за подаръчета.Някой мои познати и те като теб си събират.Кумата ми и тя от тези.Бяхме и на гости и и занесох камъчета да си избере.Хареса си тя каквото си хареса,ядохме,пихме и се прибрахме.
На другия ден моето съкровище да веземе да ми изпере якето без да провери джобовете.Камъчетата бяха увити в листи от тетрадка на която си пишеше от къде са.Естествено хартията се намокрила и скъсала.И сега имам един джоб с камъчета които незнам кое точно откъде е.
То не ми пречи да ги разделя на две части и пак да ги раздавам ама ....Нали аз ще знам че ги лъжкондря хората.. Аз за последно бях пуснала да минат през една вода няколко банкноти. Ама вината не беше в мен. Питам аз, защо тези финикийски знаци не бяха в портмонето
!?
Като студентка бях събрала доста камъчета - шисти, гнайси, пясъчници, мраморизирани варовици, кварцити, конгломерати ... Надписвах ги с молив. Доста чакъл бях събрала. Подарих ги всичките на приятели.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВсичко ..., ама съвсем всичко!? Дори и пръстена с котвата ли може да си поискам?
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЕто на. Видя ли. Аз за теб живота и здравето си съм готов да дам, ти за някакви кюлчета злато. Разбира се ще ги добавя. Каквото поискаш, твое е.
http://www.youtube.com/watch?v=45_Qd...yer_detailpage?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение"Лесно е да направиш някакъв избор, по-трудното е да живееш с него." - от филма "Думите" (The Words).
+1There is no right way. Only your own way!
Коментар
Коментар