IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе, още ли я има тази тема за коментари. Не се ли изчерпа вече.

Коментар

• Кев, като направиш голям шлем от куци избори, ставаш шампион в житейските надпревари.

Коментар

• Размечтали сте се за елитни клубове. "Череп и кости", но пък той май е Йейл.
        Last edited by val/she; 11.02.2013, 18:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
          Да бе не са...всичко у нетО сме "гоУеми" На мен свят ми се завива сега като трябва да си плащам семестъра в нбу, нали ми замина стипендията 1550 (заради една единствена петица и то щото едно тролче се намеси да ми я намалят оценката, ах..само да ми падне...некой ден в съдебната зала ще му скъсам шортите и няма да му е хубаво ) пък за к'ви 50 хил. на година си говорим

Но пък мога да си мечтая и като понатрупам малко излишни някой ден ако ми е още такъв голям мерак ще направя една магистратура глезотии, мИчтииии

Eva Cassidy - "Fields Of Gold" - http://www.youtube.com/watch?v=Efro-QrHdnk
          Ти само риуеш Вместо да разрешиш набързо сложния юридически казус на Чичо. А иначе, то си има и пълни стипендии, както и студентски заеми

Коментар

• Хубава вечер на всички!

Eva Cassidy - Imagine - http://www.youtube.com/watch?v=DTVsp_q8mxE
            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Eva Cassidy - "Fields Of Gold" - http://www.youtube.com/watch?v=Efro-QrHdnk
              Last edited by artemida_sofyanska; 12.02.2013, 09:15.

Коментар

• За 4и4о ти 50хилки са нищо пара

Коментар

Tnm, припомни ми филмите за английски колежани, членуващи в някакви общества и носещи специфични пръстени, правещи ги разпознаваеми сред "свои" и "чужди" на студентското обществото

п.п. напоследък съм се размечтала за оксфорд, толкова е хубаво ама е толкУс скъпо, че... се отрезвявам бързичко Иначе ми звучеше добре, доктор на юридическите науки - Артемидка Артемидкова

И Харвард не е никак зле, но там също иде реч за баснословни суми...ето снимка...some day I'll be there

Eva Cassidy - Somewhere Over The Rainbow - http://www.youtube.com/watch?v=Ce-5OWBNGNw
                  Скъпо, скъпо...колко да е скъпо...?
                  Няма и 50 К долара.....на година....

Коментар

Tnm, припомни ми филмите за английски колежани, членуващи в някакви общества и носещи специфични пръстени, правещи ги разпознаваеми сред "свои" и "чужди" на студентското обществото

п.п. напоследък съм се размечтала за оксфорд, толкова е хубаво ама е толкУс скъпо, че... се отрезвявам бързичко Иначе ми звучеше добре, доктор на юридическите науки - Артемидка Артемидкова
                    Хъм, и аз съм гледал такива филми. Главно в xHamster

Коментар

• Eva Cassidy - Somewhere Over The Rainbow - http://www.youtube.com/watch?v=Ce-5OWBNGNw
                      Attached Files
                      Last edited by artemida_sofyanska; 12.02.2013, 09:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Ей ся се изложих. Уж съм гледал всички пиратски филми и съм чел всички книги, обаче това съм го забравил. Старост нерадост, както казва Наивника.
                        Хммм, погрешно заключение от моя страна.
                        Мой познат е завършил твоето училище. Имаше пръстен с котва. Заинтригува ме точно котвата. Като го попитах ми каза, че пръстена му е скъп спомен от висшето училище, което е завършил.
                        Та затова реших, че всички випусници на ВВМУ имат такова бижу
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнение
                          Днес и на мен ми се наложи да поправям мебели.То бива кекави ПДЧ та ама чак толкова не бива.И едни малки рапидки на тези големи шейни.Направо смехория.
                          Гледам че си запалена колекционерка на камъчета.Та имам една мъка по тези камъчета.
                          Миналата година си донесох от Матерхорн и Гросглокнер камъчета.За спомен и за подаръчета.Някой мои познати и те като теб си събират.Кумата ми и тя от тези.Бяхме и на гости и и занесох камъчета да си избере.Хареса си тя каквото си хареса,ядохме,пихме и се прибрахме.
                          На другия ден моето съкровище да веземе да ми изпере якето без да провери джобовете.Камъчетата бяха увити в листи от тетрадка на която си пишеше от къде са.Естествено хартията се намокрила и скъсала.И сега имам един джоб с камъчета които незнам кое точно откъде е.
                          То не ми пречи да ги разделя на две части и пак да ги раздавам ама ....Нали аз ще знам че ги лъжкондря хората.
                          Друго е човек да си има такова съкровище в къщи. Аз за последно бях пуснала да минат през една вода няколко банкноти. Ама вината не беше в мен. Питам аз, защо тези финикийски знаци не бяха в портмонето!?

Като студентка бях събрала доста камъчета - шисти, гнайси, пясъчници, мраморизирани варовици, кварцити, конгломерати ... Надписвах ги с молив. Доста чакъл бях събрала. Подарих ги всичките на приятели.
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Всичко ..., ама съвсем всичко!? Дори и пръстена с котвата ли може да си поискам?
                            Ей ся се изложих. Уж съм гледал всички пиратски филми и съм чел всички книги, обаче това съм го забравил. Старост нерадост, както казва Наивника.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Ето на. Видя ли. Аз за теб живота и здравето си съм готов да дам, ти за някакви кюлчета злато. Разбира се ще ги добавя. Каквото поискаш, твое е.
                              http://www.youtube.com/watch?v=45_Qd...yer_detailpage
                              Всичко ..., ама съвсем всичко!? Дори и пръстена с котвата ли може да си поискам?
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                "Лесно е да направиш някакъв избор, по-трудното е да живееш с него." - от филма "Думите" (The Words).

+1

Коментар

Working...
                                X