IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Добро утро, Мечо!
      Добро утро, тайфата!

Мечо, сложи едно "Ел" в началото на изречението, защото вкарвам чичко Гугъл в затруднение, като го карам да ми преведе словата ти

Хубав ден на младежите и девойките!
      Last edited by tnm; 19.02.2013, 08:31.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Помни българино , помни!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Излязоха, Вал. И продължават да излизат. Не се отказват. На митингите в моя град не бяхме само зрели хора. Имаше много студенти, млади хора.
          Хубава вече и на теб!
          Добро утро tnm
          Добро утро красавици и юнаци

Пуебло унидо хамас сера венсидо !!!

Венсеремос !!!

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=BE5S1fmlJEY
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Бонджорно пички и пичове!

Коментар

• Бау-бау, добри 'орица!

Ето ви за сравнение с Щатите, където бяхме говорили. Изводите оставям за вас, предвид, че е Чикаго, а не Маями и за къща 170 кв.м.:
              ----------------------------------------------
              Електронното списание EuroChicago.com публикува сметките за ток и парно на български емигранти в Чикаго, те са десетки пъти по-малки от нашите .....

http://pravda.bg/vijte-smetkite-za-t...ikago-i-u-nas/
              ----------------------------------------------
              Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Много от хората се срамуваха да си признаят, че живеят зле, че разход за ток и парно може да срути тотално бюджета им. Някак си преодоляха този вътрешен срам и излязаха на улицата.
                Излязоха, Вал. И продължават да излизат. Не се отказват. На митингите в моя град не бяхме само зрели хора. Имаше много студенти, млади хора.
                Хубава вече и на теб!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Една византийска от мен - въпреки че не съм им фен :

Βασιλης Καρρας Και μην με ψαξεις - http://www.youtube.com/watch?v=ZIP-OP8M6K4

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Хубава вечер!

http://www.youtube.com/watch?v=ICecxOfmFtU

Коментар

• За което три пъти ЕВАЛА

Коментар

• Много от хората се срамуваха да си признаят, че живеят зле, че разход за ток и парно може да срути тотално бюджета им. Някак си преодоляха този вътрешен срам и излязаха на улицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Ти какъв смисъл влагаш в тази дума? Считай, че съм я използвала като синоним на излъган/употребен/манипулиран.
                          Е, и аз това казвам, че все са ченгета, и колкото по-малко остават ресурсите- толкова по-нагли и алчни стават те.

п.п.Предполагам, че имаш идея как се подготвя едно дискусионно предаване. Защо тези хора са в студиото? Защо точно тяхното мнение трябва да чуем?
                          За да ни излъжат !!!

Обаче имат проблем. Хората вместо да гледат телевизия хвърлят павета по парламента. Хладилника победи телевизора.

Ако успеят да вкарат ченгетата в хладилниците, а не в телевизорите могат и да се спасят.

http://www.youtube.com/watch?v=Bae14...yer_detailpage
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Ами ти ми кажи- то сега генерали и Буди , после пак- ти ми кажи мене никога не са ме прекарвали, а и тази дума не ми е в речника... За мене няма разлика през последните 20 г. все са комунисти и ченгета и затова сме на този хал..
                            Това с прекарването няма да им се удаде. Тези протести са до измитане на комунистите и погребване на комунизма. Критична маса от хора се осъзнаха. Не сме уникални. И в други държави се е случвало. За радост най после и у нас.

http://www.youtube.com/watch?v=EiQSN...yer_detailpage
                            tnm

Коментар

• Ти какъв смисъл влагаш в тази дума? Считай, че съм я използвала като синоним на излъган/употребен/манипулиран.
                              Е, и аз това казвам, че все са ченгета, и колкото по-малко остават ресурсите- толкова по-нагли и алчни стават те.

п.п.Предполагам, че имаш идея как се подготвя едно дискусионно предаване. Защо тези хора са в студиото? Защо точно тяхното мнение трябва да чуем?
                              Last edited by val/she; 18.02.2013, 19:51.

Коментар

• Ами ти ми кажи- то сега генерали и Буди , после пак- ти ми кажи мене никога не са ме прекарвали, а и тази дума не ми е в речника... За мене няма разлика през последните 20 г. все са комунисти и ченгета и затова сме на този хал..

Коментар

Working...
                                X