IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    Колчи 'зимам тЪ дЪ знайш Ей тази къщурка съм си я заплюла. Некой ден след сто години моЕ и да си я имам
    Ама аз и сам ша си дойда (с плик с офлюхи в ръка)
    Ма само кажи кога да стягам багажа ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Не моа включа за района. Иначе за цветята Преди 20 дни си разпарчатосах огромната юка на малки юкенца. Ся 2-3 от тях вече са пуснали коренчета даже на едно се виждат листенца. Върхът и той е добре, само не виждам движение по стъблото, което остана в саксията и 1-2 пънчета, май ще ми изгният

София България...
      Туй ъгелът на Шишман и Хажи Демитар...

Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• е нееее малко да се посмеете и вие

п.п. Наивник аз откакто бях решила ,че ще продавам апартамент-О и никаква грижа ни за цветята, нито за нищо. Беше ме обхванал един нихилизъм, да не ви разправям. Но сега като си промених идейния план мога и да помисля по въпроса за китките
        Attached Files
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
          паднал си по стълбите и в следствие на тва си загубил съзнание,или си загубил съзнание и неговото следствие е падането по стълбите?
          Пишеш в човешко време. Да не си в България ???
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Не моа включа за района. Иначе за цветята Преди 20 дни си разпарчатосах огромната юка на малки юкенца. Ся 2-3 от тях вече са пуснали коренчета даже на едно се виждат листенца. Върхът и той е добре, само не виждам движение по стъблото, което остана в саксията и 1-2 пънчета, май ще ми изгният

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Това е МОЯ район ...
              Преди години, там беше детската градина ...
              Колчи 'зимам тЪ дЪ знайш Ей тази къщурка съм си я заплюла. Некой ден след сто години моЕ и да си я имам

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                Спретната къщурка с малко цвят отпред
                Това е МОЯ район ...
                Преди години, там беше детската градина ...

Коментар

• Спретната къщурка с малко цвят отпред
                  Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    Абе нещо не съм добре тия дни.. Ония ден паднах по стълбите, като че временно загубих съзнанние, та трябва нещо да се стабилизирам... И ги гледам моите мамути всичките пият разни витамини, хранителни добавки, мед, чесън, оцет.. Аз поркам по един литър водка на ден...

Кажи моля те че ти си по спе по тези илачи? То и бат Маранди може да знае някой мед?
                    паднал си по стълбите и в следствие на тва си загубил съзнание,или си загубил съзнание и неговото следствие е падането по стълбите?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      От снощи ги пишеш едни ...
                      Както и преди съм ти казвала в моят род всеки трябва да може да използва оръжие и да язди кон. Изброените традиции са един вид семейна гордост, защото не всеки е можел да се възползва от тези "привилегии" през турско. Като дете тренирах ЛОМ - летен отбранителен многобой. Научих се да стрелям с пушка, с пистолет и разни други неща. И с конете съм на "ти".Тези умения са ми генетично предадени, така да се каже. В кръвта ми са.
                      Предисловието стана доста дълго
                      По време на първата бременост се "сдобих" с 5 диоптъра късогледство, а по време на втора с още 4. Ходя с контактни лещи - научих се да живея с този "дефект". Внимавам когато яздя да не падна, а на лов ходя само заради задушевната атмосфера.
                      И въобще не смятам, че съм инвалид.
                      От време на време се освинвам.
                      Не е дефект разбира се. Пък и да е дефект пак не е дефект.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Синът ми е на 14 години. От двегодишен не е бил антибиотик. Всяка година от от първи октомври до първи април на следващата година пие по една доза Осцилококцинум.
                        Не боледува, да ми е жив и здрав. Това е моят отговор на твоят въпрос.
                        Не боледува, защото липсата на лекарства му е създала по-силна имунна система. Самия оксико... няма нищо общо с това. както казах това е само захароза и лактоза - както и всички останали хомеопатични лекарства.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Даваш 6 лева за 6 грама захар. тези помощни средства дето са написани че съдържа е почти всичко което съдържа. В 1г "лекарство" има 0,85 г захароза и 0,15 г лактоза.

Защо изобщо им се връзвате на хомеопатичните глупости, единствения ефект който имат е плацебо ефект.
                          Синът ми е на 14 години. От двегодишен не е бил антибиотик. Всяка година от от първи октомври до първи април на следващата година пие по една доза Осцилококцинум.
                          Не боледува, да ми е жив и здрав. Това е моят отговор на твоят въпрос.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Сигурно за кинти се е фанала. Ми той като е инвалид, за какво му е жена ??? И аз някога ще стана инвалид. Вече не виждам много хубаво отблизо. Направих експеримент. Ако е много осветено виждам и съвсем отблизо. Компютъра го виждам даже и да си залепя главата за монитора. И книга виждам, ако е силно осветена, иначе не.
                            От снощи ги пишеш едни ...
                            Както и преди съм ти казвала в моят род всеки трябва да може да използва оръжие и да язди кон. Изброените традиции са един вид семейна гордост, защото не всеки е можел да се възползва от тези "привилегии" през турско. Като дете тренирах ЛОМ - летен отбранителен многобой. Научих се да стрелям с пушка, с пистолет и разни други неща. И с конете съм на "ти".Тези умения са ми генетично предадени, така да се каже. В кръвта ми са.
                            Предисловието стана доста дълго
                            По време на първата бременост се "сдобих" с 5 диоптъра късогледство, а по време на втора с още 4. Ходя с контактни лещи - научих се да живея с този "дефект". Внимавам когато яздя да не падна, а на лов ходя само заради задушевната атмосфера.
                            И въобще не смятам, че съм инвалид.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                              Тъй де.
                              Жените избират боеца.
                              жените са странни същества
                              поведението им не може да се анализира
                              дори от най-великите умове
                              когато си помислиш
                              че си ги разбрал
                              те могат да те върнат
                              отново в 1-ви клас
                              с някое изнедадващо решение

да са ни живи и здрави
                              да правят живота ни интересен
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

Осцилококцинум в ударни дози и много чай с мед и лимон
                                Даваш 6 лева за 6 грама захар. тези помощни средства дето са написани че съдържа е почти всичко което съдържа. В 1г "лекарство" има 0,85 г захароза и 0,15 г лактоза.

Защо изобщо им се връзвате на хомеопатичните глупости, единствения ефект който имат е плацебо ефект.

Коментар

Working...
                                X