IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    При толко домати и краставици, направо ти завидях. Иначе телешка яхния със зелен боб и лъжица кисело мляко.- умрем за нея. Що така се оплакваш, като ти си привилигирован?! Дай му на баща ти да гледа едно прасе с което да комбинираш всички излищъци.
    Няма зъби, бря - не ме питай какви фокуси правя, за да му готвя да може да го яде. Три пъти го пращам по зъболекари и все му се клатят протезите и не може да дъвчи.

К'ви прасета, той краставици не може да яде, щот' му били твърди и завчера пак изхвърлихме 2-3 кила - дет' си скъсах нервите, че храна мразя да се мята

Но пък е чешит - 2 пъти едно и също не повтаря, все иска различно готвено и под 3 ката манджи/гозби не сяда.

Опасен, само дет' му бия жълти картони от време на време, кат' вземе да се престарава с капризи. И кат' мине 3 дни на пържени яйца, щот' друго не може да си готви и се кротва

П.П. Иначе, откакто поех контрола в кухнята отслабна 7-8 кг и сега е 170 см на 73-4 кг, кръвно 130 на 75, пулс 65 уд./мин. и кръвна захар 5.5

Направил съм го Космонавт, а е на 80 години Ламята - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      За утре има Ламята да хрупа гювеча, в други ден може да му спретна едни спагети - той 'ноу ми харесва италианското готвене, ама аз се ебавам и му правя по нещо веднъж в месеца, щот' не спира да ми мъкне тук домати, краставици, зелен боб, дюли, грозде и т.н.

Станах на консервена фабрика.

П.П. Мисля си за някой сос бешамел да му изкъпя спагетите, ама пак ми тръсна 6 кг домати от градината с 3-4 кг краставици и 2 кг зелен боб.

Голямо диване е и отказва да разбере, че синът му не може да виси все по печките и той се фръцва и вика - ти не искаш да ми помагаш. Луда работа - хихи

Ай, чиърс - ще го умувам в други ден, утре не искам да виждам печки. Само къркане и мачове кат' днес
      При толко домати и краставици, направо ти завидях. Иначе телешка яхния със зелен боб и лъжица кисело мляко.- умрем за нея. Що така се оплакваш, като ти си привилигирован?! Дай му на баща ти да гледа едно прасе с което да комбинираш всички излищъци.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Не си единствен! Днес понеже първо мисля за това с какво ще поливам храната се спрях на домашна ракия, и веднага я свързах с една мароканска сардина в консерва закупена от "Кауфланд" + салата домати с лук, магданоз и сиренье, обаче не ми излезе сметката, щото жената направи едни средиземноморски макарони с гъби задушени със сушени домати, песто от чесън, зехтин и босилек. Ако си бях отворил демонстративно омега 3 сардинената консерва и не бях предпочел средиземноморското вълшебство-творение на жена ми, можеш спокойно да ме застреля от упор..
        За утре има Ламята да хрупа гювеча, в други ден може да му спретна едни спагети - той 'ноу ми харесва италианското готвене, ама аз се ебавам и му правя по нещо веднъж в месеца, щот' не спира да ми мъкне тук домати, краставици, зелен боб, дюли, грозде и т.н.

Станах на консервена фабрика.

П.П. Мисля си за някой сос бешамел да му изкъпя спагетите, ама пак ми тръсна 6 кг домати от градината с 3-4 кг краставици и 2 кг зелен боб.

Голямо диване е и отказва да разбере, че синът му не може да виси все по печките и той се фръцва и вика - ти не искаш да ми помагаш. Луда работа - хихи

Ай, чиърс - ще го умувам в други ден, утре не искам да виждам печки. Само къркане и мачове кат' днес

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Пфуу ...

как преядох обаче. На две години един път преяждам, ама с тоя гювеч се .... "натаковах" антифризно отвсякъде - еПаси вкусотията е станал. Чак ми иде да се потупам по гърба отзад

Сега шъ чекам 30 мин. да ми се освободи място да гаврътна нещо, че баси натъпкването направих - нема место за 1 малко да се таковам по гърба

П.П. Ей, малко мюзик - нищо, че съм на футболна тема:

http://vbox7.com/play:20acec3c
          Не си единствен! Днес понеже първо мисля за това с какво ще поливам храната се спрях на домашна ракия, и веднага я свързах с една мароканска сардина в консерва закупена от "Кауфланд" + салата домати с лук, магданоз и сиренье, обаче не ми излезе сметката, щото жената направи едни средиземноморски макарони с гъби задушени със сушени домати, песто от чесън, зехтин и босилек. Ако си бях отворил демонстративно омега 3 сардинената консерва и не бях предпочел средиземноморското вълшебство-творение на жена ми, можеш спокойно да ме застреля от упор..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Де да знам какви хора сме...???
            Една година след закриването на фирмата си мислех като Милом - "два дни лов, два риболов и три дни почивка....."
            Обяд с приятели, виличка, доматки.....Писва.....
            Ако ги няма магаретата да гърбят работата, атовете как ще лъскат гривата......
            Жалко, родил съм се магаре........
            Като пийна 50 грама ( са това си е 2 x 25) не знам какво пиша....
            Живи и здрави ..!
            ти си изкарал година,а аз три месеца едва
            ама си изкарах лято и половина
            като невидяло сомалийче-храна
            единствените ми почивки бяха по Коледа
            и то последните години.
            Болничен един не съм ползвал за 20г
            и да ме пита някой защо-а счетоводителя ми
            колко пъти ме е "светвал"-обаче аз не
            с тарикатлъци не ми се занимава.
            Е,стига толкова
            ще си плащам 16.80 ЗО на месец
            ще си изкарвам парите в чужбина
            докато не ми писне и това
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Пфуу ...

как преядох обаче. На две години един път преяждам, ама с тоя гювеч се .... "натаковах" антифризно отвсякъде - еПаси вкусотията е станал. Чак ми иде да се потупам по гърба отзад

Сега шъ чекам 30 мин. да ми се освободи място да гаврътна нещо, че баси натъпкването направих - нема место за 1 малко да се таковам по гърба

П.П. Ей, малко мюзик - нищо, че съм на футболна тема:

http://vbox7.com/play:20acec3c

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Да не се хваля ама докато преподавах много ме обичаха децата.. И ме уважаваха. И до днес ми звънят. Някои работят при мен. Ама аз много ги подкрепях. И двойка не съм писал. Слаб 5.... Може да се скарам на някой. МОже да го ошамаря, но след това са благодарни защото не им провалям бъдещето и не съм някое гадно малко човече дето си избива комплексите на база служебно положение...
                Като студенти, най-много харесвахме тези наши преподаватели, които сядаха и си пийваха с нас по едно питие /няколко пъти/
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  А аз и майчинство не съм.
                  Може да звучи глупаво, ама защо?

Коментар

Здравейте и поздрави......

Ще започвам и аз нова работа.....държавна...
                    За толкова малко пари, че ме е срам от себе си.....

Поне няма конкуренция...
                    Поздрави, чичо!
                    Пари си печелил на младини. Важното е да имаш възможност да правиш това, което ти харесва. Колкото и пари да печелиш в една работа, ако я правиш насила и ти е омръзнала - това не е работа, а мъчение.
                    В определено състояние на духа, парите започват да не са най-важното нещо, за да се чувства човек удовлетворен от това, което прави.
                    Мечо

Коментар

• Ето и оригиналът! Без думи...:

http://www.youtube.com/watch?v=izGwDsrQ1eQ

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                        Чеках отговор, но забравих, че гледате талавизията и, особено - турските лайна по талавизията.
                        Гълтате ги турските лайна с кеф, хе-хе...

Прочее, 85% от целия състав на тези "турски" сериали са...
                        ...

...

. . .

ЕВРЕИ
                        Проверете, вижте, разберете - но...

... хе-хе, патици за угояване сте... Напълнили зоба - друго не ви интересува.
                        Тука ми требе емотикон "повръщане".
                        Каква по-силна оценка за едно ястия от тая, е да кажеш, че не останало от нея!? Защо да изпадам в многословие, като само с едно изречение мога да кажа, че е станала страхотна?

И що не вземеш да се спреш с тези квалификации относно интересите ми!? То не бяха книги, то не беше телевизия ... Не си ти човекът, който ще ми казва как да разполагам със свободното си време!
                        Повръщай колкото ти душа иска.

П.П. Наздраве! Усещам, че след последната чаша си обърнал още няколко.
                        Last edited by tnm; 02.10.2012, 21:53.
                        Мечо

Коментар

Де да знам какви хора сме...???
                          Една година след закриването на фирмата си мислех като Милом - "два дни лов, два риболов и три дни почивка....."
                          Живи и здрави ..!
                          Чиче, за това дето си написал ( и другото досега дето съм чел ) много те уважавам за умереното ти и еродирано мнение.

Успех Чиче

Коментар

• Де да знам какви хора сме...???
                            Живи и здрави ..!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Космо, от всичкото т'ва завиждам единствено на студентите
                              Да не се хваля ама докато преподавах много ме обичаха децата.. И ме уважаваха. И до днес ми звънят. Някои работят при мен. Ама аз много ги подкрепях. И двойка не съм писал. Слаб 5.... Може да се скарам на някой. МОже да го ошамаря, но след това са благодарни защото не им провалям бъдещето и не съм някое гадно малко човече дето си избива комплексите на база служебно положение...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Абе на око ще мерим....

ПС. Мале днес що водка си налях в корема. Направо виждам 3 клавиатури на компа... А утре какъв ден ме чака - Сутринта ме викат в полицията, полсе отивам в УНСС да заместя един колега, после към Горубляне да платя един воз от Италия ама все немски автомобили нисък клас (Голфове, Астри, една Зафира и едно А3), полсе отивам до офиса, да подписвам документи, че сега си прехвърлям всички имоти на офшорни компании, че с тия банки няма оправия.... А тая операция не е лесна и бая адвокати храня...
                                Космо, от всичкото т'ва завиждам единствено на студентите

Коментар

Working...
                                X