IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Привет и от мен на куц крак

Пак съм се юрнала да върша хиляда работи от сутринта, а каква умора ме е налегнала от снощи да не ви разправям. Излязох тъкмо по обед да нося някакви дИкИменти към съдебната палата и фръц, фръц сложила съм късата пола и любимите ми най-високи токчета, с които откъдето мина всичко се обръща До тук беше добре, на отиване...обаче на връщане едва стъпвам, явно бърза ми йей била стъпката прекалено и що да видя тече яко кръв, рана към ахилеса и чорапа и той в кръв ...море и мъка Едвам докуцах до работа и сега - "боса по асфалта" се нося из кабинета

п.п. уж знам как да се предпазвам от такива гадни моменти, ама вятър работа
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
      -----------------
      Алкохол преди доста рядко пиех,брат!Сега(последно време) обаче нещо се изкелеших.Не ми доставя удоволствие, но като пия имам мярка т.е. не прекалявам.
      Аз отдавна не мога да си хвана мярката. По скоро пия за да забравя...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Ъмммм че то туй нящо не съдържа ли и то кофеин
        Вярно е, че съдържа кофеин. Само че при чая, той е свързан с танините и се нарича кофеинов танат. Това съединение се води по-малко токсично от чистия кофеин, какъвто се съдържа в кафето.
        Имаше някаква разлика на количеството танат в зависимост от това дали е бял, зелен и черен чай ...
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Но поне си доказал че си корав пиец...
          -----------------
          Алкохол преди доста рядко пиех,брат!Сега(последно време) обаче нещо се изкелеших.Не ми доставя удоволствие, но като пия имам мярка т.е. не прекалявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
            Колко зле се чувствам тази сутрин просто не мога да го опиша, а като никога толкова задачи имам!!!Приготвях се снощи да излизам и легнах за само няколко минути да почина, събуди ме един алкохолик в един и половина(два часа и половина след като бях легнал уж за минута-две) да му ходя на гости.Разбира се никъде не тръгнах, но се хванах след това да се разправям с едно червено вино Тера Тангра с едно сирене за мезе към него, и както се бях оплеснал да гледам ТВ Експлорер съм заспал в една неестествена поза на стола.............та май днес цял ден ще ме трепе от болки врата и гърбът.
            Но поне си доказал че си корав пиец...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Аз от 2 седмици спрях да пия кафе ,минавайки на зелен чай ....Оказа се,че ефекта е повече от положителен......засега....

През последните 20 години сигурно съм изпил кафе (нескафе...) колкото е водата в Каспийско море и от толкоз кофеинова отрова няма да мога се изчистя през следващите 50 години ....
              Аз пия само едно кафе сутрин, преди да отида на работа. През деня пия доста чай - зелен, билков ... - какъвто имам под ръка.
              Нескафе въобще не пия, никога не съм го харесвала.
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Аз от 2 седмици спрях да пия кафе ,минавайки на зелен чай ....Оказа се,че ефекта е повече от положителен......засега....

През последните 20 години сигурно съм изпил кафе (нескафе...) колкото е водата в Каспийско море и от толкоз кофеинова отрова няма да мога се изчистя през следващите 50 години ....
                Ъмммм че то туй нящо не съдържа ли и то кофеин

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  .....Дори спрях да ходя пеша до кафенето, в което пия кафе.....

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Колко зле се чувствам тази сутрин просто не мога да го опиша, а като никога толкова задачи имам!!!Приготвях се снощи да излизам и легнах за само няколко минути да почина, събуди ме един алкохолик в един и половина(два часа и половина след като бях легнал уж за минута-две) да му ходя на гости.Разбира се никъде не тръгнах, но се хванах след това да се разправям с едно червено вино Тера Тангра с едно сирене за мезе към него, и както се бях оплеснал да гледам ТВ Експлорер съм заспал в една неестествена поза на стола.............та май днес цял ден ще ме трепе от болки врата и гърбът.

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Нещо ми е много мързеливо напоследък - повече от обичайното. Дори спрях да ходя пеша до кафенето, в което пия кафе. Ползвам услугите на градския транспорт, а след като си изпия кафето един колега ме взема с кола и оттам отивам на работа. Усещам, че ме е обхванала есенна умора
                      Хубав ден на момичетата и момчетата!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение
                        Наздраве
                        Та..... знам ги мадамите - толкова се писа за тях, то не бяха интервюта то не беше чудо.... но ще се въздържа да ги гледам в действие, моите си ми стигат
                        Имаше една Лоло Ферари (почина, лека и пръст)... Тя ми беше любимка... Бях офертирал на един италиански мафиот в Монте Карло 20 х. евро ако ми уреди да спя с нея преди години, ама тоя се оказа въздух под налягане и така и не стигнахме до сделка... Бяха луди млади години...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          Не се занимавай с глупости.. Дай да пийнем по едно уискенце.. Ха наздраве. Днес се очертава дъждовен ден.
                          Наздраве
                          Та..... знам ги мадамите - толкова се писа за тях, то не бяха интервюта то не беше чудо.... но ще се въздържа да ги гледам в действие, моите си ми стигат

Коментар

Успешен ден ви желая!!! Офисът почна да се пълни. Погвам народа да си събираме кинтите
                            Не се занимавай с глупости.. Дай да пийнем по едно уискенце.. Ха наздраве. Днес се очертава дъждовен ден.

Коментар

• Успешен ден ви желая!!! Офисът почна да се пълни. Погвам народа да си събираме кинтите

Коментар

Аз навремето когато търгувах с много кинти също ме тресеше параноя. На комповете от които търгувах, даже мейл не отварях
                                При мен на компютрите няма никаква информация.. Всичко ценно е на хартия. Компютрите май ги ползваме само за разни екселски таблички за мениджърското счетоводство, разни писма и това е... Другото е интернет.

Коментар

Working...
                                X