метнах си онзи ден молбата....сега не знам накъде, да остана ли тук или... да замина...?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеСерго е умно и способно момче, както и да са го натиснали той ще се справи!Кажи ти как си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениеаха, днес са го натиснали - разбираемо е!Кажи ти как си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеСерго се е развихрил!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
Нещо от 90-те:
http://www.youtube.com/watch?v=pcRjrUXCpYU
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеЩе го ошашавиш!
Откъде да си намери вакум-помпа?
Просто го увива в полиетиленово кухненско фолио и го забравя в камерата.След седмица, разконсервира и пуска духалка или вентилатор.
Успеваемост - 30%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
Серго знаеш ли какво...ходих аз уикендО да разглеждам за синьо палтенце, че ми е на сърце от известно време и що да видя ми то тука нЕма нищо вълненко, че и с хубава кройка...бива ли такова нещо
Гледам едно в магазин на "Зара", аха да ми хареса, на пръв поглед добре вталено... обличам го, що да видя... копчетата му тооолкова високо, че почват от гърдите; плата някакъв изкуствен ама толкова некачествен, че докато се завъртя ха наляво, ха надясно и паднали две топчета сини косми
За костюми пък да не говорим, или ръкавите ще са толкова лошо скачени, че правят гънки на всеки сантиметърили плата го няма никакъв, сложно е, Серго, сложно е. Пиша на теб щото знам, че като един "храбър шивач" ще ме разбереш
Та ... след подробното изложение на моето възмущение стигнах до извода, и след известно шляене по магазините, че вие мъжете сте привилегировани откъм дрехи и обувки - визирам качество, марки и модели.
Ако ще ми плачеш на рамото, споко!Ще те изтърпя, щото с подобни проблеми е изтъкано ежедневието ми.Един повече или по-малко изобще не ми е грижа.
Но ако мислата ти е да сложа едно рамо/същото/, че и повече – трябва да си по-обстятелствена.Ако искаш резултат.
В двата случая ще подходя по различен начин.
Но щом си си направила труда за такъв дълъг пост, явно ще да е второто.
И не се зацуцвай, щото сега съм в празнично настроение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПреди слагане в камерата го вакуумирай.
Ще го ошашавиш!
Откъде да си намери вакум-помпа?
Просто го увива в полиетиленово кухненско фолио и го забравя в камерата.След седмица, разконсервира и пуска духалка или вентилатор.
Успеваемост - 30%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениетова липсваш в темата ли беше?:
Меко казано "липсваш".
Очаквах да се развихриш!
Ма не би.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеЧшшш, Серго!
Не съм замразявал хард-диск досега, но мисля да пробвам един умрел Лазар.
Нещо да кажеш на практика?
Като например - как да го извадя от камерата без да кондензира влага в неги?
Коментар
Коментар