IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• метнах си онзи ден молбата....сега не знам накъде, да остана ли тук или... да замина...?

Коментар

• Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение
      не ме карай да те лъжа
      Що трябва да ме лъжеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
        Серго е умно и способно момче, както и да са го натиснали той ще се справи !Кажи ти как си?
        не ме карай да те лъжа

Коментар

• Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение
          аха, днес са го натиснали - разбираемо е
          Серго е умно и способно момче, както и да са го натиснали той ще се справи !Кажи ти как си?

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
            Серго се е развихрил!!!
            аха, днес са го натиснали - разбираемо е

Коментар

• Серго се е развихрил!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                Шукран, хабиби!

Еей хедма!
                Масалям!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Кво ще кажете за тва парче?

https://www.youtube.com/watch?featur...v=A4oZrSnEKVY#!
                  Приятно е.

Нещо от 90-те:

http://www.youtube.com/watch?v=pcRjrUXCpYU

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                    Ще го ошашавиш!
                    Откъде да си намери вакум-помпа?

Просто го увива в полиетиленово кухненско фолио и го забравя в камерата.След седмица, разконсервира и пуска духалка или вентилатор.
                    Успеваемост - 30%.
                    Шукран, хабиби!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение

Серго знаеш ли какво... ходих аз уикендО да разглеждам за синьо палтенце, че ми е на сърце от известно време и що да видя ми то тука нЕма нищо вълненко, че и с хубава кройка...бива ли такова нещо Гледам едно в магазин на "Зара", аха да ми хареса, на пръв поглед добре вталено... обличам го, що да видя... копчетата му тооолкова високо, че почват от гърдите; плата някакъв изкуствен ама толкова некачествен, че докато се завъртя ха наляво, ха надясно и паднали две топчета сини косми

За костюми пък да не говорим, или ръкавите ще са толкова лошо скачени, че правят гънки на всеки сантиметър или плата го няма никакъв, сложно е, Серго, сложно е. Пиша на теб щото знам, че като един "храбър шивач" ще ме разбереш

Та ... след подробното изложение на моето възмущение стигнах до извода, и след известно шляене по магазините, че вие мъжете сте привилегировани откъм дрехи и обувки - визирам качество, марки и модели.

Ако ще ми плачеш на рамото, споко!Ще те изтърпя, щото с подобни проблеми е изтъкано ежедневието ми.Един повече или по-малко изобще не ми е грижа.

Но ако мислата ти е да сложа едно рамо/същото/, че и повече – трябва да си по-обстятелствена.Ако искаш резултат.

В двата случая ще подходя по различен начин.

Но щом си си направила труда за такъв дълъг пост, явно ще да е второто.

И не се зацуцвай, щото сега съм в празнично настроение!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Преди слагане в камерата го вакуумирай.

Ще го ошашавиш!
                        Откъде да си намери вакум-помпа?

Просто го увива в полиетиленово кухненско фолио и го забравя в камерата.След седмица, разконсервира и пуска духалка или вентилатор.
                        Успеваемост - 30%.

Коментар

• О-о-о, Манчо-о-о!

Хубаво е че се вестна.
                          Определено ми липсваше!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                            това липсваш в темата ли беше? :

Меко казано "липсваш".
                            Очаквах да се развихриш!
                            Ма не би.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                              Чшшш, Серго!

Не съм замразявал хард-диск досега, но мисля да пробвам един умрел Лазар.

Нещо да кажеш на практика?
                              Като например - как да го извадя от камерата без да кондензира влага в неги?
                              Преди слагане в камерата го вакуумирай.

Коментар

• Чшшш, Серго!

Не съм замразявал хард-диск досега, но мисля да пробвам един умрел Лазар.

Нещо да кажеш на практика?
                                Като например - как да го извадя от камерата без да кондензира влага в неги?

Коментар

Working...
                                X