IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• М-м да-а,

Онова чудо, дето го наричаме жена!

Малките часове на него ден, един прашен харлемски локал в подземията на централна София, където се свири истински джаз, уискито е от неустановен произход, пурите димят от всеки пепелник, който не се чисти и редом до архаичен столичен гей седи посланика на съседна нам страна, ме докопа една прекалено млада суинг-хип-хоп певица от Бургас.

За първи път през последните десет години имах щастието да общувам с равностоен противник от "другата" планета.Три-четри часов разговор за нещата от живота, в който единият започваше изречението, а другият с лекота го завършваше.

Съешаване между две същества без пол и възраст.В безвремието, което ни обгръща изсмуквайки последните живителни сили, които природата така милостиво ни е отпуснала.
    И звукът на тишината/Саймънт и Гарфънкъл/, идващ от онези стари джазмени на които светът им е оставил само две неща - натрупаните сметки за ток и правото да свирят за собственото си удоволствие.

Преди два часа се измътих.
    Докато пия кафетата, разхвърлях работата.
    Изгоних един новопостъпил "моделиер".
    После се дръпнах в хралупата.
    Сипах си от домашната, която щях да пращам на Маранди.

И сега се взирам в празнотата.
    На един вече изживян живот.
    Last edited by sergo; 31.10.2012, 17:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Арти това ти ли си го писала? Що не станеш писателка?
      Просто някога съм малко емоционална
      Last edited by artemida_sofyanska; 31.10.2012, 17:02.
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
        Така започна днешната суетня... Имаше един чудесен огромен плюшен мечок, който обаче не влизаше в никоя торбичка! И в търсене на идеалната за него, започнах да обикалям магазините поредни, разминавайки се с хора най-различни. Една твърде мила даже малко сервилна продавачка реши да ме упъти 'Госпожице на Вас Ви трябва Джъмбо, там ще откриете това, за което сте тръгнали. Няма човек, който е останал недоволен от "святото" място за деца!. Хващате трамвай номер 7 и слизате на третата спирка, никак не е далеч и ще вземете най-прекрасната торбичка". Позамислих се, но не исках да останат недоволни хората, които ме изпратиха и се реших набързо да жертвам малко повече време до там. Качих се, а след мен виждах едно момче на около 13-14 години /явно с увреждане/ как се опитваше да преодолее няколкото стъпала, зад него стоеше една жена на около 50 години, добре поддържана, с артистично заметнат шал и хубави бижута (на пръв поглед). Не без известни усилия и двмата се качиха. Момчета седна на седалката пред мен. Беше облечено актуално и в рпиятни цветове, а очите му търсеха непрекъснатото внимание на тази жена. Оказа се, че бе негова майка. Детето беше сякаш 4-5 годишно. Тя внимателно сложи една от чантите до него и тихо на ушенце му каза да придържа, за да не падне. Явно детето спортуваше нещо. В следващия миг погледнах ръката на тази жена...вече беше ми направило впечатление, че за разлика от много други жени в подобно положение, се бе погрижила за детето си максимално добре, загледах се в ръката й. Там стояха две халки /едната на палеца, другата на предвиденото за халка пръстче/, вероятно съпругът и е починал. Останах поразена, как съвсем самичка се справя толкова добре, как в очите й се виждаше жаждата за живот и страха дали ще успее да опази това всъщност толкова беззащитно същество, търсещо всеки миг нейния поглед. През цялото пътуване почти тя го галеше по косите и му шепнеше нещо тихичко. Очите й говореха толкова много. Една силна, истинска жена. Възхищавах й се и същевременно се ужасих при мисълта какво ли бих направила аз?! Не дай си Боже, сигурно не бих могла да се справя с такова бреме...Не се сдържах и я заговорих обясних какво съм тръгнала да търся и помолих да ми посочи на коя спирка трябва да сляза, защото не бях ходила до там (после се оказа, че знам мястото, но на прима виста не се сетих ) Насреща ми говореше един интелигентен човек, спокоен и даващ всичко от себе си. Странно нещо е живота! Мисля, че това което видях днес е любов.
        Арти това ти ли си го писала? Що не станеш писателка?

Коментар

• *В търсене на идеалната торбичка

Така започна днешната суетня... Имаше един чудесен огромен плюшен мечок, който обаче не влизаше в никоя торбичка! И в търсене на идеалната за него, започнах да обикалям магазините поредни, разминавайки се с хора най-различни. Една твърде мила даже малко сервилна продавачка реши да ме упъти 'Госпожице на Вас Ви трябва Джъмбо, там ще откриете това, за което сте тръгнали. Няма човек, който е останал недоволен от "святото" място за деца!. Хващате трамвай номер 7 и слизате на третата спирка, никак не е далеч и ще вземете най-прекрасната торбичка". Позамислих се, но не исках да останат недоволни хората, които ме изпратиха и се реших набързо да жертвам малко повече време до там. Качих се, а след мен виждах едно момче на около 13-14 години /явно с увреждане/ как се опитваше да преодолее няколкото стъпала, зад него стоеше една жена на около 50 години, добре поддържана, с артистично заметнат шал и хубави бижута (на пръв поглед). Не без известни усилия и двмата се качиха. Момчета седна на седалката пред мен. Беше облечено актуално и в рпиятни цветове, а очите му търсеха непрекъснатото внимание на тази жена. Оказа се, че бе негова майка. Детето беше сякаш 4-5 годишно. Тя внимателно сложи една от чантите до него и тихо на ушенце му каза да придържа, за да не падне. Явно детето спортуваше нещо. В следващия миг погледнах ръката на тази жена...вече беше ми направило впечатление, че за разлика от много други жени в подобно положение, се бе погрижила за детето си максимално добре, загледах се в ръката й. Там стояха две халки /едната на палеца, другата на предвиденото за халка пръстче/, вероятно съпругът и е починал. Останах поразена, как съвсем самичка се справя толкова добре, как в очите й се виждаше жаждата за живот и страха дали ще успее да опази това всъщност толкова беззащитно същество, търсещо всеки миг нейния поглед. През цялото пътуване почти тя го галеше по косите и му шепнеше нещо тихичко. Очите й говореха толкова много. Една силна, истинска жена. Възхищавах й се и същевременно се ужасих при мисълта какво ли бих направила аз?! Не дай си Боже, сигурно не бих могла да се справя с такова бреме...Не се сдържах и я заговорих обясних какво съм тръгнала да търся и помолих да ми посочи на коя спирка трябва да сляза, защото не бях ходила до там (после се оказа, че знам мястото, но на прима виста не се сетих ) Насреща ми говореше един интелигентен човек, спокоен и даващ всичко от себе си. Странно нещо е живота! Мисля, че това което видях днес е любов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Бате това момиче дето да се разбирате и секса да дойде от самосебе си никога не се открива с търсене... Това е късмет и стечение на обстоятелствата. Така че не си го слагай на сърце.. Божа работа е.. Но секса не трябва да занемаряваш - дали платен, дали с некое квартално гьобре, но в никой случай не го занемарявай, защото води до депресия и жените ги усещат тия работи и почват да те избягват... Така че това болнавото момиче след два дни пак го пробвай, но по настоятелно и още на първата среща го издумкай, па клюбовта ще дойде с времето.. Ако през това време попаднеш на голямата любов - чудесно (аз за 40 и кусур години така и не успях да я срещна)...
            Бате, аз ти писах, че за година не я бях виждал с момче, съответно и аз не съм я притискал допреди да се похвали с чуждоземните си връзки.ей така реших да опитам без да съм имал някакъв предварителен замисъл, и да ти кажа честно и сега нямам, също не смятам и да съм настоятелен поради много причини, които не ми се изброяват.

бате Космо, не знам ти как си, но в момента на алкохолно опиянение съм блъскал какви ли не......като по време на акта или след това съм започвал да се чувствам отвратително, като удоволствието специално за мен от скучното клатене е никакво, та даже не мога да го сравня и с най-постната(каквото и да означава това) си чекия!А иначе съм попадал случайно на места без предварителна уговорка, където сме правили здрави въртележки с група сексуално разкрепостени и красиви девойки, но подобни моменти в моята биография бате Космо са рядкост!

Комплекси имам като всеки един Българин, но въобще не са породени от сексуалният ми живот, а от съвсем друго естество са.Макар че в определени етапи на живота ми, когато съм имал проблеми с финансите(и сега не съм чак толкова цъфнал и вързал в това отношение, но не е болка за умиралка)съм се потискал и съответно не смеел да поканя някое момиче поради тази причина.Та, Бате, не съм открил все още смисълът на живота ми, а той не е безразборният секс, или секса за престиж, за да не говорят за мен, че съм бил потиснат и в депресия.За мен е важно да съм свободен в мисленето си, от там в действията си, което за момента мисля, че не ми се получава, имам все още доста предразсъдъци относно много неща, също фин. обезпечен и здрав, като последните две неща са много важни, за да осъществя целите си!

Коментар

• А пък тази е за чичо https://www.youtube.com/watch?v=0UZyJnlgx1g
              Last edited by artemida_sofyanska; 31.10.2012, 13:27.

Коментар

• Съни има акордеон, не е зле

Наивник - там сме!

Тнм, абе при някои водещ е принципа cogito ergo sum и всичко минава на второ четене /повече няма да издавам, че ще ме замеряте по някое време я с домати, я с к'вото ви падне /

Коментар

• Тва е вече убава новина

http://backstagewithjon.bonjovi.com/...3#.UJD6sW9mLNV

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Както веднъж вече цитирах:

Любовта не е на мода,
                    няма вече бурни страсти
                    и децата помъдряха.
                    Секса стана като "Здрасти"!

Запалка, по мои лични наблюдения, най-силните връзки са там, къде хората имат общи интереси. Не задължително да са материални. Могат да си падат по екстремни спортове, да играят чист бридж, да ходят на разни курсове...
                    Повечето ми приятели сключиха бракове на тази основа и засега проявяват търпимост един към друг
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=HkUtT...eature=related
                      чувате ли някакъв акордеон в този ремикс ))

Коментар

• по темата за любовта не ми се говори /не щото не мога/, но ще пусна една песен и продължавам да писателствам

Sade - Soldier Of Love - https://www.youtube.com/watch?v=IR5_...WLA&playnext=2

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          целувка от мен ))
                          давам тон... ))
                          thank u

Коментар

• Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение
                            Е как да не съм в настроение Толкова хубав ден, слънце, усмихнати хора от сутринта се мотаят, работата си върви... че дори повече от добре какво повече му трява на човек
                            целувка от мен ))
                            давам тон... ))

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Добър ден на всички

Не само да говориш Фаб, но и да изпиташ и вълненията й ти пожелавам)
                              въвеждащо http://www.youtube.com/watch?v=6NVK4kFO1xY
                              и отдаващо ) http://www.youtube.com/watch?v=H9nPf7w7pDI

чух една песен, която си си въртяла вчера , мисля, че ако не си на кеф, подобни транс, електронни парчета са противопоказни
                              Усмихни се на себе си и си повярвай
                              Е как да не съм в настроение Толкова хубав ден, слънце, усмихнати хора от сутринта се мотаят, работата си върви... че дори повече от добре какво повече му трява на човек

Коментар

• Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение
                                Добро утро ))
                                За любов да говорим - сладко - няма да работим я
                                Добър ден на всички

Не само да говориш Фаб, но и да изпиташ и вълненията й ти пожелавам)
                                въвеждащо http://www.youtube.com/watch?v=6NVK4kFO1xY
                                и отдаващо ) http://www.youtube.com/watch?v=H9nPf7w7pDI

чух една песен, която си си въртяла вчера , мисля, че ако не си на кеф, подобни транс, електронни парчета са противопоказни
                                Усмихни се на себе си и си повярвай

Коментар

Working...
                                X