IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    или да почна да ги следя, че имам чувството че някои хора постоянно са в отпусск...
    Хахах, и като кажеш на счетоводителя да даде оставащите отпуски, тези които винаги са в отпуск имат най-много за вземане, налЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Добро утро! Гледам секретарката ми е оставила кафетата на бюрото. Значи съм я пуснал в отпуска Трябва да проверя за колко време И да си направя сам кафе
      Приятен ден на всички!
      Да много кофти работа.. И аз имам подобни проблеми.... Кога ли ще взема да направя някой график за отпуски или да почна да ги следя, че имам чувството че някои хора постоянно са в отпусск...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение

Този път е много нов и поддържан. Аз ще го разходя Мечо по малко по-древен и разбит

П.П.http://img525.imageshack.us/img525/6558/242850397h.jpg
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          да те разходя по стар римски път.

Коментар

• [QUOTE=mechobikov;1059342805]Ще купя истински. Ти си истинска и подаръка ще е истински. Не искам да ми подаряваш нищо в замяна да не би да продадеш накита за който ти трябват камъните. Спомних си за "The fob chain" на О'Хенри. Не знам що.[/QUOTE]

Може би защото наближава Коледа!?
            Аз съм ти обещала в замяната да те разходя по стар римски път.
            Мечо

Коментар

• Добро утро! Гледам секретарката ми е оставила кафетата на бюрото. Значи съм я пуснал в отпуска Трябва да проверя за колко време И да си направя сам кафе
              Приятен ден на всички!

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!

Едни дъждове валят, едни мъгли се катерят по баирите ... Днешният ден ще си го запиша като "работа в лоши атмосферни условия".
                Мечо

Коментар

• ПС. Както ходя по селата винаги си взимам някой да ме вози и не спирам да къркам. Така с местните си говорим на един език..

Коментар

• Днес пак ще бродя по селата... Взел съм от един колега двама специалисти по водите и ще ходим да гледаме къде можем да хванем вода в едно село до София... Тия моите ме навиват да строим микроязовир ама мен ме е страх... Макар че има някакви държавни пътеки и ако успееш да се закачиш.

ПС. Играчите на Форекс във форума се оказаха по добри от целият високо платен дилърски екип в бившата ми компания и от тогава шапка им свалям и ги чета с интерес.

Коментар

• Завземаме ли територия трейдърите?
                      http://vbox7.com/play:c03eb2dc

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        ZEW излезе лош.
                        Въпреки това нямаше масирани разпродажби и все още очаквам шорт скуиз. Но тъй като сентиментът на пазарите е негативен, ще пробвам да отиграя дълги евра не с EUR/USD, а чрез EUR/CAD.

Пак се извинявам, но реших да не оставя "висящ" вчерашния ми пост.
                        А, бря и аз ти се позачудих на оптимизма, ама викам едни риби ни стигат за вчера.

Даже мислех да те базикам кат' го написа, че веднага ще отворя 1 позиция наобратно - хихи

Изчаках го да клекне еврото през нощта на 1.2685 и днес го шътнах на 1.2712 - ама то 2 дена само прави черти с тия валути. И с 1 паунд си опъвах нервите докат го закарам на зелено.

И ся всичко съм закрехнал и само чакам нещо интересно да се случи нейде.

П.П. Имам и 1 петрол, дет' ще ми изгори утре, щот го хлопват, ама съм я прежалил нея позиция, па може и да го спася до утре, шъ видим

Ай, чиърс! - че голяма скука да'е ....

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                          В София, какъвто и Интернет да купиш, ще е на долу-горе от почти световна класа. Има статистики бол. Иначе като четеш българските форуми тук е библейски мор и геноцид.
                          Никой не твърди, че нечий интернет е лош.

Спарт изрично подчерта за каква точно дейност интернета на БТК е най-добър и аз го подкрепям.

П.П. Ползата от интернет връзката не се свежда само до чатене и сваляне на филми.

Коментар

• Напълно съгласен. Интернетът в БГ е в пъти по-добър от много други държави

Коментар

• В София, какъвто и Интернет да купиш, ще е на долу-горе от почти световна класа. Има статистики бол. Иначе като четеш българските форуми тук е библейски мор и геноцид.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                За съжаление,има ,но това е друга тема....Аз и затова (една от причините..) съм фен на БГ-бъкети ,които са IB на чужди или пък са носител на уайт-лейбъл за тука ...

Но да, за семкаджийски мащаби наистина може да се работи с всякакъв нет
                                Аз за себе си говоря за семкаджиски мащаби. А инак вервай ми няма никакъв смисъл от интродюсъри. За къв ти е да си вдигаш двойно и тройно комисионната?

Коментар

Working...
                                X