IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    Стоя си и се чудя как аджеба ще успея да напиша три резюмета на доклади, един реферат и едно есе за по-малко от 12 часа... колкото повече мисля, толкова повече се отчайвам

Some Study That I Used to Know (Gotye Parody) - http://www.youtube.com/watch?v=VxkHM...032&playnext=6
    Не му то мисли, а сядай и пиши. Музата сама ще кацне на рамо ти.

Снощи към 21 часа ми звънна един господин, с който имаме договор за доставка на "сирене" и ми казва, че съм му изпратила "кашкавал". По принцип, за мен моите колеги са винаги невинни до доказване на противното, поради което аз казах на господина, че е в грешка. И му пожелах "Приятна вечер".
    От къщи нямаше как да проверя какво е сътворила бандата, но аз си имам отработен навик никога да не мисля за служебни проблеми извън работно време. С една дума - мисля ги на другия ден. Извадих си книжката, почетох докато ми се доспи... изтрих от съзнанието си разговора.
    Днес сутринта след кратък разговор с бандата установих, че в цялата пратка от "сирене" е имало и един процент "кашкавал". Което е напълно допустимо
    Както и преди съм споделяла - мразя да се натоварвам излишно
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Стоя си и се чудя как аджеба ще успея да напиша три резюмета на доклади, един реферат и едно есе за по-малко от 12 часа... колкото повече мисля, толкова повече се отчайвам

Some Study That I Used to Know (Gotye Parody) - http://www.youtube.com/watch?v=VxkHM...032&playnext=6
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Нещо ми накиселя и го хвърлих... Може и да е бил много стар... Което ме води на мисълта, как в тия пластмасови бутилки може да видиш дали е развален кетчупа????
        Знам ли ...
        Аз се си мисла, че ако е бил у халадилник и е в гаранция, нема кво да му е ...
        А че е странен на вкус, е по-скоро нормално ...
        То като се замислиш, че най-истинския домат от целата опаковка е тоа на картинката, нема как да е друго яче ...
        За целта комбинирай с хартиени креМвиши, некоя розова лимонада, макдоналс и секвите там "натурални" и полезни храни - никъв паразит не мое да те нападне ...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Тъкмо обсъдихме с мойта дружка една салата , в която ще ви посветя - само за мезенце

Печени на фурна картофи, червени чушки и лук - цели заедно с кората, но добре измити. След това се приготвя купа с един -два пръста минерална вода /за да бъде салатата пухкава/, зехтин и лимонов сок. В тази купа ще слагаме готовите картофи, чушки и лук. Обелваме от кората едно по едно и нарязваме на малки парченца, понеже са печени картофите са ронливи и може да начупвате и с вилица, за да станат по-малки парченцата. Така се почиства всичко - чушките от семките и люспите, картофите от обелката, а също и лука. Последния е много мек и е достатъчно да се натисне леко с вилицата, за да стане на късчета. Овкусява се с още зехтин според желанието на дегустиращите, лимонов сок и сол. Накрая се нарязва половин връзка магаданоз (само листенцата на ситно) и се поръсва отгоре.

Това е рецептата ми за нов вид картофена салата, която си е като разядка, понеже всички зеленчуци за печени и придобиват вкус и аромат на пушено

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Тва биенето на октоподи си го спомням още га бях моряче. Блъскаха ги в земята, докато им омекнат кокалите. Иначе разбрах, че същата работа вършело и оставяне за малко на слънце. Не знам. Бият ли се Еват ли се, но 2 пъти съм опитвал, ами не стават като в гърцойско бе мамка му
            Гърците са богове на морските дарове.. Казват че само японците са им конкуренция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ.КОСМО И АЗ НЕ ГО ХАРЕСВАМ БОЖОЛЕТО, АМА СНОЩИ ЕДНИ ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА СЪС 3 ВИДА СИРЕНА И БЕЛО ВИНО ОТ ВИНИ СЛИВЕН- НЯМАМ ДУМИ БАТКО
              Бате Кирчо ти си си естет.... Само романтикатас на описаната ситуация си заслужава да я преживееш.. Па виното си вино. След първата бутилка е все тая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                А не, развалят се ...
                Ама некъде 2500-та година натам ...
                Нещо ми накиселя и го хвърлих... Може и да е бил много стар... Което ме води на мисълта, как в тия пластмасови бутилки може да видиш дали е развален кетчупа????

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                  Добро утро на всички

Космо радвам се, че поне някои от нещата са ти харесали, трябваше подробно да пиша кое как се прави, ама си мислех че мацките дето пращаш да пазаруват знаят макар да не съм "била" октоподите досега Next time с нови рецепти и детайлно упътване

А по принцип морските дарове, особено когато са в голямо количество, са трудносмилаема храна и е нормално да виждаш това, което си видял след смилането им

Наздраве!

п.п. вчера пих Божоле нуво - не ми хареса но пък имаше френски шансони и разни познати само дето сега ме боли глава...

Успешен ден!
                  Тва биенето на октоподи си го спомням още га бях моряче. Блъскаха ги в земята, докато им омекнат кокалите. Иначе разбрах, че същата работа вършело и оставяне за малко на слънце. Не знам. Бият ли се Еват ли се, но 2 пъти съм опитвал, ами не стават като в гърцойско бе мамка му

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ.КОСМО И АЗ НЕ ГО ХАРЕСВАМ БОЖОЛЕТО, АМА СНОЩИ ЕДНИ ПИЛЕШКИ ФИЛЕНЦА СЪС 3 ВИДА СИРЕНА И БЕЛО ВИНО ОТ ВИНИ СЛИВЕН- НЯМАМ ДУМИ БАТКО

Коментар

• Излъгах. Отдавна го знам. Този човек е бил велик. Най много ме кефи за подковата.

Над вратата на вилата си в Tisvilde Бор бил заковал “за късмет” една конска подкова. Когато един учуден посетител го попитал “Възможно ли е един велик учен като Вас да вярва, че конска подкова над вратата носи късмет?”, Бор отговорил: “Разбира се, че не!” След което, усмихвайки се, добавил: “Но знаете ли, казват, че тя действа дори когато не вярвате в нея!”
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Серго, де си бря.

Ся прочетох, че това бил любимия виц на Нилс Бор

Един младеж бил изпратен в съседното
                        село, за да слуша проповедите на известен равин. Когато се върнал, разказал следното.
                        “Равинът държа три проповеди. Първата проповед беше брилянтна, ясна и проста. Аз разбрах всяка дума. Втората проповед беше още по-добра, дълбока и неясна. Аз не я разбрах много, но равинът я разбираше изцяло. Третата проповед бе велико и незабравимо преживяване. Аз не разбрах нищо от нея, но и самият равин не разбра кой знае колко.”
                        tnm

Коментар

• Добро утро на всички

Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          А на Арти рибните мезета се оказаха топ.. Само се оказа че октоподите и калмарите, трябвало да се "бият" опреди готвене, за да им омекне месото (само варене не стига)... Другият път ще сме номер едно... Хайде наздраве.. ....
                          Космо радвам се, че поне някои от нещата са ти харесали, трябваше подробно да пиша кое как се прави, ама си мислех че мацките дето пращаш да пазаруват знаят макар да не съм "била" октоподите досега Next time с нови рецепти и детайлно упътване

А по принцип морските дарове, особено когато са в голямо количество, са трудносмилаема храна и е нормално да виждаш това, което си видял след смилането им

Наздраве!

п.п. вчера пих Божоле нуво - не ми хареса но пък имаше френски шансони и разни познати само дето сега ме боли глава...

Успешен ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            А може ли кетчуп да се развали?? Е сега взех един от хладилника. Още е в срок на годност, ама нещо ми накиселя и го хвърлих. На времето се говореше че кетчупите са пълни с Ета и не се разваляли...
                            А не, развалят се ...
                            Ама некъде 2500-та година натам ...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Добро утро, Мечо!
                              Добро утро, тайфата!

И при мен синявицата /мъглата/ е голяма. Днес ще го пиша "мъглив".
                              Преди да почна да бягам за здраве карах колело за здраве. По един друг баир дето има асфалтиран път. Много беше страшно като има мъгла. Те едни остри завои. Пък и некои шефьори не знаят как се кара по нанадолнище. Търсех си белята.
                              tnm

Коментар

• А може ли кетчуп да се развали?? Е сега взех един от хладилника. Още е в срок на годност, ама нещо ми накиселя и го хвърлих. На времето се говореше че кетчупите са пълни с Ета и не се разваляли...

Коментар

Working...
                                X