IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Маранди, привет.

Преди няколко нощи чистих единия диск от негледани филми.
    И по някаква случайност захапах един - Les invasions barbares

Е!
    И от този момент, та досега непрекъснато го свързвам с теб.
    По правилно е „асосиацирам“, но избягвам чуждиците.

И, повярвай има защо!
    Даже съм го сложил в папка с твоето име.
    Сега проверих – има го в Замундата и в Аватар.

Не, че и другите няма да ги размисли, но за теб е задължителен.

http://zamunda.net/details.php?id=307051&hit=1

http://avatar-bg.org/index.php?page=...55c1cea99b364d

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Ужас, аз съм същият.

====
      И явно рязко го правя и ще трябва да се коригирам

...а аз - разбира се - от тая вечер ще стана много по-обстоятелствен..., поне 2 пъти повече от сега - обещавам го тук, пред всички!

Да преосмислям поведението си заради жена? Благодаря! Не пуша!

...пък и то си е доказано - преосмислянето е толкова краткотрайно - колкото са неустойчиви отношенията между мъж и жена...

Откровения, откровения!
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Зарко, има разлика м/у това да мълчиш като пукъл (което определено НЕ СЪМ ) и да лееш просто херци в ефира, че намираш паузите за притеснителни.

Защо реши, че съм мълчалива?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Toва, което е написал Зарко мога да го сведа до 3-4 информативни изречения , но коя съм аз, че да вземам отношение по чуждото себеизразяване.
          Когато някой ме залее с порой от думи го прекъсвам и помолвам за същото инфо но в телеграфен стил и изчистено от към емоции- мястото им е на друго място.

...определено една мълчалива жена /като теб, Вал/ - е непостижима цел за много мъже...

... аз - както някои вече са доловили - не съм между повечето мъже, поне що се отнася до желанието им с напредване на годините - да стоят до нещо, което мълчи и дума не обелва...

...нещо повече, аз самият - когато комуникирам с жени, нарочно ги карам да повтарят казаното, "за да го осмисля"..., прави ми кеф да слушам чуруликането около себе си... И те го правят с голямо желание, а усмивките са един бонус към схемата...

Отделно - на мен ми е кеф да разсъждавам до края по даден казус, ако трябва - да се допълвам и да правя корекции..., а понякога - ако няма диалог - да защитавам обратната теза...

Който има друг начин за изразяване на същото, или друго мнение - форумът е негов!

Горното също може да се каже с едно изречение, а има и друг вариант: човек да замълчи. Това също е позиция, нали!
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Маранди, темата с таткото е деликатна, но...в компания на неговата възраст е решението. То хубаво съм тръгнала да давам съвети защото моите родители са под 66 г, работят, а и баща ми си въобразява, че все още е готин пич, но като ми дойде до главата може и друга песен да запея.
            На 80 не е по-различно, иначе изглежда кат' 60-65 год. - вади стойка и стъпва кат' мутра, което е хубаво.

Единствено ме откача кат' почне да се опитва да ме манипулира и като се засечем на дистанция от 2-3 метра и почва да ми пъшка и охка уж спонтанно.

Мадам Шъ, старческият егоизъм е ужас и дано не ти се наложи да го "откриеш" някой ден. Дано никога не стигна дотам, по-добре да се метна от някой мост.

П.П. Технологияа и точната рецепта е важна. Иначе аз обичам смесени вкусове с лек превес на пикантно ( люто ).
            Last edited by marandi; 05.07.2012, 21:16.

Коментар

• Има няколко начина за приготвяне на руло "Стефани"- зависи какви подправки предпочиташ.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Тогава си къркайте по-често, щом ви подмладява с 15 години . С теб било много по-интересно да общуваме на общочовешки теми отколкото на икономически, панелкови и др. подобни. Наздраве. Аз съм на мастика и салата от домати с лук и сирене + едно руло "Стефани", което след малко ще го бирополивам. Телевизията ме дразни и изнервя напоследък и ако щеш вярвай, въпреки, че съм любител на стари готини хитове, съм се попристрастил към телевизия "Сити", където често пускат изтъркани парчета. Изкъркани и нови, но поне сега модата не е рападжийска на ония нареждащите като стари баби на гроб , а дори негърките въртят по-смислени и запомнящи се мелодии. Та това си е малко лимонадка за душата, ама се търпи повече от публицистиката. Не че не се интересувам и от политическите инициативи, но начина по който политиците ги лансират ме карат да повръщам.
                Ии .. някой ден все си мисля, ако остане време да се науча как се прави руло Стефани, много го харесвам.

Аз гледам само 24китчен канала ( за готвене ) и спорт. Музиката, филмите и новините си ги има в и-нет, каквото ме интересува.

Също както и всичко останало като инфо - тия телевизии са пълна отживелица вече. Както и да е.

Чиърс!

Коментар

• Маранди, темата с таткото е деликатна, но...в компания на неговата възраст е решението. То хубаво съм тръгнала да давам съвети защото моите родители са под 66 г, работят, а и баща ми си въобразява, че все още е готин пич, но като ми дойде до главата може и друга песен да запея.

Коментар

Мацките не обичат думата предбрачен договор, като идеята е, колкото по-дълголетен ме докара, толкова повече ще има за нея, изнесено като финансови бонуси. Ъъ .. и да не си вдигне краката на друго място, щот' договора приключва.

"Сложни" са ми претенциите, налЕ? Иначе на мИня ми трябва място с и-нет и телефони и джи-си-ем покритие, нищо повече.

П.П. И помолих брат ми, вземи го старчока за 3 години само, щот' викам аз си заебах международни кариери и т.н. да се върна и да се правя на бавачка. Той ми изцепи, нали ми беше обещал да ги направиш столетници.

Както и да е. Къркаме си и толкоз - не ми тежи старчока, даже изглежда около 15 години по-млад за годините си, което не е лошо като постижение.
                    Тогава си къркайте по-често, щом ви подмладява с 15 години . С теб било много по-интересно да общуваме на общочовешки теми отколкото на икономически, панелкови и др. подобни. Наздраве. Аз съм на мастика и салата от домати с лук и сирене + едно руло "Стефани", което след малко ще го бирополивам. Телевизията ме дразни и изнервя напоследък и ако щеш вярвай, въпреки, че съм любител на стари готини хитове, съм се попристрастил към телевизия "Сити", където често пускат изтъркани парчета. Изкъркани и нови, но поне сега модата не е рападжийска на ония нареждащите като стари баби на гроб , а дори негърките въртят по-смислени и запомнящи се мелодии. Та това си е малко лимонадка за душата, ама се търпи повече от публицистиката. Не че не се интересувам и от политическите инициативи, но начина по който политиците ги лансират ме карат да повръщам.

Коментар

Toва, което е написал Зарко мога да го сведа до 3-4 информативни изречения , но коя съм аз, че да вземам отношение по чуждото себеизразяване.
                      Когато някой ме залее с порой от думи го прекъсвам и помолвам за същото инфо но в телеграфен стил и изчистено от към емоции- мястото им е на друго място.
                      Ужас, аз съм същият.

Вчера провеждахме събрание на блока. По колко пари на месец да събираме, график за чистене на входа всеки месец.

И те едни бабки там и аз на 20-тата мин. ги прекъснах и викам това мога да ви го извадя на принтер в 8 екземпляра и да си го четете с предложения. На събранието само да се гласува и приключваме за 2 мин по документи.

И те ми се обидиха, но не са единствените, нещо съм се изнервил в последно време и навсякъде ми се "сърдят" като ги прекъсвам и викам: "Разбрах, дай нататък." - демек не съм малоумник, че да ми обясняваш кат' за бавноразвиващ и ако не можеш да ми го обясниш с 2 думи какво искаш, няма смисъл да слушам от 9 кладенеца носене на вода.

И явно рязко го правя и ще трябва да се коригирам
                      Last edited by marandi; 05.07.2012, 21:01.

Коментар

Затова ти казах, че да доведеш женска е най-добре. Ти може да имаш нагласа да си набиваш шутовете от години, ама старчока ти няма.
                        Китайците имат една мъдрост, че най-голямото неуважение към родителите ти е да не ги дариш с поколение. Свий гнездо, не се притеснявай. Никоя няма да ти вземе скъпоченното ВТ имане. А дори да го направи, ако е свестна и си гледа детето /децата/, тогава и да и оставиш всичко и да си набиеш шута къде щеш, пак ще си доволен.
                        А баща ти още повече.
                        Брат ми е като тебе и много му се дразня. Аз съм обратен- правя само деца и дългове! Затова набивам всичко в имоти, иначе ще изтечат много бързо всички други ликвидни нещица. Чудя се защо така съм се заинатил със златото и не го давам на никой. Може би от сантимент пак, че имам много от роднини в наследство.
                        Дано намериш най-доброто решение за теб и баща ти!
                        Мацките не обичат думата предбрачен договор, като идеята е, колкото по-дълголетен ме докара, толкова повече ще има за нея, изнесено като финансови бонуси. Ъъ .. и да не си вдигне краката на друго място, щот' договора приключва.

"Сложни" са ми претенциите, налЕ? Иначе на мИня ми трябва място с и-нет и телефони и джи-си-ем покритие, нищо повече.

П.П. И помолих брат ми, вземи го старчока за 3 години само, щот' викам аз си заебах международни кариери и т.н. да се върна и да се правя на бавачка. Той ми изцепи, нали ми беше обещал да ги направиш столетници.

Както и да е. Къркаме си и толкоз - не ми тежи старчока, даже изглежда около 15 години по-млад за годините си, което не е лошо като постижение.

Коментар

• Toва, което е написал Зарко мога да го сведа до 3-4 информативни изречения , но коя съм аз, че да вземам отношение по чуждото себеизразяване.

Коментар

Женските учудващо много ме кльопат. Нямам идея защо, щот' не разбирам женското мислене.

За какво да я водя кат' мо'а си набия шутовете дет' си искам, ама до 1 година старчокът ще е пътник кат' остане сам кат' кукувица. Нито така - нито онака.

Майната му, к'вот стане - то може аз да изпреваря старчока, ама не ми пука. Ще бъда готин, секси труп със сигурност. Дано ме опазят от некрофилки
                            Затова ти казах, че да доведеш женска е най-добре. Ти може да имаш нагласа да си набиваш шутовете от години, ама старчока ти няма.
                            Китайците имат една мъдрост, че най-голямото неуважение към родителите ти е да не ги дариш с поколение. Свий гнездо, не се притеснявай. Никоя няма да ти вземе скъпоченното ВТ имане. А дори да го направи, ако е свестна и си гледа детето /децата/, тогава и да и оставиш всичко и да си набиеш шута къде щеш, пак ще си доволен.
                            А баща ти още повече.
                            Брат ми е като тебе и много му се дразня. Аз съм обратен- правя само деца и дългове! Затова набивам всичко в имоти, иначе ще изтечат много бързо всички други ликвидни нещица. Чудя се защо така съм се заинатил със златото и не го давам на никой. Може би от сантимент пак, че имам много от роднини в наследство.
                            Дано намериш най-доброто решение за теб и баща ти!

Коментар

Доведи женска и ще се оправят нещата. Освен ако не си почитател на София-прайд
                              Женските учудващо много ме кльопат. Нямам идея защо, щот' не разбирам женското мислене.

За какво да я водя кат' мо'а си набия шутовете дет' си искам, ама до 1 година старчокът ще е пътник кат' остане сам кат' кукувица. Нито така - нито онака.

Майната му, к'вот стане - то може аз да изпреваря старчока, ама не ми пука. Ще бъда готин, секси труп със сигурност. Дано ме опазят от некрофилки

Коментар

Бау-бау, добри 'орица!

Времето тия дни навън не е за мъже. Иначе да се изфукам мащерката ми най-сетне се хвана, щот' я бях отписал посред лято да присаждам от чим с троскот и други треви в саксия.

Сега старчокът съм го пратил да бере риган, че по Еньов ден ходил сутринта, ама се върнал с 1 кесийка само.

Мислех да го базикам защо не се е върнал с 77 билки и половина, както повелява традицията. Тая половината е за новата болест, която ще излезе през новата година, ама чувството ни за хумор е различно и за т'ва си затраях.

Пак един зелен бобец му спретвам по класическа рецепта, остана само да забъркам брашно с вода, солта, магданоз и няколко скилидки чесън е готов. Даже съм му набил 1 лъжица захар да не каже, че пак му било кисело заради доматите.

Ама 2 дена кат' го отсвирих да се спасява сам и той карал на филии с шунка и днес нещо сам предложи: "Бе, оня зеления боб в хладилника да не се "развали"?

Викам хапва ти се зелен боб ли? Тоя път вика - да. Викам - имаш го бягай за риган и след час ще е готов
                                Доведи женска и ще се оправят нещата. Освен ако не си почитател на София-прайд

Коментар

Working...
                                X