IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз да Ви кажа: Добро утро!

Не съм пускала май Хосе Фелисиано:

http://www.youtube.com/watch?v=P89XFD7CRcI
    http://www.youtube.com/watch?v=yXeh9...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Единия е депутата, другия много силен баровец... Малко дразнещи ама стават щото яко поркат и добре изкарахме...
      Добро утро tnm
      Добро утро Космо, добре дошъл !!!

Добре си си изкарал. Дано да е свършила вече кризата и да ти тръгне бизнеса.

Във връзка с това, което цитирам от поста ти
      Преди много години на един кораб. Половината екипаж се беше сменил. Чух как "старите" обсъждат един от "новите" колеги.

– Е как е, как е бургазлията, става ли. Да не е калпазанин и да го носим на гърба си.
      – А, няма такова нещо. Стабилен човек е. Много е печен. Вчера пихме, хубава ракия донесъл, знаеш ли как му дърпа жабата.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Здравейте и от мен.. Вече съм си в БГ.. Вчера си дойдох ама доде свърша разно спешни дела та чак днес ми остана врем да видя Инвестора...

Заре прекрасни снимки си направил..

Аз изкарах добре в Гърция.. Много си починах. Малко в началото по нервно тръгнах че пак жена ми ядоса и педал с койот живея, че бяха викнали полиция още като разбрали че ще отида да ги видя.. Стана ми смешно - две гърчета полицайчета дето в кръста са колко бицепса ми решили да ме плашат... Ама не ми се правеха циркове - видях се с детето, дадох им едни документи и си отидох в един хотел на Халкидики.. Много скъп хотел но си заслужава, защото ги няма дразнещите туристи нисък клас, дето крадат плодовете от шведската маса и си ги ниосят на плажа... Дойдоха и една компания мои поснати... Единия е депутата, другия много силен баровец... Малко дразнещи ама стават щото яко поркат и добре изкарахме... В хотела предлагаха елитни украински компаньонки (не само курви, а може да си я наемаш за цял ден за каквито представителни дейности ти трябват) и за две седмици си уплътних почивката в интимен план.. Особенно едната я наех за 4 дни - Униклана секс машина. Снимала над 100 интернет клипа в Унгария, перфектен английски, не много красива но изключително сексапилна и много гъвкава и перверзна... Едната вечер ни арестуваха че правим секс в колата пред една таверна... Едната вечер правихме групов секс с една нейна колежка, а на другата я чукахме двамата с един приятел. Много отоврена мацка. Върна ми доверието в жените.

Два пъти карах коремен грип - Ринчето ще ми завиди ама се одефекирах целия.. Единия ден като ме присви на една алея, пълна с туристи и срам не срам деферирах в едни храсти и в две три заведения дойде си дойда до хотела.. И на другия ден уж се бях оправил, наядох се с риба и калмари, пийнах малко узо и пак от начало.. Па ме хвана в една таверна с много гаден кенеф и ме беше гнус да седна и така отгоре свърших работата.. Голяма свинщина стана - отзад по стената, по чинията, каот мъфин полят с горещ шоколад... Па няма тоалетна хартия.. Абе не е за разправяне. Добре че се оказа че и там има Имодиум та се спасих..

Сбихме се едната вечер с една компания английски футболисти и треньори (някакъв отбор от трета дивизия дошъл на лагер), та макар че ги ошамарихме ми избиха две коронки (единия с крак ме ритна по лицето) и сега ще трябва да ходя по зъболекари... Което е проблем защото нямам зъболекар. Ходих при един добър, ама му дължа два бона и хич не ми се плащат... Ще намеря някой друг..

Хайде наздраве (отворих си една бира) и да лягаме че съм много уморен.. Утре пак ще си пишем вечерта че цял ден съм зает.. Много бачкане се е натрупало, а като ме няма и народа се олабва яко.. Чак на един колега сина му комарджия, заложил при някакви лихвари семейното злато и утре ще ходя и с тях да преговарям... Дошли и два воза коли от Италия.. Трябва да ги видя всичките, кои са за ремонт, да платя на транспорта и някои от тях да отидат към Дупница, че там дължа на едни джамбази 20 бона за един джип (бях го взел за една курва преди година) и се разбрахме да им дам коли, вместо кеш... Абе да се таковаме и бизнесмените.. Все едно сме некъде у епохата на инките... В понеделник продавам един апартамент и един парцел в Студентски град, та ще скърпим и тоя и следващия месец... Дееба и държавата, дееба и живота дето го живеем.. Много сме малки и смешни.. Кога ли ще направим нещо истински значимо?

Коментар

• Малко романтика за старчоците
          http://www.youtube.com/watch?v=1HnOFwqpLRQ
          http://www.youtube.com/watch?v=sgwoG7hbwmg
          По-голяма част от поколението на 30-,едва ли ще почувства нещичко,но може би 30+,а още по -осезаемо дето сме вече 40+.........

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Разочарован съм, приятели!
            ...... 3.На Зарко - че най-вероятно му подобрих рекорда по символи в пост, и ще му се наложи да даде още повече от себе си в следващите.

Лека вечер приятели, и бъдете здрави!!!

П.П.П.Смисълът на общуването е в отговорът, който получаваш!
            Не се притеснявай, аз не се състезавам по брой символи, както ПРЕДПОЛАГАМ не се борят за мнения и заслужилите инвеститори.
            Опитвам пълно /според моите разбирания/ да изчерпя тема, която е предизвикала интерес у мен.

На Арти мога да дам такъв съвет: най-добре мръсотията "шупва" с фосфорна киселина /ортофосфорна/ - H3PO4. Работи се с ръкавици! Все пак, при попадане на пръски върху открити части от тялото - обилно се измива с вода - H2O, но не е опасно. Намазват се обилно не само фугите, но и плочките /с гъба/, оставя се 5-10 минути, а шупването почва веднага. Трябва добре да се проветрява! Накрая, при необходимост - се доизтърква и обилно се измива с вода. Плочките и фугите са като нови. Откъде се намира фосфорна к-на - не зная.

Други съвети не мога да давам. Всеки най-добре познава проблемите си.
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

П.П. Днес е Илинден и не се ходи на плаж. Морето винаги вземало жертва на този ден.
              И аз така знам
              http://dnes.dir.bg/news/sinemoretz-11608914?nt=4

Коментар

• И, за да завърша трилогията си тази вечер ..., ще пусна и това...

...уверение, че София има основания да се нарежда между най-красивите столици в света, та, пускам няколко снимки от Панчарево днес, нищо, че не са от есента, когато вълшебството на багрите е тотално... Зная, че Панчарево е запазена марка на Космо, но и повече да почакам – няма да ни пусне нищо /според мен/, защото приоритетите му са мааааалко по-различни... Зная, че и на него самият ще му се понравят красотите..., а на шлюза на езерото – може и да не си спомня кога е ходил..., забележително е сгромолясването на водните маси от 20-тина метра, но това е съпроводено с грохот и плясък, които се чуват на едно клипче, което може да пусна някога...

http://snimki.be//store/1/371342809082.JPG
                http://snimki.be//store/1/151342809133.JPG
                http://snimki.be//store/1/631342809168.JPG
                http://snimki.be//store/1/441342809219.JPG
                http://snimki.be//store/1/851342809263.JPG
                http://snimki.be//store/1/611342809387.JPG
                http://snimki.be//store/1/681342809418.JPG
                http://snimki.be//store/1/711342809476.JPG
                http://snimki.be//store/1/551342809510.JPG

Приятна ви вечер!
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Val, Мечо, Sergo благодаря ви че придадохте смисъл на поста ми, и то толкова скоро!

Val, най-вероятно Арти скоро ще сподели, особено ако сделката стане факт!

Мечо,
                  1. 1 не е ли равно на 3!?
                  2. Благодаря ти за 2!
                  3. Някакъв отговор е по-добре от никакъв отговор!
                  1. 1 е равно на 3, но майтап да става
                  2. Арти е готина
                  3. 3 е равно на 1 тогава и само тогава когато 1 е истина
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                    Пръво требе питаш Зарко.

.....
                    МОЛЯ, ЗАПОМНЕТЕ СЛЕДНОТО:

Сергич, хайде сЯ с теб да се разберем сериозно. Ще ти кажа – разбира се – пред всички, че никоя дама от тук не свалям, нито имам някакви други претенции към някоя от тях. Това, мисля, е достатъчно, за да си поемеш нещата в свои ръце, както ти си знаеш. Понеже отваряш дума за конкретен ник – Арти – то тя също ще потвърди, че не съм имал никакви амбиции спрямо нея.

В тоя смисъл – не е необходимо Арти за нищо да се допитва до мен, сигурен съм, ДОРИ, че не претендирам също и да я осиновя, защото вече имам две дъщери /колкото съм пожелал да имам.../, като едната е по-голяма, а другата – по-малка от Арти. Вече съм казвал тук, че те – двете ми дъщери – са най-красивите и любвеобилни създания на този свят!

Мисля, че с горното не съм дал някакъв повод за двусмислия, както и че бях достатъчно изчерпателен, за да е необходимо да отговарям на повече въпроси! Сигурен съм, че и друг път съм уверявал всички мъжки никове /а защо не и женски никове???...в случай на ориентация от вида „лесбо“.../, че не съм ви конкуренция относно дамите, представени тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Зарко, не ми е нужно да ползвам Уикито за нещо, което съм учила с интерес. Имам услужлива дългосрочна памет

Това съм запомнил аз от старите българи: „Ученото си е учено...“ /имаше и нещо друго в сентенцията, но нещо ме си губи по-натам.../

Лично аз, толкова нахъсана памет – дългосрочна и услужлива – ПОЧТИ не съм срещал...

И логиката ти е желязна – софистика и толкоз!

Ми кВо пък толкова ще се оправдавам? Аз само казах, че и черната боровинка, и червената, преди да добият окончателните си цветове, когато са годни за консумация, са били зелени. Черните, обаче, след зеленият цвят – почервеняват /без да стават от типа „червена боровинка“, но все още не са добре узрели, каквито се срещат и сега – недобре още узрели..., така че - голяма част от черните боровинки, все още зреят/..., а след почервеняването – узряват, т.е. - стават черни.Признавам, че не съм учил толкова за боровинките, колкото теб, ТНМ и като така – признавам образованието ти, прекланям се пред твоята магистърска степен, като – на колене – целувам крайчето на твоята тога....

Иначе, благодаря за това, че четеш постовете ми – не мога да не се лаская от факта, че имам толкова начетена фенка... Между нас казано, трудно ми е да преодолявам такива височини, защото доста си вдигнала летвата на познанието с тая си дългосрочна памет...

Ми, да си призная, аз пък гледам да позабравям подробностите – и се радвам, когато съумявам да направя това: колкото повече забравени неща, толкова по-малък тормоз и досатъчно време за пряката работа... /а аз не мисля да защитавам докторантура на тема боровинки, достатъчно ми е да ги откъсна, или – по-често - да си купя, когато ... не са червени..., а къде растат червените – дори не ме интересува..., защото черните са достатъчно вкусни, сочни плодове..., най-много ми харесва да взема бял сладолед и да го натъпча с боровинки, черни – разбира се... /

Last edited by zarco; 20.07.2012, 22:12.

Коментар

• Val, Мечо, Sergo благодаря ви че придадохте смисъл на поста ми, и то толкова скоро!

Val, най-вероятно Арти скоро ще сподели, особено ако сделката стане факт!

Мечо,
                        1. 1 не е ли равно на 3!?
                        2. Благодаря ти за 2!
                        3. Някакъв отговор е по-добре от никакъв отговор!

Коментар

Разочарован съм, приятели! :
                          ..........., ще получите истинската цел и мотив за неговото написване, на които за съжаление (мое и най-вече нейно), вие съвсем не откликнахте . А те, според мен са:
                          1.Наличието на актив, в случая обявен за продан, с което се оправдава и присъствието й в един от най-добрите инвеститорски сайтове в БГ

Гат си прав,....прав си.

Ма тя, кат се праи на гламава, от па ние да се минеме?

Само дето ти излезе по-ербап и ги накаканиза ала право куме в очи.

Коментар

...
                            1. Много е дълго и засукано
                            2. Ама се разбира
                            3. Ама е много дълго и засукано
                            tnm

Коментар

• Kev, съгласна съм с констатацията ти. От друга страна материята е деликатна и ако Арти сама не пожелае да сподели- няма как. Аз лично в прав текст на няколко пъти съм я питала- още в началото на появата й тук.
                              Този "актив" има финансова, но и емоционална стойност предполагам.

п.п.Арти, не влагам никаква ирония и искрено ти съчувствам.

Коментар

• Разочарован съм, приятели!
                                Цял следобяд "загубен" в съвети как да лъснем банята! Не че не е важна чистотата и хигиената, ама много повърхностно сте подходили всички (без изключение) към първия пост на Арти по темата, който аз тутакси ще цитирам и впоследствие на бързо (не като Зарко ) ще анализирам и синтезирам. Та, ето го и въпросният пост от три и нещо днес следобяд:

Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                                Tnm, Вал и останалите момичета дайде съвет как се почистват добре фугите в банята. Сега се мъча с четка за зъби и "Роли" (обаче съм до кривата круша) не знам каква площ е но на височина като гледам трябва да е 1,90 м
                                Не че изглеждат измърсени, но като тръкна и светва, пък ми се ще като идват на огледи хора да е изпипано максимално, поне което зависи от мен, щото има неа които така или иначе не мога да направя
                                В него аз съм болднал четири, според мен ключови израза, които носят като цяло всичката нужна ни информация за проблема така прилежно дефиниран от авторката Та, какво беше моето учудване когато преди малко прехвърлих всички мнения в темата след въпросното, и с удивление установих че далите становище на 100 процента сте акцентирали единствено върху въпроса: "Как най-бързо и ефективно да се почистят фугите на плочките в банята", а не сте засегнали други две, според мен основни неща, които Арти подсъзнателно или не е целяла да "натрапи" у нас нейните събеседници. Какво имам пред вид:
                                Четейки този толкова интригуващ и молещ за вниманието ни пост, аз (също подсъзнателно или вече от известен опит ) реших да вложа малко out of the box thinking или с други думи да се опитам да почета между редовете му, и интуицията ми ме наведе към следните изводи, относно неговото съдържание, цели и мотив:
                                Артемида е структурила поста си изключително професионално като градация на неговите цели, но не е предвидила това че постнат като текст в даден форум, той не би изпълнил изначалната и основна функция, така както би го направил ако е изказан с думи насред компания от близки хора и приятели Неписаното правило, че това което чуеш последно в дадено изложение би ти направило най-голямо и силно впечатление, тук просто не е изиграло своята роля, още повече че няма как да се усети интонацията или пък да се видят изразът на лицето и жестовете, но тя като добро и мило създание просто не е имала друг изход, освен да се включи в дискусията ви за "най-ефективният начин за почистване на плочките" За, което разбира се заслужава само респект и уважение! Май бяха едно и също...
                                Прочетете болднатите от мен изрази в поста отзад напред, и според моето скромно и неангажиращо мнение, (което дори тя самата не би могла да потвърди, предвид че това е било най-вероятно продукт на подсъзнанието й), ще получите истинската цел и мотив за неговото написване, на които за съжаление (мое и най-вече нейно), вие съвсем не откликнахте . А те, според мен са:
                                1.Наличието на актив, в случая обявен за продан, с което се оправдава и присъствието й в един от най-добрите инвеститорски сайтове в БГ
                                2.Глаголът "мъча" предполага усилия, труд, дори в известна степен страдание, нещо което би направило да изглежда много по-значимо в нашите очи едно младо и очарователно момиче.
                                3."Основният" уж въпрос: "Как да почистя фугите?", събрал толкова много, но според мен и толкова ненужна информация
                                4.Нарочното отправяне на въпроса конкретно към дамите от форума, би породил двойно по-голямо внимание, което се и оказа факт, и от противоположният пол.

Та, толкова според мен по случая! Начесах си клавиатурата, направих си гимнастика на мозъка, и моля да бъда извинен за отнетото ви време, ако сте решили да прочетете мнението ми!

П.П.Искрените ми извинения обаче отново бих подредил в низходяща градация, според това как аз чувствам нещата, а именно:
                                1.На Арти - ако повечето от това което написах не отговаря на истината
                                2.На всички писали по темата и дали толкова изчерпателни отговори на "основния въпрос".
                                3.На Зарко - че най-вероятно му подобрих рекорда по символи в пост, и ще му се наложи да даде още повече от себе си в следващите.

Лека вечер приятели, и бъдете здрави!!!

П.П.П.Смисълът на общуването е в отговорът, който получаваш!

Коментар

Working...
                                X