IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Не са трактати, а притчи. И не ги е цитирал, а ги е анализирал.
    И според мен доста успешно!
    Пък аз помислих, че постнал "Канон за пътя и неговата сила" в оригинал и аз съм пропуснала събитието
    Защото той от време на време наистина пуска цитати на испански, френски или немски
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Бре, кога е цитирал китайски трактати в оригинал!?
      Не са трактати, а притчи. И не ги е цитирал, а ги е анализирал.
      И според мен доста успешно!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Къде забрави китайския!?
        Бре, кога е цитирал китайски трактати в оригинал!?
        Мечо

Коментар

Да, нещо като Херес!

П.П. Добре, че е Чичко Гугъл преводач, защото с този италиански, испански, френски и от време на време немски, съвсем се обърках. Полиглот такъв
          Къде забрави китайския!?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Mit Schnaps gemischte
            Trinke ich den Wein
            Да, нещо като Херес!

П.П. Добре, че е Чичко Гугъл преводач, защото с този италиански, испански, френски и от време на време немски, съвсем се обърках. Полиглот такъв
            Мечо

Коментар

• "Ето защо аз знам
              ползата от бездействието.
              В света няма нищо по добро
              от безмълвното поучение,
              от ползата на бездействието.
              "

Философията Дао

Tnm, ти сякаш си му диктувала на Лао Дзъ
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Що не кажеш на човека, че яде за да живее, а не живее за да яде.............

Ти готвиш на ядене, колкото едно етиопско село за една седмица......
                Нека хапва, бря.

Щом хрупа - значи е здрав, демек има апетит. Ако го загуби няма да е добре и ще има да умувам ко ста'а

Коментар

Ъм, аз може да дойда на Арбанаси като се разхлади. Ей го де е септември
                  Ей, го де е Арбанаси

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Щот не познаваш старчока.
                    Той яде колкото едно етиопско, едно камерунско и приходящитите им сателити - като Столипиново.
                    А и постите им се разминават, щото решават като се събудят коя "религия" ще изповядват.

Коментар

Ахъъ И най-вероятно го е разреждал с вино, защото е било Йордановден
                      Mit Schnaps gemischte
                      Trinke ich den Wein
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        Здравейте.. Е сега станах че днес си дойдох от гръцко.. Много добре изкарах.. В Сандански на отиване реших да преспя една нощ че бях много пиян и ме хвана страх да не ме спрат на границата... Викнах си една кака и много ми хареса и се спазарихме да я водя смен на гърция.. Млако скъпо ми излезе, защото и платих за 4 пълни дни, ама поне си осигурих секса за почивката... Даже утре идва в София мацката, малко тук да поработи за едно мое момче, па и аз да си довърша започнатото...И се утрепах от пиене... Толко Плумари и калмари си вкарах в корема, че щях да уъмра.. Едната вечер повърнах цял калмар.. Кка съм го глътнал още е мистерия за мен (гледам тук бая мистерии сте разисквали та може и по този въпрос да помислите). Единствено негативно че пак ме арестуваха на Халкидики.. И пак за уриниране и дефекиране в парк.. Дееба и гърците... Па се оказа че имам 1 100 евро неплатени глоби.. Една превишена скорост и едно дребно хулиганство... Ха наздраве. Липсваше ми българската ракия та си отворих една бутиолка с разните мезета дето си домъкнах от Гърция (разни сирена, маслини и мариновани мезета...)..

Бат Маранди пратих един агент на Арбанаси - няма да е там да пращам италианеца. Много било скучно, хотелите били мноог опоскани и пълни с румънци и селяни.. Механите не били лоши, но нищо особенно.. И той като теб по му харесал Люляка от Извора... Резервирах им във Велинград - малко е селско ама като нама друго.. Да се ебем и туристическата дестинация. Няма едно ямсто за нормални туристи - станахме държава само за пиене и курви за по една кутия Виктори... Утре па нема да се работи, ама във вторник, жив умрял отивам на работа, че бая време не съм ходил... Ха наздраве.
                        с велинград си се прецакал-основния път е в ремонт-през белово и юндола-пътя ужасен -днес ми заваряхя джантата и хвърлих гума -избалонирала се на мястото на удара.пътя е през банско ,елешница -нямам думи за толкова ужасен път до юндола-светофари пропускат само в едната посока,колите в индианска нишка т.н.
                        пращай ги в банско-днес се разплух от парни бани,сауни и джакузита и басейни
                        жена ми как ще ме качва на вихрен
                        а каква телешка глава ядох с мавруд
                        битовизми

пс-не ми работи копчалъка за главни букви соррри
                        Last edited by MILOM; 20.08.2012, 21:09.
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          .........даспретна на старчокът един хлебен пудинг ала Ню Орлианс, ......!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Шнапс ???
                            Ахъъ И най-вероятно го е разреждал с вино, защото е било Йордановден
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Ряпа да яде Ароновски.

Тоя филм е готин.Биографичен.За Смонафта.Гледал съм го.

А за тоя дет ти говора е кат Фокнър.
                              Ма требе да си чела "Селцето", Имението", "Градът".
                              Другото не се брои.
                              Last edited by sergo; 20.08.2012, 20:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Никакви рецепти. Ти си унищожител на продукти

Щях да нахраня цяло африканско село с т'ва дет' си потрошил.

Щот готвиш професионално.Демек - има за кого.
                                Пъм аз като готва, се ми текат лигите.Свърша ли - допивам бутилката.
                                А манджата мухлясва.

Коментар

Working...
                                X