If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Момци знам, че сте умни пичове и ви харесвам, но все пак тук е тема за стари и улегнали кучета- олабете напрежението по друг начин и не се нападаите излишно
Не мога да разбера защо двама готини хора са се хванали така яко за гушите.Не разбирам и за какво е спора и какви са очакванията от него.Да вземете да се съберете и да ударите по няколко пивцета че дявол ще ви вземе.
Няколко пъти те помолих да си припомниш лекциите по математическа логика. Ако го беше направил нямаше вече цяла седмица да освинваме форума заради тебе и мързела ти. Работел бил той. Все нямал време. Все не му стигало времето да оправи цяла България. Тя България затуй е на това дередже, щото се корабостроители дето не са строили кораби се натискат да я оправят !!!
Чилякът накрая на статията си е написал: "Въз основа на 50 годишен опит ......."
Но и ти си решил да влизаш в графа "писатели", а не "читатели" явно. Мечовизмът е заразителен.
Първо да се изцвъкаме, а па после някой да ни чисти подире
П.П. Забравих план Б: Всеки в БГ-то е минимум с 50 лазарника опит в гъбарството. С лопата да ги ринеш такива
Аз като има 35 годишен опит в секса да не би да съм акушер -гинеколог.......
Почти всички манатарки кати ги скъсаш си променят цвета - посиняване, почерняване, позеленяват и т.н. Това не значи , че са отровни.....Напротив - вкусни са.....
Чилякът накрая на статията си е написал: "Въз основа на 50 годишен опит ......."
Но и ти си решил да влизаш в графа "писатели", а не "читатели" явно. Мечовизмът е заразителен.
Първо да се изцвъкаме, а па после някой да ни чисти подире
А, аз ли имам блог с претенциите да уча всеки на всичко.
Аз ли се фукам, че мога и аксиомите да докажа биля
Аз ли не работя по специалността си ама цакам тоя и оня с КАМАРИ дипломи
Тва с гъбите... - не е майтап работа. Много ги обичам пустите манатарки, ама не смея. Спомням си навремето с дядката ходехме за манатарки и булки. Действително въпреки че ги познаваше, режеше всяка гъба. Инак не знаех че Козовски е и гъбар Купувам си от време навреме сухи манатарки Мое пък да им е изветряла отровата
Коментар