IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Момци знам, че сте умни пичове и ви харесвам, но все пак тук е тема за стари и улегнали кучета- олабете напрежението по друг начин и не се нападаите излишно

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Бах мааа му. Що не се прехвърлите в тази тема. http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12295
      Така се е разгорещило, че и невинни го отнасят
      Виж, колко светски комуникирам и ако ми посочиш една моя "кавга или ругатня" на лична основа, ще ти се извиня, че си прав и имаш основание.

Дотук, бегло минахме през теми за гъбите и разликата между граматика и правопис.

П.П. Благодаря предварително, ако ми намериш нещо обидно към някого в мой постинг. Ще имаш по бира за всяко свое "откритие"

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Бах мааа му. Що не се прехвърлите в тази тема. http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12295
        Когато говориш така излиза, че и заради мене невинни го отнасят. Би ли ми цитирал мой пост в който намесвам трето лице
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Не мога да разбера защо двама готини хора са се хванали така яко за гушите.Не разбирам и за какво е спора и какви са очакванията от него.Да вземете да се съберете и да ударите по няколко пивцета че дявол ще ви вземе.

Коментар

• Няколко пъти те помолих да си припомниш лекциите по математическа логика. Ако го беше направил нямаше вече цяла седмица да освинваме форума заради тебе и мързела ти. Работел бил той. Все нямал време. Все не му стигало времето да оправи цяла България. Тя България затуй е на това дередже, щото се корабостроители дето не са строили кораби се натискат да я оправят !!!
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Чилякът накрая на статията си е написал: "Въз основа на 50 годишен опит ......."

Но и ти си решил да влизаш в графа "писатели", а не "читатели" явно. Мечовизмът е заразителен.

Първо да се изцвъкаме, а па после някой да ни чисти подире

П.П. Забравих план Б: Всеки в БГ-то е минимум с 50 лазарника опит в гъбарството. С лопата да ги ринеш такива
              Аз като има 35 годишен опит в секса да не би да съм акушер -гинеколог.......
              Почти всички манатарки кати ги скъсаш си променят цвета - посиняване, почерняване, позеленяват и т.н. Това не значи , че са отровни.....Напротив - вкусни са.....

Коментар

• Бах мааа му. Що не се прехвърлите в тази тема. http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12295

Коментар

Чилякът накрая на статията си е написал: "Въз основа на 50 годишен опит ......."

Но и ти си решил да влизаш в графа "писатели", а не "читатели" явно. Мечовизмът е заразителен.

А, аз ли имам блог с претенциите да уча всеки на всичко.
                  Аз ли се фукам, че мога и аксиомите да докажа биля
                  Аз ли не работя по специалността си ама цакам тоя и оня с КАМАРИ дипломи
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Този професор е акушер - гинеколог......
                    Що гъбички е хващал, наблюдавал и лекувал.....( най вече червеностеблени горчивки...)

П.П. Забравих план Б: Всеки в БГ-то е минимум с 50 лазарника опит в гъбарството. С лопата да ги ринеш такива

Коментар

Липсва му пагона/чина в цивилизацията, иначе смятай кат' се развихри такъв к'во става
                      Та, колко кораба си построил ???
                      Колко аксиоми си доказал ???
                      Колко дипломи имаш ???

Ееех пуста завист...
                      tnm

Коментар

• Бе ти след като не си работил по специалността си как тъй даваш акъл на сички българи за сичко ???

Иначе историята я знаеш повече от повечето от колегите. Съгласен съм. Не колкото мене, ама знаеш все пак доста.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Mного началник тука бе ееееееееееее.
                          Липсва му пагона/чина в цивилизацията, иначе смятай кат' се развихри такъв к'во става

Коментар

Че не правиш разлика между граматика и правопис е видно отдалеч

В момента ти "беля" люспичките една по една, за да види форумО истинската ти същност ( смигам ).
                            В момента форума вижда кой е гадняра !!!

Форума вижда и кой завижда !!!

На форума му е ясно и кой не работи по специалността си !!!

На форума му е ясно и кой си мисли, че аксиомите се доказват !!!

Имаш късмет, че малко хора я разбират философията иначе щеше да им е ясно, че и там само се надуваш !!!
                            tnm

Коментар

Има една френска сентенция: "Свикнали сме с глупаците, които се смеят над това, което не разбират."

Оборвай проф. Иван Козовски ( той поне до 3 двойника е издирил, а Русото ти казва, че са повече )

"Двойници на ядливите манатарки са дяволската гъба, червеностеблената горчива и огненокафявата манатарка."

Read more: http://www.narodnodelo.bg/news.php?n...#ixzz24BjxpDoY
                              Under Creative Commons License: Attribution

П.П. Все забравям, че ти береш булките с чувалите. Екскюз ми
                              Този професор е акушер - гинеколог......
                              Що гъбички е хващал, наблюдавал и лекувал.....( най вече червеностеблени горчивки...)

Коментар

• Тва с гъбите... - не е майтап работа. Много ги обичам пустите манатарки, ама не смея. Спомням си навремето с дядката ходехме за манатарки и булки. Действително въпреки че ги познаваше, режеше всяка гъба. Инак не знаех че Козовски е и гъбар Купувам си от време навреме сухи манатарки Мое пък да им е изветряла отровата

Коментар

Working...
                                X