IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пфуу ...

Русото звънна на 1 приятел и изчезвам да къркам, че 2 не видя вече - само едно-три, едно-три .....

Праснах набързо на старчокът гъби с масло ( задушени ) и бекон с мащерка. Смесих му ги в една тенджерка с капак, наблъсках ги чесън на прах и чер пипер и да се оправя кат' се прибере. Даже не съм ги опитвал - хихи

П.П. Спартов,

Мечката ще виси на сушата дълго време, ама още не го знае, а па Русото не обича да казва тъжни вести, щот' "лошите" вестоносци ги трепели навремето

Ай, Дзън и до по-късните часове!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Калий, Йод, Фосфор
      Пелени, памперси, пюрета и детски колички......

Коментар

• На празен кораб - всичко е възможно !

Истината е,че няма кво да се фрахтова и положението е трагично ....Неслучайно наскоро исках да пусна на другаря пом.-полит следната графика:

....която наложена върху сток-маркета доказва какъв голям Балон е последния
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
          Ами понякога имам странни вкусове има дни, в които ми се яде определена подправка ама много и тогава - отива иначе с копър е по-добре и една филийка, а ако има доматче - пей сърце Айде ,че съм гладна. Днес ми се ядат банани, орехи, риба и копър, май ми липсва нещо, трябва да видя какво имаше в тях
          Хубав уикенд!
          Калий, Йод, Фосфор

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/152144
            Това възможно ли е

Коментар

• Пфуу ...

как ме вкарва във филми подобно нЯщо, щот' почвам да си го представям и как ще стане от А до Я - хихи

Може да стане така, както дума Арти, ама е изпуснала малко сок от лимон или малко ябълков оцет ( т.е. не силен оцет ).

И тогава и копъра ще си влезе кат' у тях си

П.П. Бих й препоръчал между ред патладжан и ред тиквички, да хака и филийки хляб, да стане като "канапе", т.е. по 1 ред филийки между пластовете, за да обере мазнината и да разтвори вкусовете, като ги абсорбира.

Ама, много олио заминава с такива гозби, бря. Тия жени олиото го нямат за нищо да се таковам у гърба.

И да махне чубрицата, че ще пометна
              Last edited by marandi; 24.08.2012, 18:38.

Коментар

Чубрицата тича ли на тази комбинация?
                Русото па се замисли за тоя лук, метнат насред нищото. Демек, трябва му доматена заливка ( може и с пюре/лютеница, че най-бързо ще стане ) и чесън да балансира нещата, демек малко кисело и люто.

П.П. За зеленчуци и чубрица и аз сефте чувам. План Б: Маха се лука, ръга се чесън и сос от кисело мляко и майонеза отгоре като заливка. По-скоро малко риган и черен пипер може се охака, ама кат' не съм го пробвал т'ва как да кажа. Магданоз никога не е излишен и малко люта чушка ( от консерва ) би влязла добре на тая манджичка.

Готвенето е фантазия преди всичко, импресия от вкусове и цветови гами
                Last edited by marandi; 24.08.2012, 18:17.

Коментар

Чубрицата тича ли на тази комбинация?
                  Ами понякога имам странни вкусове има дни, в които ми се яде определена подправка ама много и тогава - отива иначе с копър е по-добре и една филийка, а ако има доматче - пей сърце Айде ,че съм гладна. Днес ми се ядат банани, орехи, риба и копър, май ми липсва нещо, трябва да видя какво имаше в тях
                  Хубав уикенд!
                  There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Чубрицата тича ли на тази комбинация?

Коментар

• Oтивам да си направя печени патладжани, тиквички, чушки и лук само в олио на фурна с прясна чубрица или копър. От три дни това ям и все още ми харесва Бон апети!

http://www.youtube.com/watch?v=3-rqn...eature=related
                      There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Тези каперси са ми много отвратителни. Добра замяна си направил. Гадовете в Талянско много често ги ръгат по пиците
                        Френските каперси ги водят уж по-по-най- .....

Ама, кажу му каперси и не ги обиждай повече - хихи

П.П. Със зелена обезкостюлчена маслина и собствената й марината е най-добре за тая салатка. Избягваш да прецизираш точна марината, а ползваш готовата, която е 'ноу секси

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          каперсите ( от рецептата ) ги заместих със зелени обезкостени маслини и зехтин, ..
                          Тези каперси са ми много отвратителни. Добра замяна си направил. Гадовете в Талянско много често ги ръгат по пиците

Коментар

• Бау - бау, добри 'орица!

Охх ... Русото дали не си спретна 3 супер тлъсти и сочни пиперки бюрек? Я, да помисля?

Хакнах едната пиперка сега с една средиземноморска салата от страни, демек домати, суха франзела, натрошена, босилек и каперсите ( от рецептата ) ги заместих със зелени обезкостени маслини и зехтин, черно пиперррр-че и мъничко солчица.

Салатата се обърква, за да може сухия хляб да поеме сока от доматите и се оставя да престои поне 30 мин., а босилекът се къса на ръка.

П.П. Последното е за Серго, че е с 2 леви ръце за готвене и после пак ще каже, че нещо не е разбрал и на него по-сложна рецепта от айрян - не трябва да му се дава

Ай, за Дзън-будизЪмъ ....
                            Last edited by marandi; 24.08.2012, 16:43.

Коментар

• за какви жеги шпрехате не разбирам
                              сутринта излязох с фланелка с дълъг ръкав на разходка
                              ама каква походка вадя-ако ме види режисьора на Робокоп
                              ще направи продължение
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Добро утро, Мечо!
                                Добро утро, тайфата!

Довечера съм на сватба, ама като гледам какво е временцето навън ми се иска да не е вечерна, ами най-малко нощна

Хубав ден на момичета и момчетата!
                                Добро утро tnm
                                Добро утро красавици и юнаци

Цъмбурнах се. И се поразходих по плажа. И колата ми се счупи на връщане, добре, че до нас. Оставих я в един сервиз да я оправят.

Весело изкарване на сватбата !!!
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X