IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро tnm
    Добро утро красавици и юнаци

Разбрах я най после философията !!!

Хората правят този избор, който е свързан с най съблазнителния подкуп !!!
    Не знам дали Афродита е била най красивата, но го е владеела познанието.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Не съм пиян щот' след малко пак ще потъргувам на борсите, ама баси милия жест - да ме кара до в къщи - Хъх ...
      Седи мирен бре На кви борси ще търгуваш по нощите То няма отворена борса в момента Само GLOBEX дъни

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Благодаря за грижата ,но вече смених плочата, сега съм на газирано десертно италианско вино просеко с камембер и синьо сирене и тиквички на фурна с кисело мляко.
        Лордов,

енергия може да се набавя по много начини и една малка част от тях е храната и течностите.

По принцип всичко, което те кефи ще ти помага и всичко, което ти писва - ще те трови.

П.П. Русото голям смях - ходих на 1 приятел в кръчмето. Кърках си кротко, той бачка до 1ч и ме натовари на колата си да ме стовари пред входа.

Викам му ще си викна такси, бре - той вика сядай. Баф ма'а малките жестове на 'орицата могат да те трогнат

Не съм пиян щот' след малко пак ще потъргувам на борсите, ама баси милия жест - да ме кара до в къщи - Хъх ...
        Last edited by marandi; 28.08.2012, 01:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
          Да, опасно е, както казва и тази история.

Но аз съм готов да рискувам! И да избера една.

Нека само пуснат тук по 3 снимки - портрет, в цял ръст, отпред, монокини, и в цял ръст, отзад, без монокини.

И ше се жертвам, да знайш...
          Без да съм специалист по женската част - нашите не са за тезгяха и да се продават.

Стават готини майки от тях и т.н.

П.П. Иначе като мъж оценявам майтапа, който си се опитал да вкараш

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Хъ, представи си, че те извикат за съдия и трябва да определиш, коя е най. Като Парис Троянски.
            Да, опасно е, както казва и тази история.

Но аз съм готов да рискувам! И да избера една.

Нека само пуснат тук по 3 снимки - портрет, в цял ръст, отпред, монокини, и в цял ръст, отзад, без монокини.

И ше се жертвам, да знайш...
            Свободен във виелицата.
            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Спя на тази страна, на която трябва/искам т.е. правилната.
              Правилната не е правилната
              tnm

Коментар

Спя на тази страна, на която трябва/искам т.е. правилната.
                Що я не спим на Луната.

Та затова те питаа де...

Ти в кви случае спиш на Луната?

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                  +1
                  ... а другите са ми tnm, арти и съни
                  Хъ, представи си, че те извикат за съдия и трябва да определиш, коя е най. Като Парис Троянски.
                  tnm

Коментар

• Спя на тази страна, на която трябва/искам т.е. правилната.

Коментар

Бебе Манков,

не се дразни с Мадам Шъ, че ми е от любимките в тоя форум, особено по интелект, но тя е много деликатна

П.П. Луната бавно и славно се отдалечава от Земята и когато излезе от орбита животецът на Земята ще изчезне.

Хубавата новина е, че дотогава има милиони години и Русото едва ли ще е живо да го потвърди

Та, да си къркаме - днес поне Господ даде ден за къркане
                      +1
                      ... а другите са ми tnm, арти и съни
                      Last edited by kev; 27.08.2012, 21:12.

Коментар

П.П. Луната бавно и славно се отдалечава от Земята и когато излезе от орбита животецът на Земята ще изчезне.
                        Бе и аз така, еле па кат съм пийнал... она Луната ту ми идва, ту ми бега

https://www.youtube.com/watch?v=F_1f6LUc1eE

Коментар

Манков, стига си ни изпитвал.
                          Ти на коя стран спиш?
                          На тая или оная?

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                            А бе те на коя стран беа кацнали - на тая или оная?

Щото тая стран си я познавааме добре още, е-е-е, от времето на дедо ти Галилей, де.

É кво е в началото на оная стран на Лунътъ:
                            https://www.youtube.com/watch?v=F_1f6LUc1eE
                            Бебе Манков,

не се дразни с Мадам Шъ, че ми е от любимките в тоя форум, особено по интелект, но тя е много деликатна

Хубавата новина е, че дотогава има милиони години и Русото едва ли ще е живо да го потвърди

Та, да си къркаме - днес поне Господ даде ден за къркане

Коментар

Лордов,

ще направиш шкембе така, бря. Бира се кърка без мезе, даже храна се хапва без течности, защото в храната имаш вода и чак като хапнеш си пийваш нещо после.

Газировката на бирата хептен скапва нещата, затова ръгай резен лимон да я обира лимонената киселина.

П.П. Русото в тялото е кат' 20 годишен ( смигам ) - не се фукам, просто факт.

Демек, трепеш се така и ще имаш проблеми с килограмите.

Някой ден, ако не съм пукнал ще ви напиша една безплатна книга: "Как се става профи-пиянка и да мязаш все на 20-сет години"
                              Благодаря за грижата ,но вече смених плочата, сега съм на газирано десертно италианско вино просеко с камембер и синьо сирене и тиквички на фурна с кисело мляко.

Коментар

• Манков, стига си ни изпитвал.

Коментар

Working...
                                X