IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Сега ще замоля Кев да се включи и освен за нивото на Дунав да даде и пресни новини за температурата у РусИ!
    Като виждам какво е в Балкана, представям си ситуацията там.
    Специално заради вас отидох до колата да проверя. Спряна е под една рехава сянка, а термометърът е отвън под огледалото - 42 (по Целзий)!!!
    Веднага се сетих за един филм "Ад под небето"
    До Дунава, макар че ми е на около 200 м, в момента по разбираеми причини не ми се слиза

П.П.Явно Дъглас Адамс ще се окаже прав, за съжаление
    Last edited by kev; 23.08.2012, 15:46.

Коментар

Сега ще замоля Кев да се включи и освен за нивото на Дунав да даде и пресни новини за температурата у РусИ!
      Ха, Руси е най юнашкия град. Там като е лято е лято. Обаче като е зима е зима
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Сега ще замоля Кев да се включи и освен за нивото на Дунав да даде и пресни новини за температурата у РусИ!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Да, а водата с температура от 4 градуса като "по-тежка" остава под леда.
          На времето имах един колега (на брега), името му е като фамилията, и селото в което живее има същото име. Един вид Едикойси Едикойсев от Едикойсево. Беше ходил на лов за патки на един язовир през зимата. Обаче ледът се счупил и той паднал във водата. Едвам го измъкнали. Оживя !!!
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Да, щото ледът остава отгоре !!!
            Да, а водата с температура от 4 градуса като "по-тежка" остава под леда.
            Мечо

Коментар

При 4 градуса по Целзий вода е с най-голяма плътност. Нарича се температурна аномалия на водата. Тя в основата на съществуването на биологичните видове в реките през зимата.
              Да, щото ледът остава отгоре !!!
              tnm

Коментар

Не съм сигурна И някакво сбогуване с лятото ми се върти в главата
                Мдааа, мразя да се сбогувам с лятото
                tnm

Коментар

А бе, 4 по Целзий е, ама то дето е 4 по целзий там е и 40 по фаренхайт

При 4 градуса по Целзий вода е с най-голяма плътност. Нарича се температурна аномалия на водата. Тя в основата на съществуването на биологичните видове в реките през зимата.
                  Мечо

Коментар

• Пуснете си климатиците или си направете течение ако сте навън и в кола - сигурно е мор, поне докато заработи климатика Какво да ви пусна "разхладително" м?

п.п. и на мен ми е топло, а ядох някаква вафла и сега чувствам не добре, нещо ми секна трудовия ентусиазъм - трябва да се подхранва с други неща (така де, ентусиазма )

Поздрав от пингвините Theme from Antarctica - http://www.youtube.com/watch?v=GOwuniIgYXM

един дъждовно-прохладен следобед - http://www.youtube.com/watch?v=UAaRUmdlGL8

нещо нестандартно (с намигване) за коледата, когато снегът е завалял - http://www.youtube.com/watch?v=RLpr0zVFwMg

и с аромат на море - http://www.youtube.com/watch?v=9W0Z9_hMg8Q

леко мъгливо, но обещаващо - http://www.youtube.com/watch?v=kf1G2kteTfM
                    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Щото 40 по Фаренхайт е 4.44 по Целзий и затова го приех на доверие. Половин градус не е шега работа. 2-3 градуса по Келвин във Вселената се води "горещо" място.
                      А, и налягането трябва да е 1 атмосфера
                      tnm

Коментар

Щото 40 по Фаренхайт е 4.44 по Целзий и затова го приех на доверие. Половин градус не е шега работа. 2-3 градуса по Келвин във Вселената се води "горещо" място.

Коментар

То немаше ли филм ???
                          Не съм сигурна И някакво сбогуване с лятото ми се върти в главата
                          Мечо

Коментар

Трябваше да уточниш - На Земята тежи толкова, че и дестилирана да бъде.

(Аз не съм сигурен дали беше на тези градуси - приемам го на доверие.)

Иначе пак рискуваш да се "започнете" с Маранди.
                            tnm

Коментар

Трябваше да уточниш - На Земята тежи толкова.

Да !!! На нула метра над морското равнище
                              tnm

Коментар

при 40 по фаренхайт 1 кубически метър сладка вода тежи 1 тон
                                Трябваше да уточниш - На Земята тежи толкова, че и дестилирана да бъде.

(Аз не съм сигурен дали беше на тези градуси - приемам го на доверие.)

Коментар

Working...
                                X