IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Аз не твърдя, че няма скъпи курви, а че твоето с 3000 лева на час е все едно да гледам филм за Римската империя и актьорите да носят ръчни часовници. Някак си се губи автентичността на ролята, колкото и добър да е актьора.

Нямам нищо против твоите постове, дори напротив - харесвам ги. Само не се отклонявай прекалено от действителността.
    Що не. На някакъв американски филм за древни времена Орфей бил черен негър !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      друг твърди че в България вече нямало скъпи курви.
      Аз не твърдя, че няма скъпи курви, а че твоето с 3000 лева на час е все едно да гледам филм за Римската империя и актьорите да носят ръчни часовници. Някак си се губи автентичността на ролята, колкото и добър да е актьора.

Нямам нищо против твоите постове, дори напротив - харесвам ги. Само не се отклонявай прекалено от действителността.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Маранди, приятелски, отдалечи се малко от нещата край теб.
        Зациклил си.
        10 For i = 1 to 100
        20 If i = 99 Then i = 1
        30 Next i
        40
        tnm

Коментар

• Маранди, приятелски, отдалечи се малко от нещата край теб.
          Зациклил си.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Добър утро, Мечо!
            Добър утро, тайфата

Разтиках всички дръзнители от местообитанието и се сега се ширя из апартамента
            Хубав ден на момичетата и момчетата!
            Цъмбурнах се. И си набрах трънки, ама не точно край пътя ами малко по навътре, за да не ми стане кръвта синя като на римски патриций. Много хубаво време.
            tnm

Коментар

• Хубав уикенд!

http://www.vbox7.com/play:e5282615
              There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Добър утро, Мечо!
                Добър утро, тайфата

Можеше и до вечерта да изчаках за да кажеш "добро утро". В хабитата ти не са ли изкарали овцете още по тъмно и нарамили гегата и една кърпичка с бучка козе сиренце и комат хлебец?
                За мен пък вече е добър ден. Добър, добър, но със здрава суетня около новия каприз на щерката - гвинейско прасе! Взехме и едно чернооко на около месец от животинския пазар на "Подуяне". Но прасето беше най малкия проблем, после суетня около избор на клетка, талаш, поилка, хранителни смески, чесало, някакви витамини, гризалка и тем подобни. Освен това паркирането в района и оттеглянето от там беше през 9-кръга на ада! Купих си и аз козе сирене, няма само tnm да яде таквоз. По 9 лева килото. Като го попитах колко кози гледа, взе да ми разказва за тъщата, бабата, жената и как той не ги гледа, а е семейния дилър.
                Хайде лека, че трябва да си правя и кабинета. После от там ще ви досаждам по темата, когато няма да имам работа. Тоест през повечето време

Коментар

• Добър утро, Мечо!
                  Добър утро, тайфата

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    .....
                    Опитах се да ви покажа в условия на криза как се правят по над 100% на ден печелба и че всеки може - явно съм сбъркал и съжалявам.

Успех!
                    показва се съвкупност от последователни сделки за да се види освен печалбата и риска, а ти показваш 2-3 отделни сделки дето си хванал по 1% от движението

т.е. демонстрирал си ползата от ливъриджа, като уцелиш посоката, а не как се правят 100% всеки ден
                    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Плажът е открит и понякога наистина има силни течения. Но те пък правят водата да е чиста. Мен ме е отнасяло течението. Не е страшно. Ако на едно място тегли навътре, ще ме завлече до друго, където бута към брега.

ПП
                      Важното е да не се плува срещу течението ако е силно
                      И аз така знам.. Ама ето тези двамата човека дето се удавиха след като спасиха живота на други хора.. Точно течение ги е завлякло... Аз додре плувам, ама с годините спрях да правя големи преплувания.. Иначе преди в Созопол на градския плаш, влизах от станцията на Булбанк и излизах на старият град..

Коментар

На Шкорпиловци беше много хубаво... Бил съм на къмпинг там преди много години. Внимавай че има мъртво вълнение.
                        Плажът е открит и понякога наистина има силни течения. Но те пък правят водата да е чиста. Мен ме е отнасяло течението. Не е страшно. Ако на едно място тегли навътре, ще ме завлече до друго, където бута към брега.

ПП
                        Важното е да не се плува срещу течението ако е силно
                        tnm

Коментар

• ПС. Казаха по телевизията Септември да се внимава че морето се "обръщало" и имало стуудени участъци...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            На Шкорпиловци. Гледам няма вятър. Ма тук живея в един дол, че не знам. Ако е тихо и там ще се погмуркам малко. Ако има вълни ще поплувам.
                            На Шкорпиловци беше много хубаво... Бил съм на къмпинг там преди много години. Внимавай че има мъртво вълнение.

Коментар

• Абе тая пица дето я ям нещо има някакъв гаден дъх... Дали е от синьото сирене или нещо развалено има.. Ще я хвърлям да не стане Мяу.... И сега какво ще ям? Явнио ще излизам от рано...

Коментар

Здравей Мечо.. Къде ще си на плаж..
                                На Шкорпиловци. Гледам няма вятър. Ма тук живея в един дол, че не знам. Ако е тихо и там ще се погмуркам малко. Ако има вълни ще поплувам.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X