Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениедруг твърди че в България вече нямало скъпи курви.
Нямам нищо против твоите постове, дори напротив - харесвам ги. Само не се отклонявай прекалено от действителността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМаранди, приятелски, отдалечи се малко от нещата край теб.
Зациклил си.
20 If i = 99 Then i = 1
30 Next i
40Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобър утро, Мечо!
Добър утро, тайфата
Разтиках всички дръзнители от местообитанието и се сега се ширя из апартамента
Хубав ден на момичетата и момчетата!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобър утро, Мечо!
Добър утро, тайфата
Разтиках всички дръзнители от местообитанието и се сега се ширя из апартамента
Хубав ден на момичетата и момчетата!
За мен пък вече е добър ден. Добър, добър, но със здрава суетня около новия каприз на щерката - гвинейско прасе! Взехме и едно чернооко на около месец от животинския пазар на "Подуяне". Но прасето беше най малкия проблем, после суетня около избор на клетка, талаш, поилка, хранителни смески, чесало, някакви витамини, гризалка и тем подобни. Освен това паркирането в района и оттеглянето от там беше през 9-кръга на ада! Купих си и аз козе сирене, няма само tnm да яде таквоз. По 9 лева килото. Като го попитах колко кози гледа, взе да ми разказва за тъщата, бабата, жената и как той не ги гледа, а е семейния дилър.
Хайде лека, че трябва да си правя и кабинета. После от там ще ви досаждам по темата, когато няма да имам работа. Тоест през повечето време
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение.....
Опитах се да ви покажа в условия на криза как се правят по над 100% на ден печелба и че всеки може - явно съм сбъркал и съжалявам.
Успех!
т.е. демонстрирал си ползата от ливъриджа, като уцелиш посоката, а не как се правят 100% всеки ден“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПлажът е открит и понякога наистина има силни течения. Но те пък правят водата да е чиста. Мен ме е отнасяло течението. Не е страшно. Ако на едно място тегли навътре, ще ме завлече до друго, където бута към брега.
ПП
Важното е да не се плува срещу течението ако е силно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНа Шкорпиловци беше много хубаво... Бил съм на къмпинг там преди много години. Внимавай че има мъртво вълнение.
ПП
Важното е да не се плува срещу течението ако е силноБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНа Шкорпиловци. Гледам няма вятър. Ма тук живея в един дол, че не знам. Ако е тихо и там ще се погмуркам малко. Ако има вълни ще поплувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЗдравей Мечо.. Къде ще си на плаж..Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар