IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе и аз да си призная - пуша по 2 кутии на ден. Забранил съм пушенето по пожарникарски причини. Аз обаче - пушех. Вчера и аз си наложих и излизах да пуша навън. Да видим до кога

Коментар

• Този закон е още една стъпка в посока загуба на автономна воля. Абсурдът е, че се субсидират тютюнопроизводителите, като в същото време се налагат глоби за пушене на обществено място и тези глоби са значително по-вискои от санкциите за криминално действие. Не съм сигурна, че всичко това е продиктувано от грижа за здравето.
      Аз не пуша и никога не съм пушила. Съпругът ми пуши от време на време, но..на терасата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Прав си, така е. Само че не съм забелязал да има кой знае какъв антагонизъм между пушачи и непушачи.
        Може би щото не ме касае.
        Пък той законът (или каквото е там) си е идиотски.
        Тези дето са го писали едва ли са всички непушачи.
        Отдавна закони не се пишат за да е по добре или по зле на някой.
        Закони се пишат или когато някой си плати, или когато някой скръцне със зъби.
        В случая някой е скръцнал със зъби, и нашите са напълнили гащите от страх.
        Няма кой да е скръцнал. В къде по демо страни няма проблемация с пушенето. Не съм ходил в Австрия от година. Който е ходил по-скоро, да каже още ли е разрешено

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
          Това ненужно биене на пушачите, в което се включват с голем кеф непушачите, си е чиста проба фашизъм.

Сега чекаме да обвиним дебелаците и ние, стройните, да ги бием по глъвътъ с кеф.

Прочее, докога, хора? Прочее, има ли хора?
          Отдавна фенерът на Диоген ми е под ръка. Изваждам го чат-пат... е, без резултат.

Нема хора.
          Има свине.
          Прав си, така е. Само че не съм забелязал да има кой знае какъв антагонизъм между пушачи и непушачи.
          Може би щото не ме касае.
          Пък той законът (или каквото е там) си е идиотски.
          Тези дето са го писали едва ли са всички непушачи.
          Отдавна закони не се пишат за да е по добре или по зле на някой.
          Закони се пишат или когато някой си плати, или когато някой скръцне със зъби.
          В случая някой е скръцнал със зъби, и нашите са напълнили гащите от страх.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Те са ПУШАЧИ !!!

- Да излязат шведките
            - Ама те са българки
            - А, нищо. И Сиси боата тази вечер да излезе без змията
            Това ненужно биене на пушачите, в което се включват с голем кеф непушачите, си е чиста проба фашизъм.

Сега чекаме да обвиним дебелаците и ние, стройните, да ги бием по глъвътъ с кеф.

Прочее, докога, хора? Прочее, има ли хора?
            Отдавна фенерът на Диоген ми е под ръка. Изваждам го чат-пат... е, без резултат.

Нема хора.
            Има свине.
            Свободен във виелицата.
            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Добро утро tnm
              Добро утро красавици и юнаци

http://www.vbox7.com/play:75c97d1551&start=2
              Здрасти, Мечо!
              Здрасти, тайфата!!!

Добро, добро, колко да е добро това съботно утро!?
              Сутринта се успах, в службата кафеавтомата не работи, фирмения сайт се срина ... ето затова мразя да ходя на работа в неработно време

Хубав ден, момичета и момчета!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици.Космо- направи ли проектите.За кучета и котки може, а за хора не може а

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                  гадни са фашагите-антипушачи.
                  И ще си го получат, хе-хе!
                  Те са ПУШАЧИ !!!

- Да излязат шведките
                  - Ама те са българки
                  - А, нищо. И Сиси боата тази вечер да излезе без змията
                  Last edited by mechobikov; 02.06.2012, 09:37.
                  tnm

Коментар

• Добро утро tnm
                    Добро утро красавици и юнаци

http://www.vbox7.com/play:75c97d1551&start=2
                    tnm

Коментар

• Поздравче за совите,демек трудно заспиващите

http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        Да бе хванах се да поработя тази нощ и пиша едни договори на два езика (продавам едно дружество с един недовършен строеж в Банско в активите му на едни ирландци), щото адвокатите ми поискаха 15 000 евро да ги напишат а аз си има темлейтите и ще си ги направя сам и само ще ги съглсувам с моят нотариус.... Ама реших да опиша по-подробно имота защото това на практика е същността на продажбата (защото няма ДДС).. Та сега го преправям, защото описвам всички обекти в сградата един по един, както са по нотариален акт..
                        Творенията на тайфата действат отморяващо, но после се налага да се направи пълна проверка на работата, която си вършил, докато си хвърлял по едно око у форумО
                        Казвам ти го от личен опит.
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Наздраве, ВМанков!
                          Космо, за теб няма "Наздраве", защото знам, че работиш.

http://www.youtube.com/watch?v=UCibM3DPZqc
                          Да бе хванах се да поработя тази нощ и пиша едни договори на два езика (продавам едно дружество с един недовършен строеж в Банско в активите му на едни ирландци), щото адвокатите ми поискаха 15 000 евро да ги напишат а аз си има темлейтите и ще си ги направя сам и само ще ги съглсувам с моят нотариус.... Ама реших да опиша по-подробно имота защото това на практика е същността на продажбата (защото няма ДДС).. Та сега го преправям, защото описвам всички обекти в сградата един по един, както са по нотариален акт..

Коментар

• Наздраве, ВМанков!
                            Космо, за теб няма "Наздраве", защото знам, че работиш.

http://www.youtube.com/watch?v=UCibM3DPZqc
                            Мечо

Коментар

• [QUOTE=kev;1059266252]Добра вечер, готини хора! Добра вечер и на теб Манков!
                              Космо, изпих 5 и 1 водка, ама освен порциите цаца и пържени картофки си взехме и 2 големи бирени сача. Пушеше се навън в лятната градина, вътре не - ние бяхме там. В компанията имаше и пушачи, не запалиха... Бяхме си най-близките, все истински хора, макар че някои не дойдоха Уговаряхме почивката и отпуските за лятото. На няколко съединени съседни маси редиха салати и ракии - явно щеше да се празнува нещо, и то нямаше да е абитурентски бал или пък 1-ви юни Попитах сервитьорката - симпатично миньонче явно от скоро там, щото не я бях виждал, макар че бях ходил за последно преди около месец - и тя каза че ще празнуват Рожден ден. Продължихме с яденето пиенето и сладките приказки (много си се обичаме и уважаваме). По едно време дойде рожденичката... жена около 70-тте но ведра и запазена. Започнаха да прииждат и гостите, най-вече роднини - синове, дъщери, внуци и т.н... Стана ясно че нямаме повече работа там, поръчахме по една последна бира, платихме сметката, пожелахме приятна вечер на персонала и на шефа (страхотен пич и много наш човек) и си тръгнахме...[/QUOTE

Хубаво сте изкарали значи.. Готино че си смесил алкохолите че така по бързо хваща.. Ама защо не останхте с бабетата..? Знаеш ли кави са купонджии.. А и между тях човек се чувства млад отново..

Коментар

• Добра вечер, готини хора! Добра вечер и на теб Манков!
                                Космо, изпих 5 и 1 водка, ама освен порциите цаца и пържени картофки си взехме и 2 големи бирени сача. Пушеше се навън в лятната градина, вътре не - ние бяхме там. В компанията имаше и пушачи, не запалиха... Бяхме си най-близките, все истински хора, макар че някои не дойдоха Уговаряхме почивката и отпуските за лятото. На няколко съединени съседни маси редиха салати и ракии - явно щеше да се празнува нещо, и то нямаше да е абитурентски бал или пък 1-ви юни Попитах сервитьорката - симпатично миньонче явно от скоро там, щото не я бях виждал, макар че бях ходил за последно преди около месец - и тя каза че ще празнуват Рожден ден. Продължихме с яденето пиенето и сладките приказки (много си се обичаме и уважаваме). По едно време дойде рожденичката... жена около 70-тте но ведра и запазена. Започнаха да прииждат и гостите, най-вече роднини - синове, дъщери, внуци и т.н... Стана ясно че нямаме повече работа там, поръчахме по една последна бира, платихме сметката, пожелахме приятна вечер на персонала и на шефа (страхотен пич и много наш човек) и си тръгнахме...

Коментар

Working...
                                X