Абе и аз да си призная - пуша по 2 кутии на ден. Забранил съм пушенето по пожарникарски причини. Аз обаче - пушех. Вчера и аз си наложих и излизах да пуша навън. Да видим до кога
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Този закон е още една стъпка в посока загуба на автономна воля. Абсурдът е, че се субсидират тютюнопроизводителите, като в същото време се налагат глоби за пушене на обществено място и тези глоби са значително по-вискои от санкциите за криминално действие. Не съм сигурна, че всичко това е продиктувано от грижа за здравето.
Аз не пуша и никога не съм пушила. Съпругът ми пуши от време на време, но..на терасата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПрав си, така е. Само че не съм забелязал да има кой знае какъв антагонизъм между пушачи и непушачи.
Може би щото не ме касае.
Пък той законът (или каквото е там) си е идиотски.
Тези дето са го писали едва ли са всички непушачи.
Отдавна закони не се пишат за да е по добре или по зле на някой.
Закони се пишат или когато някой си плати, или когато някой скръцне със зъби.
В случая някой е скръцнал със зъби, и нашите са напълнили гащите от страх.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеТова ненужно биене на пушачите, в което се включват с голем кеф непушачите, си е чиста проба фашизъм.
Сега чекаме да обвиним дебелаците и ние, стройните, да ги бием по глъвътъ с кеф.
Прочее, докога, хора? Прочее, има ли хора?
Отдавна фенерът на Диоген ми е под ръка. Изваждам го чат-пат... е, без резултат.
Нема хора.
Има свине.
Може би щото не ме касае.
Пък той законът (или каквото е там) си е идиотски.
Тези дето са го писали едва ли са всички непушачи.
Отдавна закони не се пишат за да е по добре или по зле на някой.
Закони се пишат или когато някой си плати, или когато някой скръцне със зъби.
В случая някой е скръцнал със зъби, и нашите са напълнили гащите от страх.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТе са ПУШАЧИ !!!
- Да излязат шведките
- Ама те са българки
- А, нищо. И Сиси боата тази вечер да излезе без змията
Сега чекаме да обвиним дебелаците и ние, стройните, да ги бием по глъвътъ с кеф.
Прочее, докога, хора? Прочее, има ли хора?
Отдавна фенерът на Диоген ми е под ръка. Изваждам го чат-пат... е, без резултат.
Нема хора.
Има свине.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Здрасти, тайфата!!!
Добро, добро, колко да е добро това съботно утро!?
Сутринта се успах, в службата кафеавтомата не работи, фирмения сайт се срина ... ето затова мразя да ходя на работа в неработно време
Хубав ден, момичета и момчета!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениегадни са фашагите-антипушачи.
И ще си го получат, хе-хе!
- Да излязат шведките
- Ама те са българки
- А, нищо. И Сиси боата тази вечер да излезе без змиятаLast edited by mechobikov; 02.06.2012, 09:37.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеДа бе хванах се да поработя тази нощ и пиша едни договори на два езика (продавам едно дружество с един недовършен строеж в Банско в активите му на едни ирландци), щото адвокатите ми поискаха 15 000 евро да ги напишат а аз си има темлейтите и ще си ги направя сам и само ще ги съглсувам с моят нотариус.... Ама реших да опиша по-подробно имота защото това на практика е същността на продажбата (защото няма ДДС).. Та сега го преправям, защото описвам всички обекти в сградата един по един, както са по нотариален акт..
Казвам ти го от личен опит.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаздраве, ВМанков!
Космо, за теб няма "Наздраве", защото знам, че работиш.
http://www.youtube.com/watch?v=UCibM3DPZqc
Коментар
-
Наздраве, ВМанков!
Космо, за теб няма "Наздраве", защото знам, че работиш.
http://www.youtube.com/watch?v=UCibM3DPZqcПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
[QUOTE=kev;1059266252]Добра вечер, готини хора! Добра вечер и на теб Манков!
Космо, изпих 5 и 1 водка, ама освен порциите цаца и пържени картофки си взехме и 2 големи бирени сача. Пушеше се навън в лятната градина, вътре не - ние бяхме там. В компанията имаше и пушачи, не запалиха... Бяхме си най-близките, все истински хора, макар че някои не дойдоха Уговаряхме почивката и отпуските за лятото. На няколко съединени съседни маси редиха салати и ракии - явно щеше да се празнува нещо, и то нямаше да е абитурентски бал или пък 1-ви юни Попитах сервитьорката - симпатично миньонче явно от скоро там, щото не я бях виждал, макар че бях ходил за последно преди около месец - и тя каза че ще празнуват Рожден ден. Продължихме с яденето пиенето и сладките приказки (много си се обичаме и уважаваме). По едно време дойде рожденичката... жена около 70-тте но ведра и запазена. Започнаха да прииждат и гостите, най-вече роднини - синове, дъщери, внуци и т.н... Стана ясно че нямаме повече работа там, поръчахме по една последна бира, платихме сметката, пожелахме приятна вечер на персонала и на шефа (страхотен пич и много наш човек) и си тръгнахме...[/QUOTE
Хубаво сте изкарали значи.. Готино че си смесил алкохолите че така по бързо хваща.. Ама защо не останхте с бабетата..? Знаеш ли кави са купонджии.. А и между тях човек се чувства млад отново..
Коментар
-
Добра вечер, готини хора! Добра вечер и на теб Манков!
Космо, изпих 5 и 1 водка, ама освен порциите цаца и пържени картофки си взехме и 2 големи бирени сача. Пушеше се навън в лятната градина, вътре не - ние бяхме там. В компанията имаше и пушачи, не запалиха... Бяхме си най-близките, все истински хора, макар че някои не дойдоха Уговаряхме почивката и отпуските за лятото. На няколко съединени съседни маси редиха салати и ракии - явно щеше да се празнува нещо, и то нямаше да е абитурентски бал или пък 1-ви юни Попитах сервитьорката - симпатично миньонче явно от скоро там, щото не я бях виждал, макар че бях ходил за последно преди около месец - и тя каза че ще празнуват Рожден ден. Продължихме с яденето пиенето и сладките приказки (много си се обичаме и уважаваме). По едно време дойде рожденичката... жена около 70-тте но ведра и запазена. Започнаха да прииждат и гостите, най-вече роднини - синове, дъщери, внуци и т.н... Стана ясно че нямаме повече работа там, поръчахме по една последна бира, платихме сметката, пожелахме приятна вечер на персонала и на шефа (страхотен пич и много наш човек) и си тръгнахме...
Коментар
Коментар