IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро tnm
    Добро утро приятели

http://www.vbox7.com/play:9336ec07&start=2

Космо, много правилно си я уплашил !!!
    Пари да взема - може
    Да мълчи - не може
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
      Как бе братче!Дай акъл.Аз си имам печеливш бизнес ,но недомислени тормозещи наредби ме гнетят.Вчера на един колега му намерили замръзен порциран калкан и го карат да го гори в екарисаж ,че и протокол да представя.Няма как в ресторант да се предлага прясна морска риба...живарник не става...,а рибар санитарен сертификат за best before не дава.
      воюването с вятърни мелници винаги има един и същи край и за да не го дочакам предварително се отказвам и приключвам с бизнеса си тук.
      Сега си правя колекция от международно признати сертификати и ще отскачам по чужбината за по някой месец.Слава Богу професията ми е доста добре заплатена и с малко късмет ще ви пиша от разни екзотични кътчета на планетата ни.
      Сега като върна лентата назад,не мога да си обясня ,защо толкова дълго упорствах
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Бат Маранди здравей.. Плеймен наздраве.. Къде лиу е бате Кирчо? Требе ми да му разправям как мина днес със оная курва с големите силикони дето не вдигнах предния път самолета и хвърлих на вятъра 1 000 лева... ...
        Браво, батка!

Т'ва е кофти на комшиите е, че всеки те занимава с неговите си "филми" като понякога е досадно ( все едно, че ние си нямаме проблеми ) и добре, че Бог създаде И-нет, че поне да става лаф-моабета, с когото му е кеф на чиляк

П.П. То и аз ходих си взема една бира, че днес омахах една и от 2 дена не съм излизал на кръчми, щот аз на кръчмарите-приятелчета им казах. Въведат ли забраната и от мИня ядец. Нема ме разхождат напред-назад кат' съм заседнал да къркам.

Цигарките ги пафкам, заради "сгобката" с алкохол, бира и кафе. С чай и мляко не ми се пуши, ама иди им го обясни. То остава на кръчма да изляза и да си поръчам чай или мляко ... - хихи

Чиърс!

Коментар

• "Fight Club" по bTV! За който го е пропуснал - струва си! Аз ще го уважа за пореден път. Много ми е въздействащ... като постовете на Космо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Браво Космо , Браво брат ми.ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБЕ- ИСКРЕНО Е.. Няколко пъти ми отвори и накефи душата. Първо браво- за пернишкото село- честито , за почетната титла- напълно заслужена е и много мъжка и патриотична. Много ми хареса и че си дарил училището и то в деня на Ботев и героите. Браво и за тая кака и доброто изпълнение- много ми е смешно как си я порязъл по средата с въпроси. Батко не е ли много двулитрова бутилка - не е ли по добре от малките бутилчици.Какво да му се сърдиш на комшията- първо е едно джезве кокали и след това е голямо пиянде- нека си бърбори и на него му се искат някои работи- но не ги можеДнес бях на рожден ден - от обяд хапнахме едно печено агне и досега на маса. ОЩе Щяхме да стоим , ама жените развалиха моабета. Ха наздраве с една бира туборг за капак. Все така батко да си пич и да ни радваш с подвизите си. Сега си спомням какво се казваше в една много стара народна песен- ОИ ТЕ ТЕБЕ МАРКО КРАЛЕВИТИ- КЪДЕ ХОДИШ ВСЕ РАБОТА ВЪРШИШ
            Да това им е мноог лошо качество на жените че винаги почват да мрънкат точно кога е най готино - Айде да си ходим.. Детето му се спи.. Много сте пияни.. Как да им обясниш че истинското мъжко приятелство става най стойностно след бутилка ракия..

Коментар

• Браво Космо , Браво брат ми.ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБЕ- ИСКРЕНО Е.. Няколко пъти ми отвори и накефи душата. Първо браво- за пернишкото село- честито , за почетната титла- напълно заслужена е и много мъжка и патриотична. Много ми хареса и че си дарил училището и то в деня на Ботев и героите. Браво и за тая кака и доброто изпълнение- много ми е смешно как си я порязъл по средата с въпроси. Батко не е ли много двулитрова бутилка - не е ли по добре от малките бутилчици.Какво да му се сърдиш на комшията- първо е едно джезве кокали и след това е голямо пиянде- нека си бърбори и на него му се искат някои работи- но не ги можеДнес бях на рожден ден - от обяд хапнахме едно печено агне и досега на маса. ОЩе Щяхме да стоим , ама жените развалиха моабета. Ха наздраве с една бира туборг за капак. Все така батко да си пич и да ни радваш с подвизите си. Сега си спомням какво се казваше в една много стара народна песен- ОИ ТЕ ТЕБЕ МАРКО КРАЛЕВИТИ- КЪДЕ ХОДИШ ВСЕ РАБОТА ВЪРШИШ

Коментар

• Бат Маранди здравей.. Плеймен наздраве.. Къде лиу е бате Кирчо? Требе ми да му разправям как мина днес със оная курва с големите силикони дето не вдигнах предния път самолета и хвърлих на вятъра 1 000 лева... Разбрах днес защо е толкова търсена... Нема такава жена... Ебати 5 часовия маратон си организирахме със всички екстри... Пих две виагри (сега вдигнах кръвно и ми се вие сват) и две кисели млека с мед, пих и три уискита за смелост и ела да видиш.. Много е скъпо момичето но определено ще се виждаме пак... Няма такова тяло и няма част по него да не е тунингована.. Татуировки, пиърсинги... Прилича на Памела Андерсън, с малко по тъмна коса..И много разработена... вВъв всяка дупка може да вкараш двулитрова бутилка от кока кола.. Точно мой тип.... И по едно време по средата на екшъна я хванах за ченето и викам: Вярно ли си говорила че не го вдигам и много лесно си печелила пари от мен? Тая стана бяла като платно и вика" Не излъгали са те... Ти си най добрия любовник с който съм била..." Сигурно лъже ама като ти го каже елитна курва някак ти вдига самочувствието... Тая вечер съм решил да се размажа от пиене, щото за друго нямам сили... Ще викна и съседа че снимах и малко с камерата ако не ми вярва пияницата, че предния път така ме нервира че в 5 сутринта събудихме един женен с две деца приятел да свидетелства че с едно BMW сме вдигнали 250 по магистралата за пловдив през 1997 ма година.... Тоя моя съсед ако не го уважавах толко щях да го набия (то не е голям зор да набиеш 60 килограмов ИТ специалист), никакъв диалог не става с него.... А забравих да Ви кажа -вече съм почетен гражданин на едно пернишко село... Ще дам в ппонеделник 5 000 лв на месното читалище и танцов ансамбъл... И това ще ми е даряването до края на годината, защото финансовата криза направо ме разкъсва.. И чета пак - по баникте депозитите се увеличавали.. Това ще унищожи икономикта - Тъпанарите внасят пари и изведнъж като тръгнат цените ще ги изсипат на пазар и ще настане инфлационен апокалипсис... Не е препоръка ама сега е момента да се купуват акции, злато и имоти... Е сега да имах кеш, до две години спирам да работя и се местя на някой екзотичен остров...

ПС. Мама му и мерцедеса още не можем да го запалим.. Иначе и бронята дойде и фара. Качихме ги. Украинеца чака. Имам и от Италия оферта... Ние не можем да запалим колата.... Всъщност пали но само като подадем ток след компютъра, тс направим бай пас на електронните защити против кражба.. Според майсторите е точно това - компа не поснава чипа и не позволява да се запали двигателя.. Но нямаме софтуер за диагностика и няма как да сме сигурни. Явно от удара е някакъв проблем. От Турция казаха че не могат така да кажат по мейл и искат да им я закарам и май ще я качвам на воз и ще я карам в Истанбул.... Майка му и прасе, защо една сделка не стане без проблеми - взимах колата от Италия, правиш и лека козметика, хвърляш я на украинеца и изкарваш 30 евра за една седмица.. Така се работи... Но не, винаги требе да е трудно и после защо хората били под стрес.. Ами как нема да си под стрес като чикия да си удариш ще си посиниш лакъта във вратата на банята...

Коментар

• http://www.vbox7.com/play:53aa45cb&start=1
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    "Дъртофелници",

както навремето се смяхме с един доктор ( страстен пушач и пиянка ) и докато се запивахме кат' хамави една нощ и той се базика:

"Най-големият кеф за един пушач - вика е - да се качи на връх Мусала и там да ошатка 1 цигарка с кеф, понеже въздуха е най-разреден там."

Демек да може пълноценно да усети цигарката. К'во шъ я разреждаме със скапан въздух от прахоляци и автомобили?

Чиърс-а дан' забрайкам!
                    Чиърс!
                    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                      Така си е!Пробутват ни фалшива загриженост.Аз също не съм пушач,но лицемерието им е дразнещо и законообразно-поробващо.
                      "Дъртофелници",

както навремето се смяхме с един доктор ( страстен пушач и пиянка ) и докато се запивахме кат' хамави една нощ и той се базика:

"Най-големият кеф за един пушач - вика е - да се качи на връх Мусала и там да ошатка 1 цигарка с кеф, понеже въздуха е най-разреден там."

Демек да може пълноценно да усети цигарката. К'во шъ я разреждаме със скапан въздух от прахоляци и автомобили?

Чиърс-а дан' забрайкам!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                        това беше много добро
                        но понеже е утопично,аз реших за себе си да бъда максимално независим от държавата,а може и да я сменя скоро-колкото остарявам,толкова по-трудно понасям глупости
                        Как бе братче!Дай акъл.Аз си имам печеливш бизнес ,но недомислени тормозещи наредби ме гнетят.Вчера на един колега му намерили замръзен порциран калкан и го карат да го гори в екарисаж ,че и протокол да представя.Няма как в ресторант да се предлага прясна морска риба...живарник не става...,а рибар санитарен сертификат за best before не дава.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                          Това, кака, както и в другите европейски страни, както и от доста време в СЕЩ - е проба на сравнително новото глобално управление, глобалното, - докъде гмежта ще търпи разни безобразни.
                          Е, вижда се, че гмежта търпи - и даже погрухтява с удоволствие.

Е, чакаме следващите действия - например, твоето 6-годишно дете да те осъди с помощта на "държавата". Един от многото най-различни бъдещи варианти...

И - ще, ще! Щом като свинете са обществото.
                          +100000

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Този закон е още една стъпка в посока загуба на автономна воля. Абсурдът е, че се субсидират тютюнопроизводителите, като в същото време се налагат глоби за пушене на обществено място и тези глоби са значително по-вискои от санкциите за криминално действие. Не съм сигурна, че всичко това е продиктувано от грижа за здравето.
                            Аз не пуша и никога не съм пушила. Съпругът ми пуши от време на време, но..на терасата.
                            Така си е!Пробутват ни фалшива загриженост.Аз също не съм пушач,но лицемерието им е дразнещо и законообразно-поробващо.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                              Това ненужно биене на пушачите, в което се включват с голем кеф непушачите, си е чиста проба фашизъм.

Сега чекаме да обвиним дебелаците и ние, стройните, да ги бием по глъвътъ с кеф.

Прочее, докога, хора? Прочее, има ли хора?
                              Отдавна фенерът на Диоген ми е под ръка. Изваждам го чат-пат... е, без резултат.

Нема хора.
                              Има свине.
                              И боен фар да изкараш ...Системата ни прави такива!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Че те хората си го правят Да си виждала, мръсен, миризлив, гурелив и сополив мангал да е спечелил зелена карта?

ами мексовете-къде ги слагаш
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X