IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    През деня, когато пече слънце, няма комари
    ...че то, кой ще седне при 38-40 градуса край Дунава през деня?..., а за комарите в Русе, моля да не се препираме - и Коки ще се съгласи с това, че са най-кръвожадните насекоми, които виреят само там...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Тъй като приказвате, ще взема да запаля колата и във Варна. До преди малко бях на Витоша, но не е същото

... ми - разбира се, че морето си е море..., но и то омръзва...На 3-4 ден вече ми е скучно... Най-добрият вариант - всеки месец, за по 3-4 дни..., но по възможност - по-далеч от нашето черноморие - с постоянните проблеми на поддържане чистотата, лошото и нездравословно хранене /за мен е достатъчно многократното използване на маслото за изпържване на рибата, но също и престояли продукти, над срока на годност...

А, например - в Гърция ти приготвят всичко прясно, доставено за деня, като предварително избираш желаната рибка...

Голям дъжд чака София, май..., откъм Витоша идва..., ще се разхлади, поне...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• През деня, когато пече слънце, няма комари
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Като бях малък имаше много посещаван плаж на горния край на остров Люляка. Дори пътуваше малко корабче от пристанището до пристан на горния край на острова. Също имаше и рибарски лодки, дето от Рибарска колиба и хижа Приста за стотинки возеха до горния край. Плажът беше обширен, хубав пясък и плитчини за децата, особено от страната на нашия бряг. Ехххх...
          А тогава водите на Дунав бяха много по-мръсни. Сега всички крайдунавски държави спазват някакви норми.
          Едната ми баба живееше на много хубаво място в Русе. На улица Баба Тонка. Рядко ходех там, за 4-5 дни през лятото, но ми беше абсолютно забранено къпането в Дунав

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            ... защо не спретнат на брега обособено място в което да има и басейн и кафене ,увеселителен кът за деца и ред други неща.Уж сме европейски град ,а кметю не помисля в тая посока.

...защото /мисля/ комарите са като врабчета, а би трябвало персоналът да се занимава с комфорта на клиентите си, но в България това не се случва...

Коментар

Обаче се чудя при условие ,че р.Дунав е на един х..място от нас, защо не спретнат на брега обособено място в което да има и басейн и кафене ,увеселителен кът за деца и ред други неща.Уж сме европейски град ,а кметю не помисля в тая посока.
              Като бях малък имаше много посещаван плаж на горния край на остров Люляка. Дори пътуваше малко корабче от пристанището до пристан на горния край на острова. Също имаше и рибарски лодки, дето от Рибарска колиба и хижа Приста за стотинки возеха до горния край. Плажът беше обширен, хубав пясък и плитчини за децата, особено от страната на нашия бряг. Ехххх...
              А тогава водите на Дунав бяха много по-мръсни. Сега всички крайдунавски държави спазват някакви норми.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Тъй като приказвате, ще взема да запаля колата и във Варна. До преди малко бях на Витоша, но не е същото
                Не е същото я. С тез ципи между пръстите де си тръгнал по чукарите !!!
                http://youtu.be/k5tiypGGWP4
                tnm

Коментар

• Тъй като приказвате, ще взема да запаля колата и във Варна. До преди малко бях на Витоша, но не е същото

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1473264
                    и да не чувам ,че у нас няма мъже
                    Милом, ти нали пускаше там за "...и дъждът вали..."
                    Тия мъже са наследници на ОНИЯ мъже !!! Гена си е ген.
                    tnm

Коментар

• http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1473264
                      и да не чувам ,че у нас няма мъже
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                        е какви вълни имаше днес
                        само за самоубийци,ама пускаха ,да се удавя не можах,но

както казват -водата не търпи празни пространства
                        и сега след плажа не спира да ми излиза вода от носа и ушите
                        а на входа на самия плаж продават миди
                        тоя път ги направихме с доматен сос,аз пък как изстудих бирата
                        голям съм майстор
                        Ся ходихме в Албена ама се върнахме. Няма места в хотелите. Резервирахме за другата неделя. Никой не го е страх от бомби. И автобуси с евреи видяхме. Полицаи ги пазят. Навсякъде фраш.
                        То от един атентат ако се разваляше сезон. От телевизора или са тъпи, или не ходят на море.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Мерси за поздрава! То денят вече се очерта. Де го тоя басейн!?
                          .И добре ,че телефону е под ръка ,че от време навреме като ми омръзне да кисна във водата , излизам и като се полуизлегна на шезлонга , та се логвам чрез него у форуму Та kev;басейна е в частен имот извън града.А иначе такива има в кв.Дружба,на м-л Рай,в парка мисля работи.Обаче се чудя при условие ,че р.Дунав е на един х..място от нас, защо не спретнат на брега обособено място в което да има и басейн и кафене ,увеселителен кът за деца и ред други неща.Уж сме европейски град ,а кметю не помисля в тая посока.
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• е какви вълни имаше днес
                            само за самоубийци,ама пускаха ,да се удавя не можах,но

както казват -водата не търпи празни пространства
                            и сега след плажа не спира да ми излиза вода от носа и ушите
                            а на входа на самия плаж продават миди
                            тоя път ги направихме с доматен сос,аз пък как изстудих бирата
                            голям съм майстор
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              В парка бе! Къде да е? Колко басейна има в Русе?
                              Лично аз предпочитам Дунава. До Рибарска колиба сигурно е пресъхнал и може да се ходи пеш на острова...
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Добър ден !Днес се очертава поредният горещ летен ден, така че ази мисля да отида и да се топна в басейна .Поздрав за тия които са на линия > http://www.youtube.com/watch?feature...&v=wzqdVJK5rCY

Коментар

Working...
                                X