IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    ....май ми мина меракът за скок с парашут.

... понякога сме доволни и на мераците, които не са ни минали...... /малко цинично ми звучи/..., в смисъл - мераци, с които не сме се разминали..., май в такива случаи са казвали "черен гологан се не губи..."
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Не, рафтинг не съм.
      Ти да не си мислиш, че "рафтингът" е някой да ти постави на един висок рафт бурканите със сладко и тавата с баклава, и ти да се опитваш да ги стигнеш обаче с риска да ги събориш!? Е не е това, мечо!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        За рафтинг е малко късно - поне в България. Иначе каяците са добра алтернатива - макар и с по-малко адреналин, но с далеч повече физическо усилие. Стига човек да понася живот в полеви условия за няколко дена.
        За физическото усилие съм сигурна.
        Преди 2-3 години, реших да повозя децата с лодка с гребла, като това ми бе дебют в гребането (видях, че 2 майки с лекота гребяха, но не отчетах, че са значително по-здрави в раменете от мен. )
        Щях да пукна на сред това езеро след първата обиколка.

Коментар

Пробвай с оригами или икебана ( виж как звучат само - не е кат' нЕкъв недодялан звук кат' парашут )

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
            ...а - на скок с парашут - не си ли навита?

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
              Тава нещо като онаниране ли е?

А-а-а, погледнах в Мрежата.

Е, на младини доказвах и аз себе си пред себе си.

Така, подпийнал лекинка и недоволен от себе си заради това, по късни доби минах моста над железопътната линия на Захарна фабрика, София, по парапета заднешком (дължина около 150 метра, ширина 10 сантиметра).
              В средата се спрях, обърнах се на 90 градуса и се изпиках се надолу; продължих, пак заднешком*. Некак си май се и наказвах.
              Е, стигнах до другата страна.

Е, като всяка чикия, това не ми доказа нищо, забравих го още преди да се прибера у дома.

-------------------------------------------
              П.П. - * - Е, имах предварителен опит, имах. Вървял съм по релса повече от два километра с нормална пешеходна скорост, също и заднешком, без да стъпя на зъмата.
              А релсата е на височина 20 сантиметра над земята
              Само къркането ще спаси света, мани го тоя адреналин

П.П. Рафтинг-ът е нищо особено, ама за 1 път става, колкото да не повториш повече - просто звучи като фъкинг и зат'ва му се "точат"

Коментар

Арти, заминавай на рафтинг- най-малкото- адреналинът ще те освежи.
                Възможно е да се поразчиства покрай теб, за да има място за Новото.

Зарко, по-добре живота да не го усещаме чрез загуби от всякакви естества.
                За рафтинг е малко късно - поне в България. Иначе каяците са добра алтернатива - макар и с по-малко адреналин, но с далеч повече физическо усилие. Стига човек да понася живот в полеви условия за няколко дена.

Коментар

• Всичко, което не ме убива ме прави по силен
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

Манков, точно силни емоции съчетани с физическо натоварване могат да поизместят някои горести.
                    Арти, дерзай! (на мен ми е мерак отдавна )

...а - на скок с парашут - не си ли навита?
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Манков, точно силни емоции съчетани с физическо натоварване могат да поизместят някои горести.
                      Арти, дерзай! (на мен ми е мерак отдавна )

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                        Мечо ти пробвал ли си рафтинг? Че ми минават някакви идеи...да се отърся малко от "лошото"
                        Тава нещо като онаниране ли е?

А-а-а, погледнах в Мрежата.

Е, на младини доказвах и аз себе си пред себе си.

Така, подпийнал лекинка и недоволен от себе си заради това, по късни доби минах моста над железопътната линия на Захарна фабрика, София, по парапета заднешком (дължина около 150 метра, ширина 10 сантиметра).
                        В средата се спрях, обърнах се на 90 градуса и се изпиках се надолу; продължих, пак заднешком*. Некак си май се и наказвах.
                        Е, стигнах до другата страна.

Е, като всяка чикия, това не ми доказа нищо, забравих го още преди да се прибера у дома.

-------------------------------------------
                        П.П. - * - Е, имах предварителен опит, имах. Вървял съм по релса повече от два километра с нормална пешеходна скорост, също и заднешком, без да стъпя на зъмата.
                        А релсата е на височина 20 сантиметра над земята
                        Last edited by vmаnkov; 25.07.2012, 20:16.
                        Свободен във виелицата.
                        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

... все пак, аз думата "загуби" - изобщо не съм използвал, нали?

И все пак, нека е ясно, че НЕ ПРАВЯ абсолютно никаква аналогия между "загуби" и "проблеми"!

/защо ли дамите вечно преиначават казаното от нас?/...

Коментар

... мииии, защо да я съветваме тъпи неща? Нали реката ще стигне /някога/ до морето. Нека Арти направо отиде на море - това е нашата логика...

Вал, аз нали не съм казал, че е по-добре животът да го усещаме само /и единствено/ - чрез понесените от нас загуби? Ако така съм разбран - точно това не съм имал предвид. Все пак - хора без проблеми - не съществуват. "Вечно" щастие - също е нещо, което се случва изключително рядко..., за съжаление.

Целта ми е по някакъв начин да покажа, че не трябва да се отчайваме. Прооблемите ще съществуват!

Коментар

• Арти, заминавай на рафтинг- най-малкото- адреналинът ще те освежи.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                                Мечо ти пробвал ли си рафтинг? Че ми минават някакви идеи...да се отърся малко от "лошото"
                                Не, рафтинг не съм.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X