Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКупи си мастичка може и ментичка със сода или спрайт.Разхлажда и в жегата направо избива рибата
Мента не къркам, щот' е слаб "октан" ( около 25 градуса ) и скапва черния дроб. Демек къркам концентрат към 43 октана по възможност или да е над 40 поне.
П.П. Иначе мастика с айрян си е класика. Мента с кола и много лед или спрайт тоже е добре, ама 1 черен дроб имам ( смигам ).
За съжаление от всички чиляшки органи, само черния дроб не е регенериращ ( т.е. самовъзстановяващ се ) и зат'ва си го пазя по-осторожно. На останалите, майната им - те се рефрешват сами с времето.
Чиърс!Last edited by marandi; 07.08.2012, 23:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеХа наздарве. Днес много се запих, ама цял ден съм по маси.. То се почна от една закуска. Уж лека и прерастна в обед... Сега цокам бира..
С тия жеги хич не ми влиза концентрата. Боря се с 1 шише Валънтан'с вече 4 дена, щот' ракойка нЕма вече, а поне не ме цепи кофата от т'ва.
Та, бири му е майката
П.П. Старчокът пак ме нерви. Правих му сега една пица + бисквитена торта. Щот' вчера омаха 1 паста с кремвирши и доматен сос. Предния ден му правих патладжан с доматен сос. А, по предния ден зелен боб.
Нали все го болят зъбите и съм откачил колко "по-меко" да му готвя. Изял всичко ( баси ламята ) и сега тръгнах да му готвя - той ми вика, че с тая печка щяло да му стане много топло.
Викам му още веднъж се изкажи неподготвен ( демек с 1 печка за 20 мин. все едно ще вдигна температурата с 20 градуса, колкото беше по обяд ) и викам 3 дни ще си готвиш пържени яйца.
Демек, пак има жълт картон.
Ай, чиърс! ( ще пробвам пак т'ва виски, че през деня не мо'е се лочи )
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДъртофелници,
кат' вземем да викаме на Торбалан и Яга: "Ела тук, бабиното/дядовото." - тогава шъ му мислим
П.П. 'ноу жега тия дни, бре. Май навън е към 42 градуса да го таковам. Трябва си купя крава, че тоя айрян вече с кофите го пия. Баф мама ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеЕй Валче,то Revox е Rolex на магнетофоните ...пази го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеМанчо,
Има неква изкелиферчена връзка между тебека и менека!
Това Сузуки/от клипа/, брат ми го имаше 86-та година.И в същия син цвят.Единствения 1000 кубиков мотор в София, като не броим този на малък Тошко.Той тогава наистина бе малък и блед юноша.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЩо да са смешни ролковите магнетофони? У дома се мъдри един "Ревокс" и за нищо на света някои хора не се разделят с него.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеКоки, що не вземеш да се поотпуснеш малко и да се включиш с нещо друго различно от тълкуване на закони, поправки към тях и всякакви жълти статейки, "оронващи" престижа на ГЕРБ.Или поне се ограничавай с агитацията само в темата за политика.Тук може да разкажеш дали си забила нещо младо на Бузлуджа, морето или някъде другаде в страната и чужбина.
1. Престижа на тез дето дигнаха тока ли ???
2. Престижа на авера на бандитите от СИК и ТИМ ли ???
3. Престижа на тез дето искат през лятото през деня да караме със запалени фарове ли ???
4. Престижа на комуниста дето като беше деполитизацията отказа да си фърли партийния билет ли ???
5. Престижа на Цецо апартаментите ли ???
6. Бре вие кога ще разберете най после, че за да се оправим трябва дружно да плюем политиците, а не да се плюем един друг !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеВ крайна сметка лятно време ще се състезаваме със слънцето - то ли нас ще заслепява или ние него?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАми не съм. То едно ли е.... Ето пак въпрос - Какво по дяволите може да му стане за 5 години на един водомер? Това си е чист рекет.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеСигурен бях.... Пак нашите малоумници чули - недочули бързат да си предложат дупетата без дори някой да им ги иска... Тъпотия.. Още не мога да се успокоя... Това трябва да си пълен кретен да караш хората в днешния ден да си светят с фарове.... Това е като на стадион осветен с огромни прожектори и ти да си свтиш с джобно фенерче.. Смисъл никакъв..Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеКоки, що не вземеш да се поотпуснеш малко и да се включиш с нещо друго различно от тълкуване на закони, поправки към тях и всякакви жълти статейки, "оронващи" престижа на ГЕРБ.Или поне се ограничавай с агитацията само в темата за политика.Тук може да разкажеш дали си забила нещо младо на Бузлуджа, морето или някъде другаде в страната и чужбина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеКосмо учудвам се ,че чак сега си научил ,за тая задължителна проверка на водомерите на абонатите която се прави на 5 години.Аз мойте преди 4 години направо си ги смених с нови,но догодина ,ако не вдигнат годините ще извикам фирма само да ми ги провери.Обаче се чудя защо водомерите не станат задължение на ВиК дружествата да си ги подменят за своя си сметка,както е с електромерите?
Ами не съм. То едно ли е.... Ето пак въпрос - Какво по дяволите може да му стане за 5 години на един водомер? Това си е чист рекет.
Коментар
Коментар