Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спад над 100 % - има ли такова животно?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКакво общо има ливъриджа с "изчисляването" на спада ???
...
А па ако докато "изчисляваш" резултата от търговията някой ти открадне колата, тогава кво става ???
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Какво общо има ливъриджа с "изчисляването" на спада ???
...
А па ако докато "изчисляваш" резултата от търговията някой ти открадне колата, тогава кво става ???
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСилибой, не може когато решаваш една и съща задача, хем 5 да е 100 %, хем 15 да е 100 %.
Всъщност може, но е тъпо.
Варианта на Манков е много по смислен и води до лесно и еднозначно решение
Ако нещо е струвало 247 лв., а сега струва 189 лв. колко процента е спада... ???
Стига бе !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВсе пак темата е за цена, а не различните инструменти.
Между другото ето ти възможен спад на цената над 100%. Продаваш CDS на 200 базисни пункта, минават няколко години и Гърция фалира и изведнъж трябва да плащаш 1000 пункта - спад на цената от 500%. Същото и като продаваш кол опции, или като правиш сделки на късо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sillyboy Разгледай мнениеБах маааму, какво започнах ?!?
И това е форум на Инвестор.бг !?!?!
Това ако се преведе, ще стане световен хит !!!!
Единственото ми успокоеие е че е в "Бисери и вицове"
Като е скочила с 200%, то става 15. И 15 е 100% мамин. като се върне на 5, то спада е ~67% . Капиш ?
Всъщност може, но е тъпо.
Варианта на Манков е много по смислен и води до лесно и еднозначно решениеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sh00tHer Разгледай мнениеЕдна цена няма как да отбележи спд със 100%, но ако търгувате на марджин и имате лоши сделки, може да има спад по салдото на сметката с доста повече от 100%
Коментар
-
Явно трейдърчетата спекуланчета на БФБ сега след като си разпродадоха за пореден път акциите, с надеждата да яхнат вълнат и да купят после пак по на ниско, се чудят докъде това малоумие което са прегърнали и се надавят, може да продължи?
Така подобни индивиди, вече повече не са на БФБ, 2007 се чудеха след като една акция вече е направила 100 или 1000%, колко още по 100% може да направи и отаваряха репо след репо, за да изпробват и това.
Едните бяха от 2007 бяха наказани, сега аз очаквам тези които играят обратна игра и се чудят имали спад по-голям от 100%, да бъдат наказани същоThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе само марджина може да ти изяде главата. В действителност има сделки от които в един ден можеш да бъдеш 9000% напред, а на следващия ден да дължиш по сделката един среден клас автомобил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sh00tHer Разгледай мнениеЕдна цена няма как да отбележи спд със 100%, но ако търгувате на марджин и имате лоши сделки, може да има спад по салдото на сметката с доста повече от 100%
Коментар
-
НЕ само, че може да има спад ами спада може да е и от 200%
Взимате репо и отделно сте се кредитирали и със заеми и в един момент от БФБ обявяват, че спират от търговия вашите акции и те никога повече не се връщат.
Важното е да се мисли позитивно.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеЗамислях и аз да направя това - ти обаче ме изпревари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТемата явно е вълнуваща за голяма част от "инвеститори и спекуланти", та за след месец-два като се повдигне пак въпроса да имат поле за изява и справка.
Замислям се дали ще конкурира Форекса, Политиката и Оптимизма в близко бъдеще.
Ако некой не мое да осмисли такова нещо, МЯСТОТО МУ НЕ Е ТУК !!!
( Разбира се, че не съм тоя, дето определя кой с какво да се занимава или нещо подобно, ама ... )Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар