Първоначално изпратено от JackDaniels
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спад над 100 % - има ли такова животно?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЯ пробвай пак!
Това дали не са едни около 87% спад?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДай да ги махнем тези проценти, щото се бъркате.
Не може повече от 20 лева отстъпка. Обаче ако цената се увеличи примерно на 30 лева, може с повече от 20 лева отстъпка.вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеВ много случаи това може и да е така,в конкретния - едва лиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеАко падне с 200 % ще струва 0,135335283
Това дали не са едни около 87% спад?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеАко падне с 200 % ще струва 0,135335283Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТова, че ти не разбираш какво говоря, не означава, автоматически, че аз не съм прав.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеОнуфри,ако една свирка струва един лев и спадне с 200%,давам си точния адрес,пращай ги всички промоцаджийки при мен.
Калкулатора ги пресметна като-1лв.,с една дума те ще ми плащат на мен по едно левче на свирка
Оди се пробвай с него на Лъвов мост да видим какво ще ти кажат труженичките...Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеМечо,според мен от 3 дена ти изобщо не знаеш какво говоришБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеМечо стига увърта!Отговори конкретно на въпроса!В него няма "ако" и 'след време".
Айде,давай точен отговор....ако го знаеш,че твоето "ако" почна много да мирише!
Повтарям пак въпроса,ако си го забравил:
Ако една свирка струва 1 лев,колко ще стане цената,ако има спад от 200%
Къде тук виждаш 'Ако", "след време' и други новобранско обяснения?
Казвай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМи аз това го говоря от 3 дена, ма ти сега чак разбра. Добре, че махнахме процентите, че да схванеш. Един човек да науча пак е от полза.
И след като 1 лев не може да спадне с 2 лева,значи спад с 200 процента е невъзможенLast edited by onufri; 23.05.2012, 22:40.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеОнуфри,ако една свирка струва един лев и спадне с 200%,давам си точния адрес,пращай ги всички промоцаджийки при мен.
Калкулатора ги пресметна като-1лв.,с една дума те ще ми плащат на мен по едно левче на свиркаВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеДа,не може!Радвам се,че стигна до този изводБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеДемек,ако една свирка струва един лев и спадне с 200%,то цената й става....2 лева така ли?
Калкулатора ги пресметна като-1лв.,с една дума те ще ми плащат на мен по едно левче на свирка
Коментар
Коментар