Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мъдри мисли за парите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеНа мен най много ми харесва една реплика на Тодор Колев от Опасен чар - Парите са тор, от която никнат красиви цветя.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от chimney Разгледай мнениеMoney has never made man happy, nor will it, there is nothing in its nature to produce happiness. The more of it one has the more one wants.
~~~
Benjamin Franklin
There are two types of tragedies in life. One is not getting what you want, the other is getting it.
- Yuri Orlovdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
"Men, it has been well said, think in herds; it will be seen that they go mad in herds, while they only recover their senses slowly, one by one.”
-Charles Mackay, Extraordinary Popular Delusions and the Madness of Crowdsdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Нещо свежо за ценители
Пред огледало стои мъж и се гледа. И си мисли: - Леле, какви са ми тънки и криви краката, а шкмебето ми почти до коленете, плешив съм като билярдна топка... Обръща се и гледа на леглото, чакащата го прекрасна девойка, която го гледа влюбено. Отново гледа в огледалото, после пак гледа девойката. Така няколко пъти. После си казал: - Възможно ли е чак, толкова да обича парите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнениеПарите трябва да се управляват, а не да им се слугува. - СенекаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар