Качеството на парите е тяхното количество.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мъдри мисли за парите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеПарите не са най-важното нещо на света, но действат добре на нервите ...
Коментар
-
"Трябва да търсим мир във всяка ситуация, да не издигаме стени пред новите финансови възможности и да не нападаме-така получаваме сила, разширявайки зоната си на комфорт, което увеличава кръга на възможностите ни...и за финансово благоденствие."
Пастор ПетровДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
"Отказвам се да променям който и да било-живота ще го направи по-добре от мен, това му е предназначението все пак. Кой съм аз да отнемам Божиите функции.. Приемайки хората и нещата, каквито са-такива несъвършени и с недостатъци-приемам съвършенството на живота и Божият план за всеки, защото знам, че всичко протича перфектно и всяко нещо е с времето си-тези хора са на определен етап и им се случва каквото трябва, за да се осъзнаят и просветлят. Същото важи и за мен естествено...
Аз съм богат, защото имам богат ум! "
Пастор ПетровДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
if money doesn't make you happy then you probably aren't spending it right
Ако парите не ви правят щастлив, значи не ги харчите правилно.
Не е мисъл а изследване м/у парите и щастието и с доста практически съвети как да си похарчите парите и да се чувствате щастливи накрая
http://dunn.psych.ubc.ca/files/2011/...psychology.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеCash is king. Да живее цар кеш!!!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепишете само мъдри мисли -> няма нужда от спорове и безсмислени приказки .................... има други теми за това
...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВ гроба от нищо няма файда. Важното е приживе да даваш газ докрай!!!
И да оставиш blaze of glory, разбира се.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар