IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За нашето здраве

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Няма да се хващам за превода но...... ако + е на главата, как ще затвори веригата...? Може би една жица от "- " да се сурне зад тебе......

Аз ще пробвам ... + от зарядното на 6V на главата( примерно за ухото - дясното..) , а минуса ща го закача на палеца ( ще си измия краката.... за да няма сол...) и ще ви кажа, ако оцелея...
    ти прочете ли изобщо за какво става дума-генератор на правоъгълни импулси с честота около 30кХц-захранва се с батерия 9волта и електродите се хващат в двете ръце-както сигурно знаеш човешкото тяло има доста високо съпротивление-та какъв ток ще те пере не знам.
    ис е 555-за предпочитане е цмос-да харчи по малко ток
    хайде оставете го това генераторче-давайте мнения как да се лекуваме без да поглъщаме отрови на кг-ако някой е с хеликобактер пилори мога да му пусна билково лечение,което при мен подейства -иначе трябваше да пия два силни антибиотика+още разни химии
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Няма да се хващам за превода но...... ако + е на главата, как ще затвори веригата...? Може би една жица от "- " да се сурне зад тебе......

Аз ще пробвам ... + от зарядното на 6V на главата( примерно за ухото - дясното..) , а минуса ща го закача на палеца ( ще си измия краката.... за да няма сол...) и ще ви кажа, ако оцелея...

Коментар

Що не питате - аз от 3-4 години си го имам и при нужда го пия...Супер е за гаргари.....20 капки в 100мл . Преди лягане - гаргара и до сутринта ти горчи ... но помага....
        затова пуснах темата-всеки да споделя-знанието е сила

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
          превода не е правен от технически грамотен преводач-но много добре се разбира,ако не търсиш кусури де
          пък и темата е по-обща-да споделяме кой, как,от какво се е излекувал
          аз съм благодарен на Маранди,че сподели за цитросепт-всяка зима купувах купища лекарства за гърло-а тази година ни едно,а се оказа ,че успешно трепе и хеликобактер-пилори/който е язваджия знае /
          Що не питате - аз от 3-4 години си го имам и при нужда го пия...Супер е за гаргари.....20 капки в 100мл . Преди лягане - гаргара и до сутринта ти горчи ... но помага....

Коментар

Скалибур - противопаразитен нашийник.......

Вярно съм дърт пес, но да ми слагат каска или нашийник ми е късно.

пп "променливият позитивен ток " от батерията....

Аз бях дотук....
            превода не е правен от технически грамотен преводач-но много добре се разбира,ако не търсиш кусури де
            пък и темата е по-обща-да споделяме кой, как,от какво се е излекувал
            аз съм благодарен на Маранди,че сподели за цитросепт-всяка зима купувах купища лекарства за гърло-а тази година ни едно,а се оказа ,че успешно трепе и хеликобактер-пилори/който е язваджия знае /

Коментар

• Скалибур - противопаразитен нашийник.......

Вярно съм дърт пес, но да ми слагат каска или нашийник ми е късно.

пп "променливият позитивен ток " от батерията....

Аз бях дотук....
              Last edited by 4i40; 02.03.2012, 19:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Роял Реймънд Райф е роден през 1888 г. Лекар, биолог и физик от Сан Диего, САЩ, смятан от мнозина за най-разностранния гений, живял някога. Енциклопедичността на неговите познания и умения е действително впечатляваща. За научноизследователската си работа и постиженията си той получава 14 награди и титлата "почетен доктор" на университета в Хайделберг!
                Д-р Райф разработва технологии, които и днес се прилагат в електрониката, биохимията, радиохимията, балистиката и авиацията. Може да се каже, че той развива биоелектричната медицина. Между изобретенията му са: хетеродинен ултравиолетов микроскоп, микродисектор и микроманипулатор.

http://www.bgaudio.org/forums/viewtopic.php?f=42&t=3897
                Всъщност Кларк стъпва точно в/у постигнатото от Райф

Коментар

• Роял Реймънд Райф е роден през 1888 г. Лекар, биолог и физик от Сан Диего, САЩ, смятан от мнозина за най-разностранния гений, живял някога. Енциклопедичността на неговите познания и умения е действително впечатляваща. За научноизследователската си работа и постиженията си той получава 14 награди и титлата "почетен доктор" на университета в Хайделберг!
                  Д-р Райф разработва технологии, които и днес се прилагат в електрониката, биохимията, радиохимията, балистиката и авиацията. Може да се каже, че той развива биоелектричната медицина. Между изобретенията му са: хетеродинен ултравиолетов микроскоп, микродисектор и микроманипулатор.

http://www.bgaudio.org/forums/viewtopic.php?f=42&t=3897

Коментар

• За кво да се мъчи човек с такова нещо като безплатно може да се подложи на 14 KV на някой далекопровод.... гарантирано премахване на изброените микроорганизми и макроорганизми...
                    Institution: FBI Correctional Facility
                    Jurisdiction: Unknown

Коментар

• Най много да си "зепнеш" имунната система и после ще си ходиш с постоянно нахлупена на главата джаджа

Коментар

• схемата е елементарна и може да се сглоби почти от всеки
                        не можах да я кача тук-на стр18 е-изпробвана е и поне за настинки ,грипове върши перфектна работа

Коментар

• За нашето здраве

Дано тази тема да ни бъде полезна с обмяна на опит между форумците.
                          Като за начало ще споделя част от книга на Хулда Кларк

ПОСТРОЯВАНЕ НА ЗЕПЕР
                          Възможността да бъдат унищожени всички бактерии и други нашественици чрез електричество, особено когато го правиш за седем минути, може наистина да стане панацея. Няма нужда да се установяват определени честоти или да се преминава подред през всички честоти килохерц по килохерц. Независимо от това, каква честота е избрана (разбира се в границите на разумното), тя убива и големите, и малките нашественици: метили, кръгли червеи, кърлежи, бактерии, вируси и фунги. Всички загиват за седем минути при пет волта.
                          Как става това? Предполагам, че положителното електричество, приложено където и да е върху тялото, привлича отрицателно натоварените обекти, каквито са бактериите. Може би волтажът на батериите ги притиска и издърпва от тяхната локализация на входната врата на клетките (места наречени проводни канали). Но входните врати могат също да бъдат с отрицателен заряд. Дали волтажът ги засмуква толкова силно, че те изхвърлят всички прилепили се към тях бактерии? Как позитивният волтаж убива толкова големи паразити като тенията? На тези въпроси все още не може да се даде отговор.
                          Възможно е също променливият позитивен ток да интерферира с потока електрони в някакъв ключов метаболитен процес или да заздравява молекулата АТФ, като по този начин пречи на разрушаването й. Отговор на тези биологични въпроси може да бъде получен чрез лабораторно изучаване на въздействията на позитивните честоти върху бактериите.
                          Разбира се, най-важният въпрос е не вреди ли тази процедура на човека. Не съм наблюдавала никакво отражение нито върху кръвното налягане, нито върху активността на мисловните процеси, нито върху телесната температура. Зепингът не предизвиква болка, а напротив, бързо отстранява налични болки. Все пак, пълната му безвредност все още не е доказана. Дори фактът, че напрежението се създава от малка 9 волтова батерия, не доказва пълната му безопасност, макар че внушава доверие. Трябва да се проучи дали процедурата има въздействие върху съсирването на червените кръвни телца, слепването на тромбоцитите и функциите, зависещи от повърхностното напрежение на клетките. Това не значи, че не трябва да се подлагате на зепинг. Вашата безопасност е гарантирана от кратката експозиция. Вирусите и бактериите загиват за 3 минути, тениите, метилите и кръглите червеи за 5, а кърлежите за 7 минути. Не трябва да се надвишава времето за тези експозиции, въпреки че не са наблюдавани странични действия от каквато и да е по-продължителна експозиция.
                          След първите седем минути въздействието се прекъсва за 20-30 минути. През това време бактериите и вирусите напускат мъртвите паразити и навлизат във вашето тяло.
                          Втората седем минутна сесия има за цел да убие освободените вируси и бактерии. Ако не преминете втора сесия, можете да получите признаци на простуда или възпаление на гърлото. При това въздействие се убиват бактериите и от тях се отделят вируси. Третата седем минутна процедура води до загиване и на освободените преди това вируси.
                          Не се подлагайте на зепинг, ако сте бременна или имате кардиостимулатор.
                          Въздействието на зепинга в такива случаи не е изучено. Така че не експериментирайте със себе си. Деца на осем месечна възраст са преминавали зепинг без лоши последици. Относно децата трябва да се преценят плюсовете и минусите — възможните благоприятни резултати срещу неизвестния риск.
                          Това е засега всичко или почти всичко. Понастоящем електричеството при зепинг не навлиза дълбоко в тъканите и органите. Не навлиза например в очната ябълка, тестисите и чревното съдържимо. Не достига и жлъчните камъни както и живите клетки, където се намира в скрита форма херпесният вирус или се е разпростряла гъбичката Candida. Но провеждайки зепинг три пъти дневно в продължение на една седмица или по-дълго, можете да намалите популациите на тези микроорганизми до нула.
                          УНИЩОЖАВАНЕ НА ПРЕЖИВЕЛИТЕ ПАТОГЕННИ ОРГАНИЗМИ
                          Във вътрешността на жлъчните камъни може да има паразити, които са предпазени от въздействието на зепинга. Елиминирайте този източник на реинфекция чрез чернодробно почистване (стр. 540).
                          Електрическият ток по време на зепинг не достига навътре в чревното съдържимо и бактерии като Shigella и Eschenchia coli (E.coli), както и някои паразити преживяват процедурата. Въпреки това, понякога се постига почти пълна стерилност на чревното съдържимо. В резултат на това чревната перисталтика намалява забележимо. Отстранете преживелите паразити и бактерии с една единствена доза (2 чаени лъжички) Свръх силна тинктура от кората на черен орех (стр. 531).
                          Не е възможно да се различат „добрите" и „лошите" бактерии. Но дори добрите бактерии са лоши, когато преминават чревната стена. Добрата новина е, че червата за няколко дни влизат в перфектна форма. Очевидно добрите бактерии печелят от унищожаването на лошите. Домашно приготвеното кисело мляко и суроватката (виж „Рецепти") са особено добри за реколонизация на червата. Няма никакъв смисъл да се заселвате с добри бактерии чрез търговски продукти, тъй като рискувате да се опаразитите отново, а и без това ще се нормализирате бързо. Ако решите да вземете някакви ацидофилни бактерии, преди това се изследвайте за паразити като Eurytrema.
                          След унищожаване на голямо количество паразити, бактерии и вируси, може да се почувствате уморени. Въпреки че няма никакви странични ефекти, постарайте се да си осигурите спокоен ден след първия си зепинг.
                          Частите, които са ви необходими, за да си направите собствен зепер можете да намерите в който и да е магазин за електро
                          СПИСЪК НА ЧАСТИТЕ ЗА СГЛОБЯВАНЕ НА ЗЕПЕР
                          Голяма кутия от обувки
                          9 волтова батерия
                          Клипсове за 9 волтова батерия — 1 бр.
                          I/O Превключвател — тип микро мини
                          Резистор 1KQ — 2 бр.
                          Резистор 3,9 KQ — 2 бр.
                          Слаботоков червен светодиод
                          Кондензатор 0,0047 μF — 1 бр.
                          Кондензатор 0,01 μF — 1 бр.
                          Чип таймер 555 CMOS — 1 бр.
                          8-пиново гнездо за чипа — 1 бр.
                          Къси (1—2 инчови) щипки тип „алигатор" — 6 бр. (1 inch = 2,54 см)
                          Тестови джъмпери Microclip — 2 бр.
                          Два болта с диаметър около 1/8 инча, дължина 2 инча с 4 гайки и 4 шайби
                          Две медни тръбички с диаметър 3/4 инча и дължина 4 инча
                          Остър нож, карфица, дългоноси плоски клещи
                          Дайте тези части на човек, който разбира от електроника или направете зепера сами в кутия от обувки, ползвайки дадените по-долу инструкции.

По желание можете да измерите честотата на своя зепер, като го съедините с осцилоскоп или честомер с ръчка. Това могат да направят във всеки магазин за електронни прибори. Честотата трябва да е между 20 и 40 kHz. По желание можете да измерите напрежението на изхода като свържете зепера с осцилоскоп. То трябва да е около 8-9 волта. Внимание — волтметърът ще отчете само 4-5 волта.
                          По желание можете да измерите протичащия през вас ток, когато си правите зепинг. Ще са ви необходими резистор 1 KW и осцилоскоп. Свържете заземяващия болт на зепера с единия край на резистора. Свържете другия край на резистора с ръчката (добавянето на този резистор към веригата намалява незначително тока). Другата ръчка се прикачва към другия болт. Свържете заземяващия проводник на ос-цилоскопа към единия край на резистора. Включете зепера и се хванете за ръчките. Погледнете какво напрежение отчита осилоскопът. Трябва да е около 3,5 волта. Изчислете силата на тока като разделите напрежението на съпротивлението (3,5 волта делено на 1 KW е 3,5 милиампера).[/SIZE]
                          ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗЕПЕРА
                          1. Обвийте ръчките с един слой влажна хартиена кърпичка. Смело се хванете за ръчката и включете уреда.
                          2. Проведете 7 минутен зепинг, след което пуснете дръжката и изключете зепера. Починете си 20 минути. Повторете процедурата за още 7 минути и отново починете 20 минути. После включете зепера трети път също за 7 минути.
                          Не се препоръчва опитването дали зеперът помага при дадено заболяване. Вашите симптоми могат да не се дължат на паразит. Може и да се реинфектирате часове след зепинга. Най-добрият начин да изпробвате вашето устройство е да откриете някои нашественици, за чието съществуване знаете (виж Дванадесети урок, стр. 485 или Двадесет и седми урок, стр. 500). Това е отправната Ви точка. Действайте. Сред трикратния зепинг няма да е останал нито един от тези нашественици.схемата е на 18стр.

http://www.spiralata.net/s.php?Searc...EB%E5%F1%F2%E8
                        Working...
                        X