IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    +1

И да си комуникираш и срещаш с хора, с които ти е приятно и те карат да се смееш.

Да и аз много ги харесвам, малко само по психиката им на победител, ако имаше кой да ги пипне и ще са супер. Щот' те технически могат всичко като арсенал от удари.

Да са живи и здрави и да ни радват!
    Бате може да Ви е смешно ама аз си Ви чувствам близки.. Аз по принцип съм човек с много приятели и контакти, но може би във форума си виждаме само добрите страни и за това ми е много кеф с Вас..

Коментар

• Първоначално изпратено от Vatman Разгледай мнение
      Как какво - кръв испанците даже ядат чиста съсирена квър леко запържена... без майтап
      Това се казва "черен пудинг" Пържена свинска кръв ...

Коментар

• А и бомбара в Пловди е хубав

Коментар

• Всичко зависи от подправките и бабе харесвам, но да са топли

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            ... сутрин като станеш най-много бъка усната кухина от бацили и люсваш едно жабурене, както му викат с читав алкохол ...
            Бая алкохол изхабих докато разбера ,че плюенето било навътре ....

PS : http://www.youtube.com/watch?v=MLxTEV5vpyg
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Браво Пешо- евала ти си природосъобраземн готин пич

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Бахур и кървавица- черен, бял дроб ориз, кръв малко и много са важни подправките- мпо хубави са леко топли
                Бабето е по добро.И покреклото

Коментар

• Седнах, че аз винаги ставам на химна ( сорка ) за прекъсването.

Тая нашата голяма красавица и интелект Цвети Пиронкова. Тая другата не съм я гледал, ама гледам е некъв бизон на химията с нисък център на тежест и ще блъска топките с убийствена сила.

Дано нашата успее като тактика да се напасне на стил, който да й е неудобен. Щот' тия животни обикновено не са много интелегентни.

Чиърс за Цвети! И стискам палци, ще й е трудно.

Коментар

• Бахур и кървавица- черен, бял дроб ориз, кръв малко и много са важни подправките- мпо хубави са леко топли

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                      Така е... Бах тая русата как се изправи от пода пред Дани де Вито.. Като Джеки Чан със скок... Нарязах си и една краставичка (кисела)... Ебати закуската водка с бахур и кисела краставица... Абе аз почти убих шишето... Да взема да мина на ракия???
                      Къркай смело!

От стогодишни бабички знам, че сутрин като станеш най-много бъка усната кухина от бацили и люсваш едно жабурене, както му викат с читав алкохол и така изпотрепваш всички гадории, дет' през нощта се развихрят, когато спиш.

Т.е. бацилите, атакуват нощем докато организма ти си почива.

Ставам, че пуснаха химна!

Коментар

Е това и аз се мъча да постигна.. Е за това те уважавам бате Пешо - ти си човек постигнал най важното на тоя свят - душевният мир и си намерил начин да живееш пълноценно... Браво.. Наздраве и на теб.. Сипи си едно винце, днес може - Йорданов ден е..
                        Да днес е голям празник.Ще има и винце ама следобяд.Най важното нещо на този свят според мен е човек да е в хармония със себе си.Най се успокоявам когато си загребвам доматите картофите пипера и бобеца.И когато връзвам домата.Миналата година един колега ми даде 20 корена домат безколов и още си спомням този страхотен вкус.Доматите не стават едри но са страхотни.Останах с впечатление че е хибрид и не отбрах семена.Тази година съм му заръчал да ми намери семена.Една баба от едно село на Дунава по миналата година ми даде семена от чушки за низане и те станаха страхотни.А чушките за ядене най ме кефят.Вчера щерката панира и се олях опуках 10 чушки а са по 20-25 сантима дълги.
                        Най обичам пролетта като се стопли и се започне в градината разсади копане връзване загребване.А кат запърпоря с фрезата ми се стопля душата.Най големия кеф е да гледаш как растат нещата в градинката.И една тишина направо те болят ушите.А на обед като взема въдицата и на реката.....Няма идиоти няма стрес.По некое време извадиш цъкленката и отпиеш една глътка за успех с рибите.Аз ловя едни дребни такива като цацата понякога има и мренки кленчета каквото припадне.Една година с парашут хванах трийсетина скобара и жените направиха едни консерви с грах кисели краставички доматено пюре направо фантазия...

Коментар

Мен ме кефят педали ама не го дигам с тях и са си напразно хвърлени пари.. А и много ме предизвикват да ги бия. Не знам защо... Абе какво ли се слага в бахура - гледам го явно има дроб, бъбреци, ориз, ама какво ли едругото?
                          Как какво - кръв испанците даже ядат чиста съсирена квър леко запържена... без майтап
                          Institution: FBI Correctional Facility
                          Jurisdiction: Unknown

Коментар

• И аз започнах- Бусгас 63 с печени чушки и катък Ха наздраве. Сега си мисля да взема и малко бабек

Коментар

Много са яки тия двете деца....

ПС. Аз вече се оправих.. Е сега симерих кръвното 12о на 80.. Значи при мен разковничето е да съм в къщи и да си поркам...
                              +1

И да си комуникираш и срещаш с хора, с които ти е приятно и те карат да се смееш.

Да и аз много ги харесвам, малко само по психиката им на победител, ако имаше кой да ги пипне и ще са супер. Щот' те технически могат всичко като арсенал от удари.

Да са живи и здрави и да ни радват!

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                                Пиенето ще го махна - е днес от сутринта съм изпил поне 400 грама Смирноф (намерих шишето, беше в бара, как не съм го видял снощи не знам)... А друго се сетих - ползвам за мезе дмашна кървавица (бахур). Донесе ми я една колежка... Ей това е смисъла на живота (извън семейните ценности) - водка, приятели дето те уважават и подкрепаят (в случая сте всички вие и накои дето днаес не са с нас) , бахур, силикон и Цеца Величкович... Кой какво ще да си говори.. Вярно семейството е важно, децата, Но мъжа си е мъж когато има горните работи (за всеки си е индивидуално някой може да ги плюши кльощави и да слуша пънк, но идеята е тая)...

Тоя литър водка няма да ти стигне и ще ходиш да купиш още един,ако не спреш да я слушаш-Цеца.С Цеца няма да спреш алкохола,по вероятно е даже да увеличиш двойно консумацията.Драккара е прав,че от веднъж е трудно да спреш пороците,но ако не алкохола сега,гледай първо да смениш стилът музика,сам ще се учудиш как ще намалеят милилитрите.
                                Тя бутилката е 700.. Не знам къде се сети за Цеца ама днес за нея си мисля от сутринта.. С такъв кеф бих я ....

Коментар

Working...
                                X