IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Сори за въпроса Ще приемем че си помполит
    Съгласен.

Наказвам МАМУН ШЕБЕКОВ с изключване от НАШАТА ПАРТИЯ !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

Ще приемем че си помполит
      Е па брой го пак боцман!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Това, че Хайтов е обвиняван за превръщането на местни лакърдии в литература не е от значение защото се иска майсторство дори в "плагиатството"- не всеки владее добре словото. Разкази от по 2-3 страници са основа на сценарии на едни от най-естествените филми в бг киното- "Изпит", "Любов" (не съм много сигурна, че името е точно, но е по "Дервишово семе"), "Мъжки времена", "Козият рог", "Дърво без корени" ..

И аз харесвам цикъла разкази "Под манастирската лоза" на Елин Пелин.

Едни и същи житейски теми присъстват в творчеството на повечето световни писатели но едва ли е точно плагиатство.
        И аз така мисля, но не мога за съжаление така да го кажа
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Не мога да гледам клипове ама мога да пускам
          http://www.youtube.com/watch?v=Coy8H...etailpage#t=4s

имам право и да не казвам
          Сори за въпроса Ще приемем че си помполит

Коментар

Kъв го раздаваш, капитан, шеф или боцман?
            Не мога да гледам клипове ама мога да пускам
            http://www.youtube.com/watch?v=Coy8H...etailpage#t=4s

имам право и да не казвам
            tnm

Коментар

• ..и един мост към темата с алкохолните предпочитания:

http://www.youtube.com/watch?v=r2nKv...eature=related

Коментар

Чини ми се, че е пом-полит ....Щом кара хората да бачкат,явно е от "дайте да дадете, другари ....! "
                ----------------------------------------------------------

Световното кино-събитие на 2012, е другия месец :

http://www.youtube.com/watch?v=D8ghM...layer_embedded
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Щех да ви пусна тая песньовка,
                  http://www.youtube.com/watch?v=0ct5b2yQsGU
                  но нема да ви я пусна.

Коментар

• Това, че Хайтов е обвиняван за превръщането на местни лакърдии в литература не е от значение защото се иска майсторство дори в "плагиатството"- не всеки владее добре словото. Разкази от по 2-3 страници са основа на сценарии на едни от най-естествените филми в бг киното- "Изпит", "Любов" (не съм много сигурна, че името е точно, но е по "Дервишово семе"), "Мъжки времена", "Козият рог", "Дърво без корени" ..

И аз харесвам цикъла разкази "Под манастирската лоза" на Елин Пелин.

Едни и същи житейски теми присъстват в творчеството на повечето световни писатели но едва ли е точно плагиатство.
                    Last edited by val/she; 08.01.2012, 15:43.

Коментар

Проблема се състоеше в това да накарам юнаците (постоянно пияни и накачулени от каки) да вършат поне малка част от работата си

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Чудех се с коя песен да се пошегувам за изглаждане на недоразумението. Има ти беше казал, че сте Тайланд в момента.

Тук кога ще пристигнете? Да опишеш каките от клипа какво си ги "правил"?

http://vbox7.com/play:21eac196

П.П. Дано нет-Я ти позволява да гледаш клипчета, че в ютуб неква дървена картинка забили и няма да ме разбереш за кое се шегувам в момента като музичка и пейзажче от клипа - хихи

Чиърс!
                        Не мога за съжаление да гледам клипа. Сега съм в Индия. В Тайланд каките бяха украсили всичко с цветя. Весело беше. Проблема се състоеше в това да накарам юнаците (постоянно пияни и накачулени от каки) да вършат поне малка част от работата си
                        tnm

Коментар

Разбрах, грешката е моя.
                          Чудех се с коя песен да се пошегувам за изглаждане на недоразумението. Има ти беше казал, че сте Тайланд в момента.

Тук кога ще пристигнете? Да опишеш каките от клипа какво си ги "правил"?

http://vbox7.com/play:21eac196

П.П. Дано нет-Я ти позволява да гледаш клипчета, че в ютуб неква дървена картинка забили и няма да ме разбереш за кое се шегувам в момента като музичка и пейзажче от клипа - хихи

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

П.П. Дано сега си ми разбрал по-долния пост!
                            Разбрах, грешката е моя.
                            tnm

Коментар

Не те нападам. Човека ме попита и аз му отговорих. Постарах се да е така, че да не те засегна, щото бях чел спора ви. Не виждам нещо обидно по твой адрес в думите си.
                              Не си ме разбрал ( рисковете на виртуалната комуникация ). Не искам да коментирам творчеството на Елин Пелин или Хайтов, защото може да изцепя нещо към тях и после други да ме питат - ти защо си "храцал" по тия хора.

Т'ва имах предвид понеже намесихте и популярни имена, но словесния ви "дуел" е много свеж като ви чета и Благодаря и на всички ви, че го прочетох!

П.П. Дано сега си ми разбрал по-долния пост, където цитирах последното ти изречение! Сега ще ти го болдна ( повдигна в черничко ), за да е по-онагледено какво коментирам
                              Last edited by marandi; 08.01.2012, 14:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
                                ...........................
                                тук е и проблема с тази философия-някой път опитите да се направи добро,всъщност са НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО!
                                доказателства- най изчепатените философии са последните религии- тва са ти хрисиянството и неговия недък и издънка- мохамеданството ... мохамед е плагият на христос толкова,колкото и христос е плагият на моисей ... християните отричат семитството,ама се дупят на стария завет.... плюват евреите като неверници,въпреки,че христос е бил еврейн.. същото и с мохамеданите- плюят християните,ама се клатят на дева мария и христос-за тях са светии,както и за християните е моисей....
                                кво е характерно за тези изчепатени религии? ами че са тръгнали да "помагат" на всички и в "битката" си да защитят човечеството,че да го спасят от греховете му,са правили най големите извращения и по масови убийци от мохамеданите са само... християните!
                                невероятно ,НО факт!
                                .....
                                Тук не претендирам за диви познания по теология, но от чисто любопитство докато съм оглеждал нещата логически всичко е точно така.

Затова и ми е трудно да си комуникирам с "историците", щот' те не могат да си преставят, че цивилизация е имало и преди Мойсей, Христа или Мохамед и почват да ме стрелкат с едни дати и едни чудеса и накрая кат' ударим чертата - демек поредните глупости, които ми се налага да слушам.

П.П. Затова и казах българите са древен народ и са се "прикривали" умело през хилядолетията спрямо "фешън" тенденциите на поредната "дзвИздъ", решила че летоброенето започвало от нея, а след нея ще дойдел "потоп-а".

Та, разбирам те напълно, какво имаш предвид!

Коментар

Working...
                                X