Маалииии, там изкарали една книга дето ни изкарва нас трезвениците по черни от лукаваго
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИзтрих си постовете защото по глупав начин се правих на духовита.
Ако съм засегнала някого ( а то със сигурност е непреднамерено), МОЛЯ да ме извини!
Може и на лични да ми пратиш идеята в тях.
Ще ми се да те прочета ядосана/предизвикана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение...,макар да не сме в глуповатата тема на джибрите :"Колко пие форумът ? "И там имам акции
Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение...
Правя забележка на останалите участници, недейте се напада на тема българи под, каквото и да е било форма........
Обикновено в БГ , патриотично го раздават тези , които по някакъв начин са изолирани от "обществото " - без разбира се, да се убиждаш....
В крайна сметка житейския опит не се заключава в "прослуженото" време ,а в това през колко планини си преминал и от колко извора вода си донесъл....
Чиърс - да не забрайкам,макар да не сме в глуповатата тема на джибрите :"Колко пие форумът ? "
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТрябва да са на винпром Черноморско злато- Поморие
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеей това най ме кефи ..в цял свят всичко е тип-топ само и единствено в България е мазало...ама САМО и никъде другаде
Нито Борото в чужбина е като едно време, нито уискито, нито каквото и да било друго, което влиза през устата. Ако има зрели дами в темата, те могат да кажат и за още едно "нещо" дали е със същото качество. Всичко е химия и печалбарство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКосмо пак си имал екшън. Само едно малко уточнение- не държавите са лоши, а правителствата
. Само като прочетох как се оправдават сегашните смешни управници с тировете и ми се придраифа
. Все едно тези тирове са някакви тежко въоръжени агресори от космоса, а то си е некадърност
.От Чепеларе пък бягали туристите
.Сега почини и пии едно топло уиски и коняк за отпускане
. За такива случаи имам в къщи винаги - Метакса 5 звезди и Плиска
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Last edited by vmаnkov; 08.01.2012, 19:16.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение. Ама само в БГ това може да се случи.. .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение..............ама прокурора за 2000 лв. рушвет ще докаже че това дори не е ТИР...He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар