IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Маалииии, там изкарали една книга дето ни изкарва нас трезвениците по черни от лукаваго
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Изтрих си постовете защото по глупав начин се правих на духовита.
      Ако съм засегнала някого ( а то със сигурност е непреднамерено), МОЛЯ да ме извини!
      Не ги прочетох, а няма как да не са били насочени към мен.
      Може и на лични да ми пратиш идеята в тях.
      Ще ми се да те прочета ядосана/предизвикана.

Коментар

• ХА-ХА СТРАННА ТЕМА- ВСЕ ЕДНО НАРОЧНО ПОД НАТИСК ПИЕМ- АМИ КОЛКОТО НИ СЕ ПИЕ.НО С ГОДИНИТЕ ПО- МАЛКО РАЗБИРА СЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          ...,макар да не сме в глуповатата тема на джибрите :"Колко пие форумът ? "
          Да.И там имам акции
          Свободен във виелицата.
          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• И аз не приемам да се напада България и народа ми заради некадърните и корумпирани политици и управляващи- това са различни неща

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              ...
              Правя забележка на останалите участници, недейте се напада на тема българи под, каквото и да е било форма....
              Приемам ти "забележката" и си правя веднага извода ,че ти никога не си работил в колектив от Българи. В противен случай щеше да знаеш практическия смисъл на термина "Чета с предател",който се отнася за 3-ма българи ....

Обикновено в БГ , патриотично го раздават тези , които по някакъв начин са изолирани от "обществото " - без разбира се, да се убиждаш ....

В крайна сметка житейския опит не се заключава в "прослуженото" време ,а в това през колко планини си преминал и от колко извора вода си донесъл ....

Чиърс - да не забрайкам ,макар да не сме в глуповатата тема на джибрите :"Колко пие форумът ? "
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Да.И там имам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Трябва да са на винпром Черноморско злато- Поморие
                  Това не е ли на Петя Славова..

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                    ей това най ме кефи ..в цял свят всичко е тип-топ само и единствено в България е мазало...ама САМО и никъде другаде
                    Да, голяма глупост са такива твърдения и защото сме на тема пороци:
                    Нито Борото в чужбина е като едно време, нито уискито, нито каквото и да било друго, което влиза през устата. Ако има зрели дами в темата, те могат да кажат и за още едно "нещо" дали е със същото качество. Всичко е химия и печалбарство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Космо пак си имал екшън. Само едно малко уточнение- не държавите са лоши, а правителствата. Само като прочетох как се оправдават сегашните смешни управници с тировете и ми се придраифа. Все едно тези тирове са някакви тежко въоръжени агресори от космоса, а то си е некадърност.От Чепеларе пък бягали туристите.Сега почини и пии едно топло уиски и коняк за отпускане. За такива случаи имам в къщи винаги - Метакса 5 звезди и Плиска
                      Тоталният срив в държавата бележи много сериозен ръст и в тая област - именно на пълен срив в авторитета на нашите служби за контрол на авт. транспорт. Присъствах именно на такива случаи: румънски тирове, тотално запречват движението, независимо, че пътят има две ленти за движение с по 3 платна във всяка посока! Дясната лента - тотално задръстена, по средата няма мантинела... Тировете опитват да преминат през 50-сантиметровата ивица, за да навлязат в насрещната лента и някак да се спасят..., затъват и разорават всичко, боксуват в калта, почват да се теглят на буксир и още повече затормозяват движението, застанали напряко на лентите за движение... Полиция, разбира се - няма... Около час, след тоталното разораване, полицията все пак идва.... и се почват едни молби към нарушилите правилата шофьори на румънските тирове..., ама, аджеба, дали ще сте така добри, за да си дадете документите, при което - ония се хилят и не ги дават, като се правят, че не разбират, не слизат от тировете, приказват си техни цинизъмчета и изобщо не им пука.... И постепенно се изнизват... Ееее, ако са не точно в тая страна, а в която и да е друга, а?... Директно си влизат на топло, а тук приказват повече от проверяващите...Санкции, разбира се - нямаше за нито един, но не зная по какви причини, дали указания имаха някакви предварително... И защо, ако е така?...
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Това

преди 10-12 години беше много добро.

http://www.bsgold.bg/?cat=4&cn=%C1%F...%E4%E8&child=0
                        Last edited by vmаnkov; 08.01.2012, 19:16.
                        Свободен във виелицата.
                        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          . Ама само в БГ това може да се случи.. .
                          ей това най ме кефи ..в цял свят всичко е тип-топ само и единствено в България е мазало...ама САМО и никъде другаде

Коментар

• Трябва да са на винпром Черноморско злато- Поморие

Коментар

• В Метро съм ги купувал- понякога има и Поморие. Понякога имам носталгия за коняк с кола

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                ..............ама прокурора за 2000 лв. рушвет ще докаже че това дори не е ТИР...
                                Тук си много прав, за съжаление ....
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X