If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Звучи ми така, сякаш чашата не е наполовина пълна или празна Тя е напълнена с питие догоре, а песимизмът е застанал в почтително мълчание някъде около ръба й
... амииии, грешиш, нашият език е много чувствителен орган и винаги издава оптимизмът ни..., уважаема спаринг-партньоркО...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Животът не отлита, той си съществува, независимо от нас... и ще си го има..., дори и след нас: тук, там, някъде във Вселената! Това не ти ли звучи достатъчно оптимистично, а?
En garde!
Звучи ми така, сякаш чашата не е наполовина пълна или празна Тя е напълнена с питие догоре, а песимизмът е застанал в почтително мълчание някъде около ръба й
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Наздраве,Космо,готин си!Сега съм на сок "Нести",щото още не съм си изпълнил и наполовина задълженията,но към пет-шест часа вече мога да си капна две-триста грама в сока и да ти правя компания,а и да си лафим за живота(секс,сръбско,скара-бира).Хайде чао засега,че да мога да си свърша нещата и с кеф после да си поркам с тебе.
Чао... Аз до тогава ще угасна че вече бая съм се понапил.. Щом почнах да слушам Весна и Шабан у офиса на макс и влизат клиентите да ми искат диска че много ги кефел... Което ме води на мисълта че нямам ни един клиент де да е дошъл случайно в нашата фирма... Всеки някой от някъде го е довел и сме едно италианско семейство.. Уволнят го някой дойде при нас.. Ние уволним някой - иде при клиент... И в едимн момент преговаряме на една маса все хора от една бригада, а представляваме 6 институции.... Мамата си е...
Мдааа.. Именно за това и аз който по принцип имам негативно мнение за форумните писачи (винаги съм ги гледал леко с насмешка) и никога не бих си отделил от времето което много ценя, все още пиша в тази тема.. Веднъж че винаги има хора и става като чат, втори път че няма тролове и най важното хората са добри - изслушват те, споделят опита си, не веднага да те нападат ако не са съгласни с твоето мнение...Няма друго такова място в нета където да се преплиатат по такъв балансиран начин философското, професионалното, романтичното и вулгарното, спомените и реалността, красотата на света и ужаса на реалността, оптимизма и песимизма.... И най хубавото е че по няква схема се събрахме много ярки индивидуалности и изключителни доказани личности всеки в своята област - в тази тема можеш да получиш съвет в цялата гама от правна консултация до здравословен проблем... Няма ги култувите тъпанари коиот са наводнили интернет пространството и пишат такива малоумщини толкова убедено, че се чудиш дали да се смееш или да ги издириш и поставиш под карантина за да не се размножат....Именно тези типове те демотивират по други сайтове и теми, защото в един момент човек загубва стимула без да му плащат да обучава на икономика (например) разни студентчета или недооцебнени експертчета, представящи се за бизнесмени, като дори пола им е фалшив, щото чат пат пишат за себе си в женски род (или обратното)... Аз съм убеден че ако не е тази тема няма да пиша във интернет форум (независимо кой)...
Наздраве,Космо,готин си!Сега съм на сок "Нести",щото още не съм си изпълнил и наполовина задълженията,но към пет-шест часа вече мога да си капна две-триста грама в сока и да ти правя компания,а и да си лафим за живота(секс,сръбско,скара-бира).Хайде чао засега,че да мога да си свърша нещата до петшест часа и с кеф после да си поркам с тебе.
..
мен ако питаш и годинките си казват думата ....
болшинството форумци са окло и малко над двайсетака ...
, па тука, кат че ле дъртошите сме болшинство ..
налЕ
има го и това. По сме си на един акъл и на едни години... Минали сме периода на аз всичко знам, намя не мога има не искам, всичко дет се лети се яде, вече отлиаваме кога ни се пика и кога ни се чука, не падаме под масата като смесим две фанти от различни каси.....
Животът не отлита, той си съществува, независимо от нас... и ще си го има..., дори и след нас: тук, там, някъде във Вселената! Това не ти ли звучи достатъчно оптимистично, а?
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
..
мен ако питаш и годинките си казват думата ....
болшинството форумци са окло и малко над двайсетака ...
, па тука, кат че ле дъртошите сме болшинство ..
налЕ
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Никой!Ама ще си остане да виси без коментар и обосновка от моя страна.Тази тема,е като в Лас Вегас-живота тече 24 часа.
Мдааа.. Именно за това и аз който по принцип имам негативно мнение за форумните писачи (винаги съм ги гледал леко с насмешка) и никога не бих си отделил от времето което много ценя, все още пиша в тази тема.. Веднъж че винаги има хора и става като чат, втори път че няма тролове и най важното хората са добри - изслушват те, споделят опита си, не веднага да те нападат ако не са съгласни с твоето мнение...Няма друго такова място в нета където да се преплиатат по такъв балансиран начин философското, професионалното, романтичното и вулгарното, спомените и реалността, красотата на света и ужаса на реалността, оптимизма и песимизма.... И най хубавото е че по няква схема се събрахме много ярки индивидуалности и изключителни доказани личности всеки в своята област - в тази тема можеш да получиш съвет в цялата гама от правна консултация до здравословен проблем... Няма ги култувите тъпанари коиот са наводнили интернет пространството и пишат такива малоумщини толкова убедено, че се чудиш дали да се смееш или да ги издириш и поставиш под карантина за да не се размножат....Именно тези типове те демотивират по други сайтове и теми, защото в един момент човек загубва стимула без да му плащат да обучава на икономика (например) разни студентчета или недооцебнени експертчета, представящи се за бизнесмени, като дори пола им е фалшив, щото чат пат пишат за себе си в женски род (или обратното)... Аз съм убеден че ако не е тази тема няма да пиша във интернет форум (независимо кой)...
Честно да ви кажа не съм си мислил като съм се регистрирал в този инвеститорски сайт,че ще открия тук най-истинската тема за живота от всичките,които могат да се намират в нета.Тук ще чуеш любимо парче и с това ще прочетеш и попишеш за пиене и секс с компанията.
Чи на друго место, кой ти пречи да напишеш желаното ?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Честно да ви кажа не съм си мислил като съм се регистрирал в този инвеститорски сайт,че ще открия тук най-истинската тема за живота от всичките,които могат да се намират в нета.Тук винаги може да чуеш любимо парче и слушайки го да прочетеш и попишеш за пиене и секс с компанията.
Тази е разсипала човека Космо. Те арменците колкото са хитри и търговци, толкова са патриархални и консервативни в къщи. Хванала го е неподготвен мръсницата. Затова ги и карат родителите им да се женят за арменки, които си се контролират от общността. Наздраве Космо- боклуците нямат краи мамка им
Ми кой ми сра в гащите.Кире кой не мое да клеца нема а го вади.Сега един виц.Преди години наши работници от Коми на връщане към България решили да преспят в Москва.Купили си билети за самолета и си намерили хотел но скука ги налегнала и решили да хванат рускини за последно.Намерили три рускини ебали ги цяла нощ а на сутринта си тръгнали.На излизане от хотела рускините търчат след тях и викат денги денги а нашите смело отговарят.Другарки ние за такива работи пари не вземаме.
Коментар