If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
ХА-ХА Мечо интересна история- бях чел изследване къде на балканите са наи цветистите псувни. Там спора беше между българските- турските и сръбските. Но като се замисля може би турските са водещи защото са и манафски. Но то е и до дарба има такива хора- слушах един път един чобанин в Стара планина- евала- около час не повтори една попръжня. Дарба - та дарба и то с традиции. Затова и не ми е чуден Стоичков- просто човека е наследил традицията, но не винаги я показва на подходящото място и в подходящото време
сега ме хвърли в размисъл - къде на Балканите.... псуват... майките
ХА-ХА Мечо интересна история- бях чел изследване къде на балканите са наи цветистите псувни. Там спора беше между българските- турските и сръбските. Но като се замисля може би турските са водещи защото са и манафски. Но то е и до дарба има такива хора- слушах един път един чобанин в Стара планина- евала- около час не повтори една попръжня. Дарба - та дарба и то с традиции. Затова и не ми е чуден Стоичков- просто човека е наследил традицията, но не винаги я показва на подходящото място и в подходящото време
На този съм му фен. Не само като псува. Туй "айцу, цвайцу, драйцу дрън" кърти мивки отвсякъде
ПС:Без малко да ти стана колега на дърти години,но ...
Преди двайсетина години плавах малко по Дунава. Хубави спомени. Имаше един лоцман, много велик. Владее просташките изразни средства до съвършенство. Наближавахме Будапеща. Лоцманът бат Васко (не се казваше така) караше кораба
, а останалите се бяхме накачулили всички на мостика и масали, масали, масали. На една полянка край реката си играеха някви унгарчета. По едно време, лапешка им работа, почнаха да хвърлят камъни по нас. Бяхме далеко и камъните падаха във водата, но единия от колегите, голям нервак, почна да ходи нервно напред назад. По едно време се засили към прозореца и замахна с ръка като че ще почне да псува, но каза само:
- Лапета мръсни. Ех що не мога като тебе бат Васко. Ела им тегли една майна като хората
Бат Васко само каза :
- Дръжте карачката - отиде до джама, подпря си мощния корем на перваза, пое си дълбоко въздух и като почна..................
Такава дърта псувня не бях чувал, сигурно няма и да чуя. Като почна да изрежда най мръсните ругатни на Български, Турски и Румънски език, няколко минути без да повтаря и ги съчетаваше майсторски.
Много не ги обичам тези работи и самия аз не псувам. Обаче ако човек е майстор това е поезия.
Абе и аз не знам.. Там беше много странно щото тая беше и с дете от някакъв провинциален баровец (беше някъде от Пловдивско, те там са арменците) и всички я знаехме че си търси богат мъж (бяхме и в една компания и тоя какво реши че е влюбен в нея, тая наду корема (дали от него, не мога да съм сигурен, дори имам съмнения).. Направиха една сватба в един безумно скъп арменски ресторант, дето сигурно дадоха 100 бона и пихме поне 2 дни... То се подаряваха едни къщи и едни мерцедеси.... После почна да му точи парите и да се чука с разни адвокати дето го скъсаха юнака от дела и при всеки семеен скандал му пращаха данъчни.... Тръгнаха да се развеждат, нещо се оказа че по някави договори тая има права върху единкуп от активите му.... Абе брака им просъществува 5 години в коиот тая роди и второ дете от него.... После тоя полудя и фалира.. После го гледах (по телевизията) нещо около партиите и изборите се въртеше ама не сме се виждали поне от 10 години... Оная мърша я засичх в МОЛа - още си мяза на курва, въпреки че е с 3 деца и е поне на 45 години.. Почна да ми се лигави.. Нали знаеш едни хора дето все се опитват да се майтапят на тема секс, ама не на място и пред подходяшата аудитория... Та набързо и се извиних и си тръгнах....
Човек(мъжът)много трябва да внимава като се жени,щото една жена може така да ти е** мамата,направо не е за говорене!Жените никога не съм можел да ги разбера,въпреки че често се е случвало да ми казват,че съм с много добра интуиция(шесто чувство) за хората,явно обаче за жените ми липсва това качество за преценка и обосновка на характерите им.Преди година за четири месеца бях извън града,в който живея и бях отседнал в едно хотелче,в което като съседи имах една много луда двойка.Момчето тихо и кротко,а момичето беше една страшна невротичка,която не спираше да бълва закани и квалификации(епитети) към момчето.Чувал съм я така да го нарича,че аз самият съм си мислил после как този издържа на такива думи без да й отвърне или емоцията дотам да ескалира,че да я шамароса.Значи първите дни в хотела заспивах на включен телевизор и още неориентиран не знаех кой шум откъде идва.За първата вечер не помня,но от втората нататък чувах някакво яко блъскане по стена и женски викове,като не можех да определя откъде идват шумовете(звуците),с продължителност към час и половина.Една сутрин се бях събудил по-рано и към пет часа и нещо излязох от стаята,за да отида да си купя кафе.Още от стаята чувах блъсканията по стената и женските викове,това при включен телевизор на музикален канал,шумящ хладилник,докато не ми го смениха,оказа се,че е развален и бръмчаща аспирация в WC.Вече като излязох на коридора разбрах,че всички тези екстремни звуци идват от несъответстващата се като характери двойка(Значи с тези двамата ме разделя коридор и вратите ни са на два-три метра разстояние една от друга).Взех кафето прибрах се в стаята и взех да си мисля за тези двамата,как тая го обижда през целия ден пред хората,а този само е навел глава и нищо не казва,и взех да търся логиката в цялата тази работа.И стигнах до извода,че цялото това ежедневно унижение към момчето е една женска хитрост,за да може насъбраният гняв,момчето да го излее вечерта в леглото.Това е един от случаите,в които се убедих в уникалната женски стратегически способности и нюх в определянето на характер,финансова и всяка друга оценка за мъжа.......Страхотни са и трябва много да внимаваме с тях!
Не му се присмивай. И аз докато схвана ситуацията що размисли съм фърлил.
Всъщност, че украсява ми стана ясно от първите постове, ама що колегите се възхищават, бая време мина докато стопля.
На никого не се присмивам,никого не съдя-само се чудя защо някои влизат във форум с ясната цел да се сдърпат ,да излеят негативните си преживявания тук.
Аз съм на обратната позиция-гледам на негативното в живота/а в последно време доста крошета получих/ да отговоря с позитивизъм във форума.
ПС:Без малко да ти стана колега на дърти години,но ...
Чичо,ти май ни си рибар,ни ловец,че май и не си се срещал с този вид.
Не му се присмивай. И аз докато схвана ситуацията що размисли съм фърлил.
Всъщност, че украсява ми стана ясно от първите постове, ама що колегите се възхищават, бая време мина докато стопля.
И аз като теб съм любител на бурите, само че планинските Затова съм си избрала този аватар.
Най интересната част от живота е борбата със стихията. Колкото е по облачно и по тъмно, и колкото са по силни дъжда и вятъра, толкова по силно човек се чувства жив.
Аз по-тъпо парче от тебе не съм виждал.....
Що направо не си сложиш въжето и не свършиш със самоунищожението си......
И не мога да разбера разните пудели в този форум, които ти казват - Браво КОсмонавте...!!! До обяд една бутилка водка, карай след вечеря и бутилка уиски, а за приспиване стек бира........
Направо съм изумен....!!!
Чичо,ти май ни си рибар,ни ловец,че май и не си се срещал с този вид.
Чао... Аз до тогава ще угасна че вече бая съм се понапил.. Щом почнах да слушам Весна и Шабан у офиса на макс и влизат клиентите да ми искат диска че много ги кефел... Което ме води на мисълта че нямам ни един клиент де да е дошъл случайно в нашата фирма... Всеки някой от някъде го е довел и сме едно италианско семейство.. Уволнят го някой дойде при нас.. Ние уволним някой - иде при клиент... И в едимн момент преговаряме на една маса все хора от една бригада, а представляваме 6 институции.... Мамата си е...
Аз по-тъпо парче от тебе не съм виждал.....
Що направо не си сложиш въжето и не свършиш със самоунищожението си......
И не мога да разбера разните пудели в този форум, които ти казват - Браво КОсмонавте...!!! До обяд една бутилка водка, карай след вечеря и бутилка уиски, а за приспиване стек бира........
Направо съм изумен....!!!
Коментар