IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Е, к'во да слушаш - стадо гладнички, дошли да ни обясняват колко сме задръстени. Космо, ако ги хване двете и ще забравят за партията си, ще забравят за всичко. После от революционерки - ще станат най-големите пуританки

Чиърс!
    Ама като слагаш тиранти и се правиш на Кеворкян и Лари Кинг в едно, е добре да си подбираш професионалисти в предаването.
    Хайде, ние знаем руски, но за младежта руският е като унгарския.

Иначе - мани ги тия украинки, но май се оказаха от Беларус. Поне това, което успях да хвана от руската реч.

Коментар

• Събличаитъе се и се борете- така завършиха украинките. Голяма борба , а Космо- ха-ха

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Тонрежисьорът му е пълен ахмак. Не може, когато имаш симултанен превод и да не намалиш микрофоните на тези, които говорят чуждия език.
        Иначе става пълна боза, както е сега в предаването - смесица между руска и българска реч. Да се чуди човек какво да слуша.
        Е, к'во да слушаш - стадо гладнички, дошли да ни обясняват колко сме задръстени. Космо, ако ги хване двете и ще забравят за партията си, ще забравят за всичко. После от революционерки - ще станат най-големите пуританки

Чиърс!

Коментар

• Браво много точно си го описал, но сега докато се започне и построи и станали 2 години и ще се е разведрило небетоНяма лесно брат, но идеята е добра и ти плуваш в по. Гледам тези украинки и си спомням- верно без да питат по тези ширини и го ла....т. Много са отворени и революционни.Няма лесно брат, а ти плуваш в познати води. Ха наздраве с мелнишко

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Показват при Карбовси украинките- Тяхното оръжие са гъдите им и те са естествен- ХА-ХА
            Тонрежисьорът му е пълен ахмак. Не може, когато имаш симултанен превод и да не намалиш микрофоните на тези, които говорят чуждия език.
            Иначе става пълна боза, както е сега в предаването - смесица между руска и българска реч. Да се чуди човек какво да слуша.

Коментар

Космо- проста и ясна сметка с добра печалба за кризата.Сега се връщам от магазина- взех кебабчета и кифтета- сега мелнишко вино- скара овче сирене с червен пипер и зехтин и млечна салата- ха назадраве лъвове и лъвициИспуснах ги тези рускинчета еееи
              Абе знаеш по добре и от мен че не е толкова лесно.. Винаги изкачат разни подводни камъни.. Като се почне от намирането на кредит - Вече не дават банките и са станали много подозрителни - все по трудно става да докажеш че имаш собствено участие 30% (например) като реално е 5% (например).. Масово не финансират строителство (спада на имотите е поне 30% психология - просто българина е много странен) дори в София... От там са станли като кучета - не става да вземеш кредит за едно блокче, да започнеш 3 и да им извиеш ръцете да ги дофинансират... Няма ги и вече експертите по банките - останли са само разни аматьорчета дето си пазят работните места и от кредитиране разбират, колко аз от оперно пеене... И така бизнес не става.. И полсе имало криза .. Ами има и ще ства по тежка, докато на Гърците ще им опростят 70% от дълга - и при тях криза няма да има...

Коментар

• Показват при Карбовси украинките- Тяхното оръжие са гъдите им и те са естествен- ХА-ХА

Коментар

• Космо- проста и ясна сметка с добра печалба за кризата.Сега се връщам от магазина- взех кебабчета и кифтета- сега мелнишко вино- скара овче сирене с червен пипер и зехтин и млечна салата- ха назадраве лъвове и лъвициИспуснах ги тези рускинчета еееи

Коментар

Да с апартамернтите е супер идея, но да има от всички квадратури. И работната ръка падна и материалите и те донякъде, но са важни локацията и изпълнението. Успех КосмоИма си и купувачи винаги на по- нормални цени. Сега по колко може да се докара цената до груб сроеж
                    За София - 250 евро на кв.м проекта и по около 150 евро земята (или обезщетението).... Та общо 500 евро (ако не изкочи нещо - я някой трафопост,я 2 км.канал).. Как и да го смятам на тия локации дето съм харесал на 700 евро продавам за един месец. Сложи и 4-5% (като ГПР) оскъпяване за лихви...

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                      Прав си Космо, ти си старо куче и знаеш (пардон лъв исках да кажа ) Най-добре е май да мина да взема и да не се кося излишно, то не може в последния момент да се уговаряме да нямам време да направя нищо като хората, иначе и пица можеше...
                      Малко е късно, но да ти кажа за друг път как да работиш мъжете по тънката лайсна:
                      През зимата правиш баница с праз и кайма, но каймата да е смелена пред теб 70% свинска плешка и 30% телешки шол. Баницата трябва да престои след опичането си поне 3 часа добре покрита (може и с фолио), за да се разпределят добре миризмите и соковете от праза и каймата в корите. Става и за мезе, става и за десерт, става и за наяждане и никога не остава.

П.П. То ми е ясно, че няма да точиш корите , но не я прави с фини кори, а с тъй наречените "домашни" или "дърпани на сач". Тези, които са по-дебели.
                      Last edited by anon6706; 21.01.2012, 16:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Запалке защо трябва да се вслушваш в съветите на тоя или оня?Единствено сърцето ти може да ти покаже верният път .
                        Коки,ако послушам сърцето си няма да свършат добре за мен нещата.Май не е до възраст и опит,а характера ми е такъв,че се привързвам,а ответната страна няма да изпитва подобни чувства и това й хипарско поведение едва ли ще ми се нрави.Привързвам се може би защото е готина,освободена и ми е хубаво с нея,но не е моногамна.Абе и аз не съм много от влюбчивите,но съм за сериозните връзки,като не изключвам и такива,които пламват и угасват за една вечер.Коки,стига ме питайте повече за тази връзка,изчерпах се засега като обяснение за нея.
                        Last edited by zapalkata; 21.01.2012, 16:55.

Коментар

• Запалка -Карам я,както ме съветва Артемида,по от дистанция и при удобен момент съм решил да се виждаме без да си въобразявам за сериозна връзка с нея.
                          Запалке защо трябва да се вслушваш в съветите на тоя или оня?Единствено сърцето ти може да ти покаже верният път .
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Приличаше ми на рускинчето,което ти описваше?

Коментар

• Космо,видя ли е тази гола Рускиня пред парламента-директно излъчена по предаването на Карбовски?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Кажи за момата.. Има ли новини?
                                Караме си я по старому-правим ...!А и няма какво да си въобразявам като друг е титуляра и то,доколкото разбрах вече две години.Ама става дума за някаква много либерална връзка между тях.Аз не съм израстнал дотолкова,че да разбирам и предприемам подобни взаимоотношения.Карам я,както ме съветва Артемида,по от дистанция и при удобен момент съм решил да се виждаме без да си въобразявам за сериозна връзка с нея.
                                Last edited by zapalkata; 21.01.2012, 15:49.

Коментар

Working...
                                X