IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Петльов ден било днес
    Е ха честит празник на вси петли у форумо

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      "Виното е бутилирана поезия!"

Не друг го е казал, а великия автор на "Острова на съкровищата" Робърт Луис Стивънсън.
      Алкохолизм - ето будушие нации! <-- някой нафиркан руснак го е казал т'ва, ама да не ти пука

Коментар

• Много добре го е казал- Допивам чашата

Коментар

• "Виното е бутилирана поезия!"

Не друг го е казал, а великия автор на "Острова на съкровищата" Робърт Луис Стивънсън.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Виното няма душа, но отваря врати за душата.
            Виното не е песен, но кара сърцето да пее.
            Виното не е любов, но показва пътя към любовта.
            Виното не е живот, но влива в тялото живителна сила.
            Виното не значи нищо, но дава и събужда всичко!!!
            ...О, Господи, прости на моето сърце, на виното подвластно!
            Прости на моята душа, която тъне във пиянски мрак!
            Прости на моите нозе, които все към кръчмата ме водят!
            Прости на моята ръка, която чашата надига пак!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Okoло тези 500К инвалиди се храни и "Х"К администрация, експерти и адвокати опитващи се да пробият бюрократичната джунгла. Процедурите трябва да са ясни, непредполагащи корупционна практика и експертна намеса. Нали сме ратифицирали разни европейски директиви. Виж какво казват те,

Коментар

• Много неща могат да се вмъкнат

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Виното няма душа, но отваря врати за душата.
                  Забрави да вмъкнеш чесъна.

Коментар

• Виното няма душа, но отваря врати за душата.

Коментар

• TТази тема е велика- Космо тук по се получи точна информация от старчоците- реши въпро ефективно и без нерви0 да се оправи пича. Ха наздраве моруци - големи сте

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Разбирам те напълно - но опитът показва ,че има ситуации в които трябва да присъства "ковънтриране"

На английски жаргон това означава "планирани жертви" за да не разбере противника евентуалното ти бъдещо превъзходство ...Терминът произлиза от английския град Ковънтри - унищожен почти напълно от нощните германски бомбардировки през 1941 г. Преди години разсекретените британски архиви показаха ,че премиерът Чърчил е бил уведомен предварително за германското въздушно нападение , но от страх да не му разкрият все още неусъвършенствания лазер ,е наредил на генщаба да не обявява въздушна тревога над града ,за да може британското разузнаване да натрупа допълнително важна информация в реална бойна обстановка ...

Над 5000 са убитите мирни жители (по памет )само за една нощ и градът е почти напълно разрушен . Броят на убитите надминава този на жертвите дадени от Империята в почти всичките й колониални войни от нейното създаване,дотогава ....

Никой обаче не обвинява Уйнстън Спенсър Чърчил в геноцид и досега , макар по същество деянието да е точно такова ...

ПС:Съжалявам - но примера ми се струва подходящ
                        Няма за какво да съжаляваш. Аман от социално общество.

Чърчил е изиграл ролята на астероида, убил динозаврите.
                        Ако не беше астероида, едва ли бозайниците щяха да владеят сега Земята.
                        Last edited by anon6706; 01.02.2012, 21:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          Апа и за да мине телк преди това трябват куп документи - трудови книжки, епикризи (знам ли каво трябва точно).. Предстваи си как го влачим момчето на колоичка от Драгалввци до Люлин например и ни връщат щоот нямаме примерно удостоверение че не педераст от Община подуене...
                          Космо, когато човека е неподвижен и на легло, Комисията от ТЕЛК ходи на домашно посещение и там прави експертизата. Имах братовчедка, която беше пълен инвалид.. По принцип документите се изготвят от личния лекар /поне преди няколко години беше така Сега има нова Наредба за експертиза на работоспособността.
                          Обади се на Център за независим живот - там могат да ти дадат полезни съвети.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

Жив съм брат.. Или поне тялото ми е живо.. Душата ми отдавна умря... Днес ми се е.. мамата.. Пих и две водки за да не полудея.. Един колега много загази здравословно.. Явно ще остане на легло до края на живота си.. Драма.. Има семейство, деца, на 36 години е... Оказва се че в родината ни татковина няма нито една служба или фирма или каквото и да било дето да организира или поне да ти даде информация: Как аджеба този човек, да извърви пътя по преждевременното си пенсиониране по болест, какви документи трябва да му издам, как се минава ТЕЛК и кави резулати трябва да има там (% инвалидност от който зависи пенсията).. Явно тия ТЕЛКОве са поредният стълб на корупцията, щото една баба в НОИ днес ми вика че ако не платиш по добре да не си губя времето.. А как тоя човек който въобще не може да ства от леглото ще виси на опашки пред 20 институции?????? Ебати държавата - само ми давта едни закони, дето аз и 5 тимата ми юристи не можем да разберем.... Никой не ти казва каквим осигуровки му трябват на момчето и кава пенсия ще получи, щото нали разбирате че да му дадат някави 200 лв. е напълно възможно, като знам че целта на държавата ни е да избие населението в нея.... И каво става от там - миналият месец съм платил парно 320 лева... Как е възможно да има в ЕС пенсии на по болест 200 лв...... Айде възрастните хора са свикнали да живеят скромно и децата им помагат, ама това момче не искам да го мисля... Щото и аз не съм вечен, ще направя кавото мога но... тук е ролята на държавата.. Вместо да наливат асфалт да вземат да вдигнат инвалидните пенсии.. Да спрат фалшивите инвалиди(защото днес разбрах че инвалидите страдали, щото имало много изманици???? )...

Търсих в нета и не мога да открия някое дружество което например - давам му 5 бона и едно пълномощно и от там да не се занимава момчето.. Ако е много зор ще го закараме до някъде ама... Може ли да няма организация при която държавните служители да ходят при неподвижните пациенти... Айде това лъвче, ние сме 20 говеда всеки по 100 кила, може да го занесем на ръце до Варна, ама каво прави чичо Пешо с инсулт в село Голем кур, Ямболско?

В такива моменти ми се повръща и ме е гнус от тая държава.... А аз съм от малкото дето променят нещата и се борят... И утре съм решил ако трябва при социалният и здравбият министър ще вляза ама няма да оставя сисатемата да погуби един млад човек.. Дееба и идиотите... Е сега си взимам ксанакса, пия още две водки и утре ги почвам по азбучен ред НОИ, МОИ, ТЕЛК, МЕЛК..... Ще ги спукам от дела тия педераси...
                            Съдбата си играе с нас игрички-не исках да го споделям,но натисна болно копче-имах планове да зарежа всичко тук и да стана колега на Мечо,бях в напреднал стадий с уреждането на документи и т.н.,но/голямото НО/-изведнъж при преглед член на семейството е с много неприятна диагноза-оттам операции,после терапии и сега 96% инвалидност,телкове,комисии,чудесии-абе,да си пожелаем да сме здрави
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

... Аз отдавна съм се прежалил... Ама никога не съм си оставял хората.. И докато дишам няма да оставя мой човек.....
                              Разбирам те напълно - но опитът показва ,че има ситуации в които трябва да присъства "ковънтриране"

На английски жаргон това означава "планирани жертви" за да не разбере противника евентуалното ти бъдещо превъзходство ...Терминът произлиза от английския град Ковънтри - унищожен почти напълно от нощните германски бомбардировки през 1941 г. Преди години разсекретените британски архиви показаха ,че премиерът Чърчил е бил уведомен предварително за германското въздушно нападение , но от страх да не му разкрият все още неусъвършенствания лазер ,е наредил на генщаба да не обявява въздушна тревога над града ,за да може британското разузнаване да натрупа допълнително важна информация в реална бойна обстановка ...

Над 5000 са убитите мирни жители (по памет )само за една нощ и градът е почти напълно разрушен . Броят на убитите надминава този на жертвите дадени от Империята в почти всичките й колониални войни от нейното създаване,дотогава ....

Никой обаче не обвинява Уйнстън Спенсър Чърчил в геноцид и досега , макар по същество деянието да е точно такова ...

ПС:Съжалявам - но примера ми се струва подходящ
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Апа и за да мине телк преди това трябват куп документи - трудови книжки, епикризи (знам ли каво трябва точно).. Предстваи си как го влачим момчето на колоичка от Драгалввци до Люлин например и ни връщат щоот нямаме примерно удостоверение че не педераст от Община подуене...
                                Знам,Космо едно време бях жив труп.Минах по пътя през ЛКК и ТЕЛК. Но понеже имаше елемент че заболяването е причинено от самото естество на работа и на работодателя не му изнасяше..А бе не искам да си спомням

Коментар

Working...
                                X