IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    valio1900;аз имам син ,който живот и здраве като завърши АГ -то тази година , ще си бие камшика и заминава навън да учи и никога няма да се върне.От което следва,че така както вървят нещата все повече младежи ще се ориентирават навън и дефакто демогравският срив и в бъдеще ще продължава
    Думата никога е неуместна. Ще търси мечтите си детето и един ден е сигурно, че ще се върне. Не е болка за умиране. Светът стана едно село, а разстоянията не са това, което бяха. Важното е да успее, че то от неудачници аман. Също като ЛАНДЛОРДА никога не е виждал 400 000 на едно нясто и ме дъвче от тогава при всяка възможност.
    Last edited by valio1900; 11.02.2012, 21:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      valio1900;аз имам син ,който живот и здраве като завърши АГ -то тази година , ще си бие камшика и заминава навън да учи и никога няма да се върне.От което следва,че така както вървят нещата все повече младежи ще се ориентирават навън и дефакто демогравският срив и в бъдеще ще продължава
      Защото вечните мрънкала така ги възпитавате да не се трудят и да не обичат родината си, както и все някой друг да им е виновен. Иначе демограВията нещо не ти е много ясна. Сигурен съм, че твоя си го хрантутила през цялото следване да не пипне работа.
      А таквиз в странство не ги долюбват въобще. Ако тука му е виновен бате Бойко, там ще са му виновни МЕРКОЗИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
        Доби , ако си в графата 30+ едва ли с в положение да търсиш кусури.
        Я не заблуждавайте дамите с произволни твърдения: всяка има своите шансове и винаги ще е така! Закон!
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Младежи, вий за деца не мислите ли? После защо имало демографски срив? Пълен абсурд е вашето поколение. С това покление няма никакво бъдеще в тази страна.
          valio1900;аз имам син ,който живот и здраве като завърши АГ -то тази година , ще си бие камшика и заминава навън да учи и никога няма да се върне.От което следва,че така както вървят нещата все повече младежи ще се ориентирават навън и дефакто демографският срив и в бъдеще ще продължава
          Last edited by коки; 11.02.2012, 21:23.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Не си прав. От всичко най ми е кеф, дето се разбирам с децата си
            Не се разправяй с този стар измамник. Преди лъжеше, че щял да ремонтира къща на село за 400 бона. Вече одъртява и обича да се заяжда.
            Иначе е много прав, че тука на 30+, повечето вместо семейство все още се занимават с курви, дискотеки и други простотии. Всяко нещо с времето си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
              Някому? Това означава на някое дърво в гората? А бе ти добре ли си?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
              Друг път ще избираш правилната гора, а ако не знаеш къде да я търсиш - питай и ще ти се обясни.....

... разбира се, че не съм добре....., а ти да не си останала с друго впечатление за мен????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

То тези неща с разбиране не стават иска се и мерак и сърце.
                Не си прав. От всичко най ми е кеф, дето се разбирам с децата си
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  През 2005 година бях свидетел как едно поточе, което не покриваше краката дори до глезените ми, се превърна в буйна река и отнесе всичко по пътя си. Природата понякога напомня за себе си по твърде неприятен начин.

Днес си направих една разходка из планината. Много е красиво - бял сняг, който се обагряше с цвета на хиляди разноцветни кристалчета , когато слънцето пробиеше през облаците и изпратеше лъчите си надолу.
                  Всичко беше потънало в тишина. Нямаше чуруликане на птици, нито ромолене на поточе ... Само от време на време вятърът караше голите клони на бука глухо да почукват един в друг или се откъсваше с въздишка от иглиците на бора. Чуваха се и стъпките ми в снега.
                  Красива зимна картинка, но голям студ, който ме накара бързо да се ориентирам към прибиране в топлата стая
                  Красиво си играеш с думите. Не съм планинар, ама като четох, сякаш и аз бях там, че даже и ми хареса.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                    Ми мислим, ама лично аз попаднах на идиот,дето чака от мен всичко в къщи да е ок, че и да му осигурявам стандарт над това. Че и деца...ама нейсе, по-добре да живея сама
                    Доби , ако си в графата 30+ едва ли с в положение да търсиш кусури.

Коментар

Ами те и децата с мислене на стават
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Не ме пуашиш. Аз и със старите се разбирам, и с младите.

Коментар

Здравей, tnm

Ще се покачи нивото на реките. Абе натискайте там чорбаджиите и арендаторите да укрепват язовирните стени
                          През 2005 година бях свидетел как едно поточе, което не покриваше краката дори до глезените ми, се превърна в буйна река и отнесе всичко по пътя си. Природата понякога напомня за себе си по твърде неприятен начин.

Днес си направих една разходка из планината. Много е красиво - бял сняг, който се обагряше с цвета на хиляди разноцветни кристалчета , когато слънцето пробиеше през облаците и изпратеше лъчите си надолу.
                          Всичко беше потънало в тишина. Нямаше чуруликане на птици, нито ромолене на поточе ... Само от време на време вятърът караше голите клони на бука глухо да почукват един в друг или се откъсваше с въздишка от иглиците на бора. Чуваха се и стъпките ми в снега.
                          Красива зимна картинка, но голям студ, който ме накара бързо да се ориентирам към прибиране в топлата стая
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

30+++
                            Не ме пуашиш. Аз и със старите се разбирам, и с младите.
                            tnm

Коментар

• Ми мислим, ама лично аз попаднах на идиот,дето чака от мен всичко в къщи да е ок, че и да му осигурявам стандарт над това. Че и деца...ама нейсе, по-добре да живея сама

Коментар

Ти от кое поколение си
                                30+++

Коментар

Working...
                                X