IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Много ПРАСУРСИ има из Лонгоза
    На Шкорпиловци съм ходил веднъж на палатка като хлапе. Обаче бях фен на скалите на Камчия. Баща ми бачкаше във военното поделение там, накачулвахме се 4-5 пишлигара на служебния автобус и по цял ден там. На нудистките плажчета - миди да ядем

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      И глиганите ручат кокичета, га няма мечки наблизо
      Много ПРАСУРСИ има из Лонгоза
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Нашенската Стара Планина е по красива, а Искаро не струва пред Камчия
        Ми щот Искаро си е само рЯка, а Камчия е лонгоз
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Да няма революционна ситуация по нашенско
          Положението се натопорчва с всяка измината минута. В публичното пространство се изнесе информация за раздадени бонуси /бакиш, за добре свършена работа/ на държавни служители. Сумите са високи, както и да ги погледнеш. Народът се разбуни като кошер.
          Чети тема "Политика.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Да няма революционна ситуация по нашенско
            Для революции недостаточно того, чтобы низы не хотели жить, как прежде. Для нее требуется еще, чтобы верхи не могли хозяйничать и управлять, как прежде. В.И.Ленин - «Маевка революционного пролетариата» (1913)
            От подчертаното произлиза кратката популярна фраза : Верхи не могут, низы не хотят !
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Нашенската Стара Планина е по красива, а Искаро не струва пред Камчия
              И глиганите ручат кокичета, га няма мечки наблизо

Коментар

• Нашенската Стара Планина е по красива, а Искаро не струва пред Камчия
                tnm

Коментар

• Toчно по нашенско е било вяло, но пък "нашенско" е особен регион и обикновено изненадва онези м/у Люлин, Витоша и Стара планина.

Коментар

• Да няма революционна ситуация по нашенско
                    tnm

Коментар

• Ще говорят за мутрата и ледохода по Дунав, защото иначе трябва да отразяват протести, безработица, повишаващи се цени на ток и горива.

Коментар

• АдИ де, спите ли! Ми дайте нещо поетично тук, де, я вижте Недялко какво прави за своята муза:

ПОЛИЧБА

Ако искаш, продължавай да не вярваш, че е вярно -
                        допотопно те обичам... Пагубно... Тоталитарно...

Не по дълг и не по навик, ами по поличба божа -
                        с половината си разум и със цялата си кожа.

В кухнята, когато готвиш... И на сцената, когато
                        се покланяш... Сутрин... Вечер... Те обичам... Всяко лято...

Вдругиден... През януари... Светла... Зла... И безразборна...
                        Те обичам... Във леглото... И във тясната гримьорна...

След скандална репетиция... След печална премиера...
                        Утре много те обичах... И ще те обичам вчера...

Днес обаче те обичам... Даже от дълбока древност...
                        С половината ти ярост и със цялата ти ревност.

Със усмивка... Без усмивка... Чужда... Моя... И проклета...
                        И във рокля те обичам... С кроасан... И на диета...

С белите кахъри също... И отляво с твойта бенка...
                        Мъка моя... И убийца... И надеждица... И фенка...

Противоположност моя... Рака срещу Козирога...
                        И любов - хем прокълната, хем изпратена от Бога.

... и довечера да видя тук цяла стихосбирка! Приятен ден!
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Космо си има приоритети

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Добро утро лъвове и лъвици. Успешен ден. Доби как е кръвното- стабилизира ли се.Космо как е брат има ли за пиене и е...

... "е... - то" е в повече, затова не остава време за всичко...
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Успешен ден. Доби как е кръвното- стабилизира ли се.Космо как е брат има ли за пиене и е...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                По едно време си помислих, че ще го накараш да отиде до огледалото и да си погледне кучешките зъби.
                                ... аз пА, бих го посъветвал да помечтае за... разперените поли (фусти) на някоя от девойките от Саламанка......, пулсът му ще се оправи за 100 години напред...

http://www.youtube.com/watch?v=fY5aC...ayer_embedded#!
                                Last edited by zarco; 29.02.2012, 09:18.

Коментар

Working...
                                X